dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Emrah`ın kurduğu takım zaten kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Wishmaster said: Ben öyle attım ortaya yav bişi kurduğum yok :) hem sanki tarihin en imba pati takımını söyledik :D bu arada sixoms nerelerde ya? onur ingilterede ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 öncüyle görkemi ayırsak daha iyi gibi bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Görkem oyunda çok etkili değil, yine defansda falan iyi kesici de burda kıstas bence öncü ile emrah ayrı takımlarda olmalı Edit: Bu arada Görkeme bi sorcam oyundamı olmak istiyo yoksa kaledemi, ona göre bi ayar daha çekersin Güvenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 tmm kanka ona göre ayarlarız, sen sölersin kale olayını kadrolarda da ona göre yaparız dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Onume tek defans koycaksiniz gelmiim ben. Sinir hastasi olmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Benle öncü neden farklı takımlardayız anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ben bu hafta da kaleye geçeiblirim.sorun değil dün de halısaha yaptım zaten 90 dakka oyundaydım çatlayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ildeniz mi eser mi o zaman diğer kaleci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 İldeniz kaleci bi adam değil abi aslında :D sprint özelliğinden faydalanmak gerek oyuna koyarak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 abi benim uykum var gelemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 yarın lan maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 fortçu gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ildeniz kalede olmak istiyorum dedi ama, sakat falanmış ya. ben defans oynarım bu arada, yalnız takımın geri kalanı son maçtaki gibi geri dönmezse yeminimi bozdum ulan diyip ileri çıkarım geri koşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Wishmaster said: fortçu gelmiş olm hayatında kara bi leke olacak anlaşılan o 2 saniye. unutamayacaksın. evlenince iktidarsızlık falan yaşayacaksın. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Yok o konuda asla bi problemim olmaz emin olabilirsin ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ildeniz kaleye geçmek istiyosa benim için sorun yok, GK/DM/M/WG RC oynayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bacapğımla iligli sorunumda azalma var ama riske atmayayım diyorum.. en temizi yarın ola hayrola demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bitch_ofbat (kale) cava fizban wish sertac kermit patpoker cava+1 babacum (kale) tolga dracos pha khelben kaspar tolga+1 tolga+2 şöle kurdum kadroları, nasıl olmuş? tolganın dediği adamları bir araya koydum görkem ya da ildeniz kale değişikliği yapabilirler kendi içlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Tolga'nın + lar kim o önemli bi de senin + nasıl Güvenç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Bizim takimda defans yok abi. Fark yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Olm bizde de 1 tane top yapan adam yok, Tolga'ların + lar kim onları öğrenmek lazım, Baki falansa ama öldürürüz sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bizim takım sırf defans olmuş, karşı takım da gung ho. eser kafayı yer o takımda çok net. seren'in de üst mesajda dediği durum birebir yaşanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bu kadrolarla olacaksa ben de defansta durmam direk giderim ileri, hiç geride başlayıp ileri kadar koşup kendimi yormiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 1- tolga nın artısı dracos (görkem) değil mi? 2- eğer öyleyse, forum üyelerine artı demeyi bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar