Boci Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Bir hücrede isim soyad var. O hücrede ismin kalmasını ve soyadın kesilerek yandaki hücreye geçmesini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bi text dosyasından yapıştırma yapıcaksan onla alakalı biliyorum da direk ikiye ayırmayı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 şöle a1'de isim.. ali veli b1'e bunu =LEFT(A1;FIND(" ";A1)-1) c1'e bunu =RIGHT(A1;LEN(A1)-FIND(" ";A1)) en basiti budur b1 ali verir c1 veli verir bi de bunları eğitime falan açın.. ihtiyaç olunca geri döner bakarız sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Ok thats work... thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Boci said: Ok thats work... thx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Jaxx said: Boci said: Ok thats work... thx :( teach me to the your best english adsdfdsafdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Olm şu hücreyi çizgiyle ikiye bölme nasıl yapılıyor ya. Hani sallıyorum c1 sütunundaki tüm hücreler ayarladığınız boyutta, ama ben c1 sütununa denk gelen 3. satırdaki hücreyi 2 ye bölmek istiyorum diğerlerinin boyutunu değiştirmeden. Nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 http://www.ehow.com/how_2212387_separate-cell-data-excel.html sütunu seç, Data tabından text to columns'a bas, delimited'i seçip next de, delimiters olarak otherı seçip boş kutuya hangi karakterden sonrasını bir yanındaki hücreye atmak istediğini koy. next'de.(örneğin isim soyad ayırmak için "boşluk" bırakabişlirsin other kutusuna. zaten sen yapınca alttaki preview'de görebilirsin. not:Excel 2010 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar