Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12 nepalli

Efecik

Öne çıkan mesajlar

Çok rica ediyorum, Irak'ın olimpiyatlardaki spor başarılarını küçümseyenin aklını alırım :)

Irak'taki bütün erkekler asker olmuş olsa savaş bitmişti. Abso daha iyi anlatır bunları, orada tüm halkın katılmış olduğu bir savaş yürümüyor. İnsanlar gündüzleri işe gidiyorlar (bazı grupların dışında), gece silahları çıkarıp ateş ediyorlar.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Efecik, 31 Ağustos 2004 19:38 tarihinde demiş ki:
...işin ilginç yanı hepsi öldürüldükten sonra Tamam ! dedi.ve bazı kafa kesme olaylarında türkçe sözcükler kullanılmıştı...

biraz araştırırsan "tamam"'ın yalnızca Türkçe'ye özgü bir kelime olmadığını öğrenebilrisin[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

bu savunalacak bi davranış deil kesinlikle ama adamların içinde bulunduu durumu bi düşünsenize!
bütün devletler adamları ellerinden geldiince sömrümeye çalışıolar bu adamlar nasıl dikkat çeksin?!
(malesef herkes gandhi deil..)[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Sosyal ağlarda paylaş

Adamların ülkeleri işgal edilmiş, onlarda ülkelerini savunuyorlar. Ne Vietnam'da savaşıyorlar, ne Küba'ya çıkarma yapıyorlar ne de Somali'de katliam. Irak halkı Irak'ı savunuyor.Ortada bir katliam warsa yapan Irak'lılar değil.
Askeri hedeflere saldırsınlar ?? Onu İsrail'e, Amerika'ya söyle. Kimse Irak'a tursitik amaçla gelmiyor. Kimi Amerikan silahlarını taşıyor, kimi Amerikan askerlerinin çamaşırlarını yıkıyor, kimisi Amerikan askerlerini eğlendiriyor. Sonra da o çamaşırları temiz, eğlenmiş Amerikan askerleri silahlarını alıp Iraklı sivillerivuruyor. Çünkü Irak'ın askeri yok. Unuttunuz mu ?
Yok insalık dışıymış, acımazsızlıkmış, hayvanlıkmış. Irak halkı ülkesini savunuyor. Herkes çiçek çocuğu olmuş, "Go Gia Joe" diyo bakıyom da.[signature][hline]Külliyen Yalan
© Silthanas
Sosyal ağlarda paylaş

The Army of Ansar al-Sunna (Defenders of the Tradition), has executed the 12 Nepalese nationals it snatched just over one week ago. Pictures of the executions were displayed on a favoured Islamist website alongside a statement by the group which read "We have carried out the sentence of God against 12 Nepalese who came from their country to fight the Muslims and to serve the Jews and the Christians ... believing in Buddha as their God."

Bir güvenlik raporundan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ülkelerini savunuytorlar demişsin ama 12 nepallinin kafasını keserek neyi savundu nereyei ele geçirdi anlayamadım ben açıklar mısın? Veya benim geçen hafta kaçırılan adamlarım sayesinde ne kazandı? Onlar öldürülseydi ellerine geçecekti? Benim Iraktan çekilmem sadece kendilerine zarardır. Yanımda çalışan 200 kişi artık işsiz ve bir dahada benim verdiğim maaşın 4te birine dahi iş bulamayacak yıllarca. Benim yapacağım iş askere değil halka direk etkisini gösterecek şeylerdi. Ama ne olacak o iş senelerce yapılmayacak, neden çünkü direnişçiler!! çalışan insanların nesine direniyorlarsa, İSTEMEDİ:[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

Abso, oraya giden herhangi bir şirket warmı Amerika için çalışmayan ?
Senin demek istediğini anlıyorum. Sen (ve aslında ben de) savaşın askerler arasında olması gerektiğini savunuyorsun. Lakin bu mümkün mü şu anda ? Yani filistinliler kalkıpta Tel Aviv'deki İsrail Hava Kuvvetlerini vuramayacaklarına göre onlarda yapabilecekleri tek şey olan "Bütün İsrail vatandaşlarını" hedef alıyorlar.
Burda doğruyu yada yanlışı birbirinden ayırt etmeye çalışmıyorum. Ama tek doğru varsa o da Irak'ın özgürlüğü'nü savunmasıdır. Iraklılar birbirlerini de vuruyorlar. Hatta bu durumdan çıkar sağlamaya çalışan bazıları yağma yapıyor. Eğer Irak'lı direnişçilerin imkanı olsa sanırım ilk yapacakları iş Amerika'ya füze yağdırmak olacaktır.
Bir de kendi tarihimize bir bakalım, ülkemizi savunmak uğruna yaptıklarımız hiç mi bağdaşmıyor Irak'lı direnişçilerle ? Fransa kabul etti, Belçika kabul etti, Amerika etti edecek, ama ben hala biliyorumki Ermeni Soykırımı denilen olay tamamen vatanımı savunmak için yapılan bir şeydi. Nice buna benzer örnekler var.[signature][hline]Külliyen Yalan
© Silthanas
Sosyal ağlarda paylaş

Irak özgürlüğünü o kadar kolay verdi ki artık ne yaparsa yapsın geri alamayacak. Direnen kısım zaten bir avuç insan ve Şii Sadr desteği olmamış olsaydı çok çok daha zayıflamış olacaktı. Irakta bundan sonra olaylar dinmez. Amerika çıksa dahi dahi hesabı kesilecek bir sürü olay var. Öncelikle arapları Amerikalılara satan kürtler ile aralarında birçok olay yaşanacak en basitinden.
Irak lağım çukuru, Saddam ise kapağı idi. Kapak açılınca kötü koku bütün bölgeye yayıldı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...