KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Okuyun ne demek istediğimi anlayacaksınız. http://www.milliyet.com.tr/2003/11/05/sanat/san03.html[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ahahah bu ne be . sevgili entellerimiz halkindan bu kadar uzakta yasamak istiyorsa paranin kulturden daha zor alabilecegi bir sey alsinlar kendilerine : ada .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 valla garip,istanbulda yaşamk istediğim semtlerden biridir cihangir,ama hmmm.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Cihangire oldum olası kılımdır. Ev bakarken kiraya 2200 dolar diyen karı yüzünden.. Dumur olmuştum.. Birde 6 aylık peşin. 3 aylık kira depozito bedeli.. Türkçesi gel beni döv demişti..[signature][hline](- -) (uyuyo..)
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: DoGMeaT, 31 Ağustos 2004 17:57 tarihinde demiş ki: valla garip,istanbulda yaşamk istediğim semtlerden biridir cihangir,ama hmmm. +1[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 İzmiri ankarayı taşra olarak gören görmemiş yazarımız cihangirde iki tane kafe açıldı diye mi rahatsız olmuş? Yıllarca dönmeler istila edip de oraları kırana geçirdiğinde bunun sonucu istanbulun en pahalı semtini en ucuz semtine çevirdiklerinde aklı yoktu da izmirliler ankaralılar oradan ev alınca oraya taşınınca orda kafe açınca mı aklı başına gelmiş. Bu yazarın yaptığı direk olarak doğma büyüme istanbullu olanların dışında türkiyede yaşayanları dışlamak değil midir? Esas nazizmi kendisi destekliyor bu yazıda ve provakasyondan başka da bir şey değil yaptığı. Kendisi iyi yazar ama izmirden anlkaradan hatta yazarın değimiyle taşradan gelip para kazanmış yazarlar embesilmiş gibi göstermek de çok ilginç. Ayrıca yazarımızın şikayetini de anlamış değilim. Belki dışlardan gelen birkaç kişi garip davranmıştır ama ne kavgadan bahsediliyor ne bela çıkarmaktan ne evlerinde rahatsız edilmekten. İki kafe açıldı diye insanları dışlamak, taşralı diyerek aşağılamak iyi yazarlık değil bence öküzlüktür.
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Yaşadığınız semt sizi adam yapmaz, pek keşke öğrenseler bunu.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yav biri mok biri kaka işte.[signature][hline]your sight is a weakness...
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bence bu adamın almak istediği,tabiki Cîhangir'deki bir evi bir Ankaralı yada İzmirli almış amcamda dellenip bunu yazmış :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ankara taşramı? artık bu arkadaşa ağzımla gülemiyecem.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
Öne çıkan mesajlar