Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araç satamama sorunu

logtrig

Öne çıkan mesajlar

2.el ilanlara bakıyorum da böyle bir kaç tane aracı sık kullanılanlara ekledim. bir iki tane koyayım da örnekleri. kafayı taktım epeydir fakat peder görünce beni böyle, bu tip araçları alırsan son sahibi olursun gibi yorumlar yaptı. tabii benzine hiç girmiyorum. sizlerin de yorumunu alayım. arabalar fiyat olarak çok uçuk değiller.

maserati gt 3200

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-maserati-gt-35681846/detay

corvette

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-v-i-s-i-o-n-corvette-38841556/detay?

camaro 96 model

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-chevrolet-camaro-full-bakimli-super-temiz-camaro-z28-takas-imkani-37428874/detay
Sosyal ağlarda paylaş

avrupalı anlamıyor arabadan.1000cc arabaya 250hp yapsalar neye yarar.
Bu sözüm üst seviye araç üreten markalara degil.vw, opel, citroen,peugeot vs. gibi 15-50bin euroluk araba yapanlara.

Maserati ve corvette alınır.
Biri maseratide sorun var demiş, babası memur sanırım.sorun çıkarsa verirsin servise yaparlar heralde di mi?
Makina mühendisiyimde ben.ne kadar büyük sorunlu bi araç olabilir diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Jedi said:

avrupalı anlamıyor arabadan.1000cc arabaya 250hp yapsalar neye yarar.
Bu sözüm üst seviye araç üreten markalara degil.vw, opel, citroen,peugeot vs. gibi 15-50bin euroluk araba yapanlara.

cok talihsiz aciklamalar olmus.

vw'nun lamborghini audi seat skoda bentley bugatti ve porschenin sahibi oldugundan bihaber miyiz?
Sosyal ağlarda paylaş

evet? Lamborgini 15-50k euro aralaginda mi? Niye talihsiz aciklama olsun ki, passatta ki motorla bugatti motoru arasinda ne dizayn ne mekanik ne de malzeme bakimindan bi benzerlik mi var da ben bi haberim? Ya da digerlerinde? Niye okumadan ya da anlamadan lafa giriyorsunuz anlamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

eleştiremezsin çünkü bu iş üstünde masterını yapmış, hollanda(zwolle)scania'da staj yapmış şu anda trakmakta çalışan bi adama cahil dediğin için.
Tmm son kullanıcı olarak konusmak hakkınız ama herseyi bildiginizi sanmayın. Top gear izlemeyle anca genel kültür elde edebilirsiniz.
Ben üst seviye araçlar hariç diyorum sen aynı adam üretiyor diyorsun.
Aynı gruba baglı olmaları aynı adamın ürettiğini göstermez.bi kere mühendisleri farklı dizayırları farkçı, nasıl aynı diyebilirsin ki?
Sosyal ağlarda paylaş

2 tur vergi var,
1) motorlu tasit vergisi, her sene ocak ve temmuz olmak uzere 2 kere odenir, aracin yasi turu ve motor hacmine gore belirlenir.
2011 model bir 4.0 litre mustangin mtvsi 9.667 lira iken, 2011 model 1.4 scirocconun 697 liradır
mtv hesaplayici

2) satin alirken aracin fiyatina etki eden özel tüketici vergisi, bu da gene silindir hacmine gore hesaplanir. 1.6 litreye kadar aracin vergisiz fiyatina %37, 2 litreye kadar %60 ve 2 litreden sonra %84 olarak etki eder
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...