Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Projeleriniz kafanızda kalmasın.


Nefr

Öne çıkan mesajlar

http://www.emachineshop.com

Hastası oldum sitenin, süper fikir, çok başarılı uygulama. Ben sağlayacağı kolaylıktan çok fikre hasta oldum tabii de, tasarımcı ve öğrenci kardeşlerimizi sitenin işlevi de büyüleyebilir sanırsam.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oha mükemmel! :)

Evde bazen cin fikirler gelir aklıma ama sonra hemen vazgeçerim "üff bunu yaptırmak zor şimdi" şeklinde.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online


[Bu mesaj Qui tarafından 20 Ağustos 2004 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geyiğe girdik diye açıklama yapıyorum; söz konusu sitede ücretsiz download edebileceğiniz bir tasarım programcığı var, onunla tasarımınızı yapıyorsunuz, sonra da isterseniz tasarladığınız parçaların siparişini verebiliyorsunuz, adamlar adresinize gönderiyorlar fiyatlandırıp.

Robot tasarlayıp parçaları yaptıran adam da var mesela, ne tasarlarsanız aynı şekilde parça parça yapabiliyor adamlar. Süper site, öneririm.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Orjinal bir fikir diyemeyeceğim, zira CNC'ler yaygınlaştığından beri bu tarz işler yapan şirketler hiçde az değil. Hatta asıl sektörü farklı olamasına ramen pekçok şirket aldıkları CNC'leri tam performansda kullanamadıklarından dışarıdan iş alıyorlar. Tam performasda kullanamamaktan kastım asıl ticaretini yaptıkları ürünün yeterli sayıya ulaşıp CNC'yi yatırmak oluyor. Türkiye'de de var böyle şirketler, misal Vanterm.

Hatta su jeti ile çalışan bir şirket bulabilirseniz, tahta, deri, plastik gibi materyalleri de kestirip işinizi görebiliyorsunuz.

Yardım adı altında e-commerce. :)[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

böyle anahtarlık veya benzeri bi mass-production olayına girecek olursam kullanırım böyle bi site, o tarz şeyler için çok iyi.onun dışındaki şeyler zaten profesyonel oluyor, vardır alternatifleri bolcana.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GE-TA, 21 Ağustos 2004 17:23 tarihinde demiş ki: Türkiye'de de var böyle şirketler, misal Vanterm.


Hadi yav, ben çok orjinal bulmuştum fikri oysa ki, ne bileyim ilk kez görüyorum =]
Türkiye de de yapan var mı bu tür şeyler? Nasıl ulaşırım nereden bulurum bir iki link atsana varsa elinin altında.

Bu site en çok sefkilinin projelerini yaptırma konusunda çektiği zorlukları yakından izlemek zorunda kaldığım için hoşuma gitti. Yani kız hazırlıyor projeyi, teknik çizimleri malzemesi ölçüleri belli ama adam gibi yapabilecek yer bulmak sorun oluyor ya da cidden çok pahalıya geliyor. Eğer memlekette bu tür bir yer varsa pek güzel olur tabii.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vanterm'in sitesi http://www.vanterm.com. En son çalıştığım yer kullanıyordu bu şirketi. Avizelerdeki bazı metal aksamları kestiriyorlardı. Lazer kesim kullandıkları için çok küçük boyutlara kadar inebiliyorlar. İstersen irtibata geçebilirsin. Yetersiz kaldıkları yerde de tavsiye verebilirler.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...