Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Kaspar said: Bu sitedekiler tarzı çakma formalar göründükleri kadar kaliteli mi hakikaten ya? Çok defa aklım gitti o tarz şeylere ucuzundan bulup bol bol alırım diye de dandiktir diyip caydım sonra. Çoklu söyleyince kargo ucuza geliyo mu bi de öyle bi durum var mıdır? ya bende aynı sebepten şipariş vermiyorum, hani birileri alsın kalite kontrol yapsın diye bekliyorum resmen asdfasd birde bu dhgate'de genelde satıcılardan ne kadar çok ürün alırsan, o kadar ucuzluyor. Misal üstteki linkte 1-7 arası forma alırsna tanesi 14 dolara geliyor, 30-100 arası alırsan tanesi 9.90 dolara geliyor falan birde bu fiyatlara şortu da dahil asdf dp: Peki abi bu logoluları TR'de bulabilir miyiz? Chelsea'nin falan resmi sitesinden şipariş versem çok pahalıya kaçar yani, buradan alıp kendim logoyu basarım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 chelsea'nin resmi sitesinden tr'ye gelmiyor bişey. 2005 yılında alacaktım, trinidad tobago var tr yok. mail attım ne ayak diye, kargo firması dedi. trinidad tobago ya gönderiyosunuz tr ye mi göndermiosnz yazdım cevap gelemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Bu arada konu iyi denk geldi, Fransa 30 yıllık geleneği bitirdi Nike'a geçti; bu da forma, eridim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Beyler, bu ist'teki formacılar bi toplanıp beyazıt yapalım bence.elimizde orj formalar , resimler falan gidelim.Kaliteyi beğenirsek , pazarlık yapıp alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 italyada rumenlerin pazarlarda sattığı çakma formalar çoh iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 6 senem beyazitta gecti, ordan forma alinmaz. kadikoy pasaji bu i$in lideriydi bi aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 dortmund forması almıştım zamanında. möllerli dönenim. vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 biz şampiyonlar ligini starın dortmundlu jeneriğinden tanıdık. westfalenstadiona imrendik hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 del piero reisi üzdükleri için hep üzülmelerini istemiştim bir ara. neyseki nuri geldi de sözlerimi geri aldım dfsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Esh said: 6 senem beyazitta gecti, ordan forma alinmaz. kadikoy pasaji bu i$in lideriydi bi aralar. Neresidir bu pasaj ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kadikoyde asdffdsa herneyse, rihtimda ptt nin arkasinda, boyle askeri malzemeler satan dukkanlarin oldugu pasaj. yaninda katli otopark vardir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 BiTcH_oFBaT said: dortmund forması almıştım zamanında. möllerli dönenim. vay be bende $apuyzat formasi vardi da, kaybetmi$tim. ne uzulmu$tum bulamayinca.. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 benim ilk formamı 91 yılında filan annem sirkeci de bir yerlere yaptırmıştı. BJK forması 7 numara. Kollardan 3 kalın çizgi inen forma. Feyyazzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ali erenin uefada giydigi bi forma var bende bi ara ggye koyacam ali eren fani bi genc kiz basar parayi umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 viaport'ta bir onceki sezonun formaları oluyordu ucuza. hala vardır herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ahan da formami buldum bastim sipari$i. Vintage alaman formalari, swos 96 cilar kacirmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xiaohe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 DarKRideR said: ya dhgate, çin'in ebay'i tarzında birşey işin güzeli bütün satıcılar dünyanın her yerine gönderiyor. Daha önce alışveriş yapan kişilerin ortak yorumu ise, elektronik hariç herşeye güvenip alabilirsiniz oldu. Elektroniklerde ise %50 oranında kazıklanma şansın varmış sfsd hani 32gblik usb stick satıyorlar mesela 10 dolara, çakma diye alıyorsun. 2gb'lik çıkıyor, ama adamlar nasıl ayarladılarsa pc onu 32gb olarak tanıyor falan asdf www.dhgate.com Çok iyi! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Silphatos said: ali erenin uefada giydigi bi forma var bende bi ara ggye koyacam ali eren fani bi genc kiz basar parayi umarim SDKJSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 abi sahibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Dortmund forması olmayanı döverlerdi o zamanlar; Ajax ile Juve formaları da baya popülerdi; birde mor real formam vardı hey gidi hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xiaohe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Çok teşekkür ederim! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xiaohe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bu site çok iyi! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xiaohe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Çok fazla yazın! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 BiTcH_oFBaT said: chelsea'nin resmi sitesinden tr'ye gelmiyor bişey. 2005 yılında alacaktım, trinidad tobago var tr yok. mail attım ne ayak diye, kargo firması dedi. trinidad tobago ya gönderiyosunuz tr ye mi göndermiosnz yazdım cevap gelemdi. bosver chelsea zaten alma zengin zubbeler surusu hepisi. chelsea stadinin dibinde idi eski ofisim 2 sene calistim. maca gidenlerin hepsi ayni tip. ha bu arada feci irkcilik var tribunlerde nedense. siyahi oyunculara karsi baya bi irkcilik yaptilar evvelden. chelsea taraftarindan baska da kimse sevmez ha onlari ingiltere'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar