Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 stiv cabsa ne olursa olsun, apple'a kisa donemde birsey olmaz. yeni ipad ve iphone 5in detaylari coktan kesinlesmistir, sadece onlara yapilacak ufak tefek eklemelerle bile apple 3-5 sene rahat gider. ozellikle appstore basarisiyla bu sure daha da uzayabilir. sonucta steve jobs tek bir kisi olsa da, 10 senede apple kulturunu degistirdi, kendine yakin olan adamlari da ayni kafaya getirdi. o kultur kisa surede degismez. sadece bu yuzden apple 5-10 sene daha pazar lideri olarak mobil dunyada devam eder. sonra gelsin duraklama ve cokus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 SJnin tek yapacağı her sene 1 gün iphone 1günde Ipad için çıkıp this is good diyerek tanıtımını yapması. Başka birşeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 adam firmayı yeni bir ray üstüne koydu. bundan sonrası onunla da onsuz da öyle ye da böyle gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Üşüyoruz Steve Reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 her firma bigün bankruptcy tadacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyla alakalımı bilemedim ama başında bir sorun olan insanların kafası sanırım daha iyi çalışıyor insan doğasından kelli. Mesela bu adam kanserle falan uğraşıyordu ama apple'a çok harika bir sıçrayış yaptırdı. Bende de mesela aynı şey oluyor, bir müsibet varsa başımda işleri daha kolay halledip daha yaratıcı olabiliyorum. Ama hiçbir sorun yokken hiçbir haltı beceremiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Steve Jobssuz Apple ne olur çok merak ediyorum açıkçası. Milleti kendi kafasına getirmiştir ok ama bi Steve Jobs daha olmaya yetmez. Belki daha iyisi gelir ama ne biliyim düşük bi ihtimal adama ayrı bir saygım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 devam eder aynen np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 böyle üst düzey yöneticiler şirket içindekileri kendi kafasına falan getirmez. kendi dediklerinin yapılmasını, fazlasına karışılmamasını isterler. tabii aksini yapan tipler de çıkar, karakter meselesidir; ama genel uygulama budur. koca bir firmanın kendinize bağımlı hale gelmesinin şirket için değil ama sizin için faydaları vardır, bunu değerlendirmek isterler. yanındakileri eğiten, yol çizen adamlar genelde emekliliği yakın olan ya da firmanın çoğu kendisinin olanlardır. kaldı ki bildiğim kadarıyla steve jobs daha önce apple'dan ayrılmak zorunda kalmıştı ve firma çizgisini koruyamamıştı, zora düşmüştü. gelsin kurtarsın diye tekrar başa geçirmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 onceki seferle karsilastirmak pek mumkun degil. jobs bir oncekinde kurdugu firmadan kovulmustu. yonetim tarzini begenmiyorlar, pek birsey bildigini de dusunmuyorlardi. bu sefer firma icinde yonetim jobs'in adamlarinin elinde. yani yonetime karsi jobs degil, jobs ekolu topluca firmayi yonetiyor. johny ive ve tim cook bunun en guzel ornekleri. her ikisi de cok guzel steve jobs replacement olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 beyler şu hoax'ı yaymayı düşünüyorum. elbirliği yaparsanız en azından türkiyede firmayı dize getirebiliriz. inandırıcı olması için bol bol typo ve imla ekliyorum: ŞOK SOK SOK !!! APLLE FİRMASININ SAHİBİ, STEVE JOBBS İŞİ BIRAKIYOR!! FIRMANIN KURUCUSU VE İPHONELAR'IN YARATICISI SAYILAN STEVE JOBS, KANSER NEDENİYLE MART AYINDA FİRMAYI BIRAKTIĞINI AÇIKLADI. BUNA GÖRE FİRMA TELEFONA OLAN DESTEĞİNİ KESTİĞİ GİBİ, KADEMELİ OALRAK APPSOTRE'DA KAPATILACAK. YANI TELEFONLAR HAZIRAN AYINDAN SONRA ÇALIŞMAYACAK!!! SMS GÖNDERİLEMEYECEK SERVİSLER ÇALIŞMIYACAK VE FOTORAF ÇEKİLEMEYCEK. ÇEVRENIZDEKİ İFONE KULLANAN HERKESE HEMEN DUYURUN TELEFONLARI ELLERİNDEN ÇIKARTSINLAR. SON GÜN 31.05.2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Yaında HaberTurk yapar bunu hoax moax degil ŞOK ŞOK diye merak etme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sakat bu tür haberleri yaymak. firmayı zarara uğrattın diye öpebiliyorlar, aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 goldbären said: beyler şu hoax'ı yaymayı düşünüyorum. elbirliği yaparsanız en azından türkiyede firmayı dize getirebiliriz. inandırıcı olması için bol bol typo ve imla ekliyorum: ŞOK SOK SOK !!! APLLE FİRMASININ SAHİBİ, STEVE JOBBS İŞİ BIRAKIYOR!! FIRMANIN KURUCUSU VE İPHONELAR'IN YARATICISI SAYILAN STEVE JOBS, KANSER NEDENİYLE MART AYINDA FİRMAYI BIRAKTIĞINI AÇIKLADI. BUNA GÖRE FİRMA TELEFONA OLAN DESTEĞİNİ KESTİĞİ GİBİ, KADEMELİ OALRAK APPSOTRE'DA KAPATILACAK. YANI TELEFONLAR HAZIRAN AYINDAN SONRA ÇALIŞMAYACAK!!! SMS GÖNDERİLEMEYECEK SERVİSLER ÇALIŞMIYACAK VE FOTORAF ÇEKİLEMEYCEK. ÇEVRENIZDEKİ İFONE KULLANAN HERKESE HEMEN DUYURUN TELEFONLARI ELLERİNDEN ÇIKARTSINLAR. SON GÜN 31.05.2011 buna inanicak 1milyon kisi bulabilirim comments like Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Stivimin keps laki bozulmus lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 http://gizmodo.com/#!5762521/steve-jobs-has-weeks-to-live-says-the-national-enquirer sanırım bu sefer gidici. http://fastcache.gawkerassets.com/assets/images/4/2011/02/xlarge_img_9126.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Adam ölürse apple ilahlaşır. Holi şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 "misafir 14:17" said: kazikladigi milyonlarin ahi tutmus, altina isemis adam bide iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 saygı duyuyorum şöyle milyarlarla oynanıp çok sade giyim kuşamı olan adamlar. ölürse üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 STEVE REİS BİZİ BİRAKMA REİS BOGAZLİ KAZAGİNA HİC DEGİSTİRMEDİGİN 32 YİLLİK PANTOLUNA GURBAN STEVE REİS (su videoda cikan yelpazeli herif gibi destek olurum stiv reis insallah dogru videodur http://www.youtube.com/watch?v=StjUgfAmk0Y) Hakkaten buyuk adamdi be. (steve jobs icin yazdim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ABİ VİDEO BÜHÜHÜHÜHÜHÜ /sayfabaşıfakyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 HOcaaaeeammmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bugun ev arkadaşım apple'ın verilerinde steve'e ödenen paranın 0 gözüktüğünü söyledi, respect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 xunn said: Kız hardware'i apple. Kızlara sattıkları için zenginler. xunn said: Lan zibidi, 9 yıl mac kullandım ben, ibişe bak ya. Hmmmmpfsss Bir de bu var. Şaka bir yana umarım iyileşir http://www.youtube.com/watch?v=hXumK_m8N24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 topic uplanınca harbi gitti sandım yapmayın beyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar