Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Takımları Formaları

import

Öne çıkan mesajlar

Selam Istanbul'da nerede Premier Lig takımlarının falan formaları bulunur ?
Orjinal değil ama iyi kalitede falan mal satan yerler varsa bildiğiniz yazabilir misiniz ?

Orj fiyatları nedir acaba Adidas mağazalarında falan , bizim formalar gibi 80-100 TL falandır heralde.

Outlet tarzı 2-3 sene önceki orj forma satan varsa onu da ekleyebilirsiniz. (Istanbul'da , webden , webden ve yurtdışından da olabilir hatta , uygun kargolu ise )
Sosyal ağlarda paylaş

adamın niki ve başlığı görünce reklam sandım da değilmiş be eheh.

valla ben orijinal formaları kazık fiyatlarıyla boyner, ykm gibi yerlerde, spor mağazalarında falan gördüm. çakması olsun diyorsan forumdakilerin bildiği bazı yerler var alayına kadar bulunuyormuş, ama bilmiyorum hangi üyeler demişti...
Sosyal ağlarda paylaş

valla orjinal formaları alıyordum da, bir gün dhgate'e girip bakayım dedim çakmalara, daha güzel lan

hani premiere lig logolarından tut, birçok forma detayı çakmalarda mevcut, hatta birebir ya asdfsa

hani orjinal formalarda o kadar detay yok diyeyim, bir gün deneme için dhgate'den bir tane şipariş verecem. Güzel çıkarsa artık komple alırım oradan
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

adamın niki ve başlığı görünce reklam sandım da değilmiş be eheh.

valla ben orijinal formaları kazık fiyatlarıyla boyner, ykm gibi yerlerde, spor mağazalarında falan gördüm. çakması olsun diyorsan forumdakilerin bildiği bazı yerler var alayına kadar bulunuyormuş, ama bilmiyorum hangi üyeler demişti...

Evet uzun bir zaman önce sanki muhabbeti yine geçmişti diye hatırlıyorum ama çıkaramadım.Hem dedim daha güncel olsun açayım bir başlık. Varsa bu mekanları bilen arkadaşlar , yazsınlar lütfen. Fiyatlar ne civardadır bi de ?
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

valla orjinal formaları alıyordum da, bir gün dhgate'e girip bakayım dedim çakmalara, daha güzel lan

hani premiere lig logolarından tut, birçok forma detayı çakmalarda mevcut, hatta birebir ya asdfsa

hani orjinal formalarda o kadar detay yok diyeyim, bir gün deneme için dhgate'den bir tane şipariş verecem. Güzel çıkarsa artık komple alırım oradan

Hmm DHGate i ilk defa duyuyorum , dealextreme tadında bişey galiba. Bir sipariş vereyim bakalım fiyatlar uygunsa
Sosyal ağlarda paylaş

ya dhgate, çin'in ebay'i tarzında birşey

işin güzeli bütün satıcılar dünyanın her yerine gönderiyor.

Daha önce alışveriş yapan kişilerin ortak yorumu ise, elektronik hariç herşeye güvenip alabilirsiniz oldu. Elektroniklerde ise %50 oranında kazıklanma şansın varmış sfsd

hani 32gblik usb stick satıyorlar mesela 10 dolara, çakma diye alıyorsun. 2gb'lik çıkıyor, ama adamlar nasıl ayarladılarsa pc onu 32gb olarak tanıyor falan asdf
Sosyal ağlarda paylaş

hahaa süpermiş.
Yalnız 3lü 5li satmaya çalışıyor hep ya , kargolarda 30-50 dolar arası değişiyor. 3-5 ten az alırsan neredeyse orjinal parasına geliyor zaten =)

Sanıyorum ki bu piyasa Beyazıt'ta , 25 TL civarına satıyorlar ama kaliteli midir bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

abi tr ici orjinal forma almak daha uygun.

italyada inter formasi 90€ iken burda 90 lira.

burda pahali formalar diye bi inanc var ama i$in ozu oyle degil.

Evet haklısın o konuda , TR de orj yurtdışındaki orj dan daha ucuz , fiyatlar 80 TL , 80 EUR , 80 $ , 80 Sterlin gibi oluyor hep :)

Güzel bir formam olsun diyorsanız adidas , nike mağazalarını , outletlerini dolaşmak lazım sanırım.

6-7 forma alıcam , iyi kondisyonlu çakma olsun diyorsanız da demek ki artık Beyazıt falan. Sahibinden'e falan baktım , chelsea siyah formayı falan fena yapmamışlar sanki :)
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

en iyi cakma bile orjinalin yaninda solda sifir.

louis vuitton gibi cakamiyolar henuz formalari

Doğru , yalnız bu yukarıda bahsi geçen DHGate'tekiler fena durmuyor =) Tabi o da ucuza gelmiyor 4-5 tane almadığın sürece

Bi de bende çakma Belarus milli takım forması var Hleb'in , kısa gelmesine ve çakma olmasına rağmen keyifle giyiyorum. Harbi harbi çakma yalnız tam pazar malı 5 TL lik , beyazıtta 20-25 e stılanlar onlar kadar olmaz . Farklı takım olunca insan zevkle giyiyor zaten çakma olsa da. TR takımları olsa orj alıyorum da şimdi ne gerek var yabancıi takımlaırn orj toplamaya

Edit : Bi 80-90 TL 'ye , kaliteli görünüyorsa çakma Tottenham Away (mavi) , Arsenal Away (Sarı) , Chelsea Home ve Away ( Siyah, Yeşil ) formaları almaya karar verdim :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya bazı durumlarda çakma alırım yalnız,

şuna bakın ya
http://www.dhgate.com/10-11-chelsea-away-black-soccer-jersey-and/p-ff8080812a3ca4de012a3e65c50928d1.html

aha bunlarda orjinaller
http://www.chelseamegastore.com/stores/chelsea/products/kit_selector.aspx?selectorid=228

yani premiere lig logoları beni büyüledi resmen, alırım ben bunu ağalar asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sitedekiler tarzı çakma formalar göründükleri kadar kaliteli mi hakikaten ya? Çok defa aklım gitti o tarz şeylere ucuzundan bulup bol bol alırım diye de dandiktir diyip caydım sonra.

Çoklu söyleyince kargo ucuza geliyo mu bi de öyle bi durum var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...