logtrig Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 2.el ilanlara bakıyorum da böyle bir kaç tane aracı sık kullanılanlara ekledim. bir iki tane koyayım da örnekleri. kafayı taktım epeydir fakat peder görünce beni böyle, bu tip araçları alırsan son sahibi olursun gibi yorumlar yaptı. tabii benzine hiç girmiyorum. sizlerin de yorumunu alayım. arabalar fiyat olarak çok uçuk değiller. maserati gt 3200 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-maserati-gt-35681846/detay corvette http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-v-i-s-i-o-n-corvette-38841556/detay? camaro 96 model http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-chevrolet-camaro-full-bakimli-super-temiz-camaro-z28-takas-imkani-37428874/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 artık nasıl benzin yakıyorsa 15 yılda 45bin km yapmış sadece :P.ben bu tip arabaları almayı gereksiz buluyorum çok zenginsen koleksiyoncu felansan ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 camaro ilanı vardı yine, kilometrede 70 kuruş yakıyor demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 maserati çok iyiymiş yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 tüp taktırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 maserati'ye aşık oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 eski maseratilerden uzak durmasi gerektigini bilmeyen gencler icin o fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 logtrig said: maserati'ye aşık oldum. aynen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-mustang-2005-mustang-4-0-gt-alper-motorlu-araclar-a-s-37454417/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 maso güzeldir ama Esh de demiş , ikinci elinden uzak dur. Maso çok kırılgan arabadır , yaşlanmaya gelemez pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Motor hacminden vergisi çok. İnanılmaz benzin sarfiyatı olan arabalar. Yedek parça bilmiyorum maserati yada corvette kesin çok pahalıdır + bulunmasıda bir o kadar zordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 pascalnouman said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-mustang-2005-mustang-4-0-gt-alper-motorlu-araclar-a-s-37454417/detay ohs, taparim taparim sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 corvette ÇOK güzel. ben düşünebilseydim düşünmez alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 maserati cok tatliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 asdefasf mustang 4 litre motor 210hp. döverler avrupada böyle bişey yapmaya çalışsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 OMO ONUN TORKU YÖKSÖK RÖRÖRÖ derler ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 96 model camaro zaten hem fazla yakıyor hemde görünüş açısında çok çirkin bi araba bana göre ben olsam üzerine koymak gerekirse para koyar yada aynı fiyata varsa 68 model camaro alırımki arabaya bindiğim zaman zevk alırım. çok çirkin 96 modelleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 goldbären said: OMO ONUN TORKU YÖKSÖK RÖRÖRÖ derler ehehe3te biri motordan aynısını çıkarıyo almanlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 avrupalı anlamıyor arabadan.1000cc arabaya 250hp yapsalar neye yarar. Bu sözüm üst seviye araç üreten markalara degil.vw, opel, citroen,peugeot vs. gibi 15-50bin euroluk araba yapanlara. Maserati ve corvette alınır. Biri maseratide sorun var demiş, babası memur sanırım.sorun çıkarsa verirsin servise yaparlar heralde di mi? Makina mühendisiyimde ben.ne kadar büyük sorunlu bi araç olabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Jedi said: avrupalı anlamıyor arabadan.1000cc arabaya 250hp yapsalar neye yarar. Bu sözüm üst seviye araç üreten markalara degil.vw, opel, citroen,peugeot vs. gibi 15-50bin euroluk araba yapanlara. cok talihsiz aciklamalar olmus. vw'nun lamborghini audi seat skoda bentley bugatti ve porschenin sahibi oldugundan bihaber miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 evet? Lamborgini 15-50k euro aralaginda mi? Niye talihsiz aciklama olsun ki, passatta ki motorla bugatti motoru arasinda ne dizayn ne mekanik ne de malzeme bakimindan bi benzerlik mi var da ben bi haberim? Ya da digerlerinde? Niye okumadan ya da anlamadan lafa giriyorsunuz anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ikisini de ureten ayni adam. bişeyler uyandirdi mi. hani zaten 1000ccden 250 beygir çıksa ne olur gibi cahil bi yorumun neresinden tutup eleştirebilirim seçemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bu arabaların vergileri nasıl oluyo bilen biri anlatsın plx herkes vergi telaşı peşinde bu aralar.. arabaya merakım yok sadece sordum .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 eleştiremezsin çünkü bu iş üstünde masterını yapmış, hollanda(zwolle)scania'da staj yapmış şu anda trakmakta çalışan bi adama cahil dediğin için. Tmm son kullanıcı olarak konusmak hakkınız ama herseyi bildiginizi sanmayın. Top gear izlemeyle anca genel kültür elde edebilirsiniz. Ben üst seviye araçlar hariç diyorum sen aynı adam üretiyor diyorsun. Aynı gruba baglı olmaları aynı adamın ürettiğini göstermez.bi kere mühendisleri farklı dizayırları farkçı, nasıl aynı diyebilirsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 2 tur vergi var, 1) motorlu tasit vergisi, her sene ocak ve temmuz olmak uzere 2 kere odenir, aracin yasi turu ve motor hacmine gore belirlenir. 2011 model bir 4.0 litre mustangin mtvsi 9.667 lira iken, 2011 model 1.4 scirocconun 697 liradır mtv hesaplayici 2) satin alirken aracin fiyatina etki eden özel tüketici vergisi, bu da gene silindir hacmine gore hesaplanir. 1.6 litreye kadar aracin vergisiz fiyatina %37, 2 litreye kadar %60 ve 2 litreden sonra %84 olarak etki eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar