escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 feyk bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kayıtları izledim, paslı oyun diye bişey hiç yok nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 herkes totalci değil abi bi roket adam var misal x spam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 takiminda escape, death, saldiray, ezekiel filan olunca pas beklemiyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 aşkolsun abi pas atıyorum ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 aquila said: takiminda escape, death, saldiray, ezekiel filan olunca pas beklemiyosun zaten. abi görende varya seni oyunda totalci zanneder he. %100 goller kaçırıyorsun her maçta. amerikadadır lag falan diye kimse sesini çıkarmıyor bize patlıyor millet. suyunu cıkarma sende. kale direklerini.. atarım ayağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 abi topu cok bekletiyosunuz, sonra adam gelip elinizden aliyo, ya da dondurmeye filan calisiyosunuz, olmuyo oyle seyler hala kavrayamadiniz, tik vurucan hemen yonunu bulup, oyle ittirim adami geciim yok. bi de arkanizdaki topu onunuze almaya calsimaniz var adam dibinizdeyken, o mesela hicbi zaman ise yaramiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 abi ne totali, halisahadayiz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 iyi de red harir falan o kafada ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 red, harir oyunu anlamis, nasil isledigini biliyo, total lafi geyik, kafa deil. mesela sen hala hicbiseyi anlamis deilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 aksam aksam kizdim, dusa giriim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 yanlış düşünüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ahahha deathe futbolu bıraktırdın aqu ne düşünüosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 şu tayfada hakkaten iyi oynayan bir harir var. belki bir de red. bi de jardel var tabii, övmek gibi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Red said: herkes totalci değil abi bi roket adam var misal x spam top köşeye sıkıştığında ya da ileri fırlatmak istediğinde en mantıklı çözüm bu usta. karşı taraf ta x'e basıyor ya aynı anda, 2x hızında fırlatıyosun topu, zaten ileride birisi varsa çat kapıyor gol oluyor. ha ama benim oynayışımda bayaa bi beleşçilik var, bi jardellik var yani. ha işe yarıyo mu, alayına gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Red said: ahahha deathe futbolu bıraktırdın aqu ne düşünüosun ahaah şuna çok güldüm.Blood'a kim bıraktırıcak lan acaba sdf Red iyi de finising kasma lazım biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Abi bende oyunu anlamadan yapılan yorumlara şaşıyorum şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 o zaman go? kim iyi kim kötü belli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 http://www.haxball.com/?roomid=5712711d9f9d22ef3c629a74f4213d3fe87bf6b535395c84d3aa839d0be87c5f&pass=1 şifre pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 abi bazen harbi çok salak vuruslar yapıyorum ama zor golleri severim :) bide roket xe cok basınca yavaşlıyosun.az ve öz basıcan.yoksa her top tsubasa gibi kaleye gidiyor duvar dibinde death haxballı bıraktı yogun tepkilerden sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 abi düzenleyelim 1vs1 turnuva anlayan anlamayan belli olsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Takım oyunu bu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 abi 1v1 escape bile yenilirsin ben mesela 1v1 maçlarda cok sıkılıyorum.en az 2v2 olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 1v1 mantıklı değil ki abi? ben 1v de çok kötüyüm mesela; ama yanıma düzgün bir partner gelince akıyoruz resmen köşeye inip sıfırdan topu kaleye sokmaya çalışan adamlar var biz ortada boş beklerken olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bu arada 4 kişi olduk gelsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar