Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steve Jobs gg??

mokoko

Öne çıkan mesajlar

stiv cabsa ne olursa olsun, apple'a kisa donemde birsey olmaz. yeni ipad ve iphone 5in detaylari coktan kesinlesmistir, sadece onlara yapilacak ufak tefek eklemelerle bile apple 3-5 sene rahat gider. ozellikle appstore basarisiyla bu sure daha da uzayabilir.

sonucta steve jobs tek bir kisi olsa da, 10 senede apple kulturunu degistirdi, kendine yakin olan adamlari da ayni kafaya getirdi. o kultur kisa surede degismez. sadece bu yuzden apple 5-10 sene daha pazar lideri olarak mobil dunyada devam eder. sonra gelsin duraklama ve cokus
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla alakalımı bilemedim ama başında bir sorun olan insanların kafası sanırım daha iyi çalışıyor insan doğasından kelli. Mesela bu adam kanserle falan uğraşıyordu ama apple'a çok harika bir sıçrayış yaptırdı.

Bende de mesela aynı şey oluyor, bir müsibet varsa başımda işleri daha kolay halledip daha yaratıcı olabiliyorum. Ama hiçbir sorun yokken hiçbir haltı beceremiyorum :S
Sosyal ağlarda paylaş

böyle üst düzey yöneticiler şirket içindekileri kendi kafasına falan getirmez. kendi dediklerinin yapılmasını, fazlasına karışılmamasını isterler. tabii aksini yapan tipler de çıkar, karakter meselesidir; ama genel uygulama budur.

koca bir firmanın kendinize bağımlı hale gelmesinin şirket için değil ama sizin için faydaları vardır, bunu değerlendirmek isterler.

yanındakileri eğiten, yol çizen adamlar genelde emekliliği yakın olan ya da firmanın çoğu kendisinin olanlardır.

kaldı ki bildiğim kadarıyla steve jobs daha önce apple'dan ayrılmak zorunda kalmıştı ve firma çizgisini koruyamamıştı, zora düşmüştü. gelsin kurtarsın diye tekrar başa geçirmişlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

onceki seferle karsilastirmak pek mumkun degil. jobs bir oncekinde kurdugu firmadan kovulmustu. yonetim tarzini begenmiyorlar, pek birsey bildigini de dusunmuyorlardi.

bu sefer firma icinde yonetim jobs'in adamlarinin elinde. yani yonetime karsi jobs degil, jobs ekolu topluca firmayi yonetiyor. johny ive ve tim cook bunun en guzel ornekleri. her ikisi de cok guzel steve jobs replacement olur.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler şu hoax'ı yaymayı düşünüyorum. elbirliği yaparsanız en azından türkiyede firmayı dize getirebiliriz. inandırıcı olması için bol bol typo ve imla ekliyorum:

ŞOK SOK SOK !!!

APLLE FİRMASININ SAHİBİ, STEVE JOBBS İŞİ BIRAKIYOR!!

FIRMANIN KURUCUSU VE İPHONELAR'IN YARATICISI SAYILAN STEVE JOBS, KANSER NEDENİYLE MART AYINDA FİRMAYI BIRAKTIĞINI AÇIKLADI. BUNA GÖRE FİRMA TELEFONA OLAN DESTEĞİNİ KESTİĞİ GİBİ, KADEMELİ OALRAK APPSOTRE'DA KAPATILACAK. YANI TELEFONLAR HAZIRAN AYINDAN SONRA ÇALIŞMAYACAK!!! SMS GÖNDERİLEMEYECEK SERVİSLER ÇALIŞMIYACAK VE FOTORAF ÇEKİLEMEYCEK. ÇEVRENIZDEKİ İFONE KULLANAN HERKESE HEMEN DUYURUN TELEFONLARI ELLERİNDEN ÇIKARTSINLAR. SON GÜN 31.05.2011
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

beyler şu hoax'ı yaymayı düşünüyorum. elbirliği yaparsanız en azından türkiyede firmayı dize getirebiliriz. inandırıcı olması için bol bol typo ve imla ekliyorum:

ŞOK SOK SOK !!!

APLLE FİRMASININ SAHİBİ, STEVE JOBBS İŞİ BIRAKIYOR!!

FIRMANIN KURUCUSU VE İPHONELAR'IN YARATICISI SAYILAN STEVE JOBS, KANSER NEDENİYLE MART AYINDA FİRMAYI BIRAKTIĞINI AÇIKLADI. BUNA GÖRE FİRMA TELEFONA OLAN DESTEĞİNİ KESTİĞİ GİBİ, KADEMELİ OALRAK APPSOTRE'DA KAPATILACAK. YANI TELEFONLAR HAZIRAN AYINDAN SONRA ÇALIŞMAYACAK!!! SMS GÖNDERİLEMEYECEK SERVİSLER ÇALIŞMIYACAK VE FOTORAF ÇEKİLEMEYCEK. ÇEVRENIZDEKİ İFONE KULLANAN HERKESE HEMEN DUYURUN TELEFONLARI ELLERİNDEN ÇIKARTSINLAR. SON GÜN 31.05.2011

buna inanicak 1milyon kisi bulabilirim
comments like
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...