HaciSerdar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Merhaba arkadaşlar. 1 aydır kullandığım Mac bilgisayarımı satmaya karar verdim. http://www.elmasepeti.com/Apple-iMac-27-inc-3-2GHz-Intel-Core-i3-4GB-Bellek-1TB-Sabit-Disk-_6094.html#0 bilgisayar linktekinin aynısıdır. bu mevcut sitedeki fiyatı 3,640.95 TL + KDV(KDV Dahil: 4,296.32 TL) olan bilgisayarı 2. el olarak 3.600 TL'ye bırakacağım. Alet 0 gibidir sadece 1 ay kullandım en ufak bir sıkıntısı yoktur. [email protected] msnim eklerseniz görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 herkes bilir ama yine de yazayım, Mac'ler kendi dengi olan pc lere göre çok daha stabil ve hızlı çalışıyor. Ben aldığım Imac i rüyalarımda bile kullanmaya devam ediyorum. içimden geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 öhm. dengi derken ne dengi olduğunu da belirtelim lütfen. donanım dengi diyorsanız saygıyla eğilirim ama fiyat dengi diyorsanız orada durun derim. neyse satış topiki sonuçta burası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 donanim dengi olarak bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 iMaC :( illustrator =( başlığı uplamak için yapıyorum, satılır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 27" ips monitor almaya kalksaniz 3000 lira falandir heralde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 iMac her türlü kraldır alın aldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 şu imacler çok hoş gozukuyor gozume.ama senelerdir masaüstü kullanmıyorum. bide pahalı anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Havaleli ödemelerde 4,081.09 TL KDV Dahil Sende havaleli ödemelerde kaça :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben ofiste kullanıyorum imac. çılgın minimal bir durum söz konusu. evim olunca pc yerine bunlardan almayı düşünüyorum. oynadığım tek oyun var o da fm. o da mac de var zaten :p hem laptopla da uyumlu olur. ama çok pahalı tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben wow da oynuyorum starcraft da rüya gibi çalışıyo alet ötesi yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 mac candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 satan arkadaş böle,aile babası gibi işinde gücünde olan babacan bi adamdır:) .Herhangi birşeyde aklınıza bişi takılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar