Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Takımları Formaları

import

Öne çıkan mesajlar

Kaspar said:

Bu sitedekiler tarzı çakma formalar göründükleri kadar kaliteli mi hakikaten ya? Çok defa aklım gitti o tarz şeylere ucuzundan bulup bol bol alırım diye de dandiktir diyip caydım sonra.

Çoklu söyleyince kargo ucuza geliyo mu bi de öyle bi durum var mıdır?

ya bende aynı sebepten şipariş vermiyorum, hani birileri alsın kalite kontrol yapsın diye bekliyorum resmen asdfasd

birde bu dhgate'de genelde satıcılardan ne kadar çok ürün alırsan, o kadar ucuzluyor. Misal üstteki linkte 1-7 arası forma alırsna tanesi 14 dolara geliyor, 30-100 arası alırsan tanesi 9.90 dolara geliyor falan

birde bu fiyatlara şortu da dahil asdf

dp: Peki abi bu logoluları TR'de bulabilir miyiz? Chelsea'nin falan resmi sitesinden şipariş versem çok pahalıya kaçar yani, buradan alıp kendim logoyu basarım daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
DarKRideR said:

ya dhgate, çin'in ebay'i tarzında birşey

işin güzeli bütün satıcılar dünyanın her yerine gönderiyor.

Daha önce alışveriş yapan kişilerin ortak yorumu ise, elektronik hariç herşeye güvenip alabilirsiniz oldu. Elektroniklerde ise %50 oranında kazıklanma şansın varmış sfsd

hani 32gblik usb stick satıyorlar mesela 10 dolara, çakma diye alıyorsun. 2gb'lik çıkıyor, ama adamlar nasıl ayarladılarsa pc onu 32gb olarak tanıyor falan asdf

www.dhgate.com Çok iyi! ! !
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
BiTcH_oFBaT said:

chelsea'nin resmi sitesinden tr'ye gelmiyor bişey. 2005 yılında alacaktım, trinidad tobago var tr yok. mail attım ne ayak diye, kargo firması dedi. trinidad tobago ya gönderiyosunuz tr ye mi göndermiosnz yazdım cevap gelemdi.

bosver chelsea zaten alma
zengin zubbeler surusu hepisi.
chelsea stadinin dibinde idi eski ofisim 2 sene calistim. maca gidenlerin hepsi ayni tip.

ha bu arada feci irkcilik var tribunlerde nedense. siyahi oyunculara karsi baya bi irkcilik yaptilar evvelden.

chelsea taraftarindan baska da kimse sevmez ha onlari ingiltere'de
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...