import Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Selam Istanbul'da nerede Premier Lig takımlarının falan formaları bulunur ? Orjinal değil ama iyi kalitede falan mal satan yerler varsa bildiğiniz yazabilir misiniz ? Orj fiyatları nedir acaba Adidas mağazalarında falan , bizim formalar gibi 80-100 TL falandır heralde. Outlet tarzı 2-3 sene önceki orj forma satan varsa onu da ekleyebilirsiniz. (Istanbul'da , webden , webden ve yurtdışından da olabilir hatta , uygun kargolu ise ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 importçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 adamın niki ve başlığı görünce reklam sandım da değilmiş be eheh. valla ben orijinal formaları kazık fiyatlarıyla boyner, ykm gibi yerlerde, spor mağazalarında falan gördüm. çakması olsun diyorsan forumdakilerin bildiği bazı yerler var alayına kadar bulunuyormuş, ama bilmiyorum hangi üyeler demişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 valla orjinal formaları alıyordum da, bir gün dhgate'e girip bakayım dedim çakmalara, daha güzel lan hani premiere lig logolarından tut, birçok forma detayı çakmalarda mevcut, hatta birebir ya asdfsa hani orjinal formalarda o kadar detay yok diyeyim, bir gün deneme için dhgate'den bir tane şipariş verecem. Güzel çıkarsa artık komple alırım oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 goldbären said: adamın niki ve başlığı görünce reklam sandım da değilmiş be eheh. valla ben orijinal formaları kazık fiyatlarıyla boyner, ykm gibi yerlerde, spor mağazalarında falan gördüm. çakması olsun diyorsan forumdakilerin bildiği bazı yerler var alayına kadar bulunuyormuş, ama bilmiyorum hangi üyeler demişti... Evet uzun bir zaman önce sanki muhabbeti yine geçmişti diye hatırlıyorum ama çıkaramadım.Hem dedim daha güncel olsun açayım bir başlık. Varsa bu mekanları bilen arkadaşlar , yazsınlar lütfen. Fiyatlar ne civardadır bi de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 DarKRideR said: valla orjinal formaları alıyordum da, bir gün dhgate'e girip bakayım dedim çakmalara, daha güzel lan hani premiere lig logolarından tut, birçok forma detayı çakmalarda mevcut, hatta birebir ya asdfsa hani orjinal formalarda o kadar detay yok diyeyim, bir gün deneme için dhgate'den bir tane şipariş verecem. Güzel çıkarsa artık komple alırım oradan Hmm DHGate i ilk defa duyuyorum , dealextreme tadında bişey galiba. Bir sipariş vereyim bakalım fiyatlar uygunsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Topic , konu dışına daha uygun değil mi ya ? Nereden alınır onu tartışmak istiyoruz ? Formaların dizaynı , forma hakkındaki görüşleriniz falan değil ki , Futbol'da dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ya dhgate, çin'in ebay'i tarzında birşey işin güzeli bütün satıcılar dünyanın her yerine gönderiyor. Daha önce alışveriş yapan kişilerin ortak yorumu ise, elektronik hariç herşeye güvenip alabilirsiniz oldu. Elektroniklerde ise %50 oranında kazıklanma şansın varmış sfsd hani 32gblik usb stick satıyorlar mesela 10 dolara, çakma diye alıyorsun. 2gb'lik çıkıyor, ama adamlar nasıl ayarladılarsa pc onu 32gb olarak tanıyor falan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 hahaa süpermiş. Yalnız 3lü 5li satmaya çalışıyor hep ya , kargolarda 30-50 dolar arası değişiyor. 3-5 ten az alırsan neredeyse orjinal parasına geliyor zaten =) Sanıyorum ki bu piyasa Beyazıt'ta , 25 TL civarına satıyorlar ama kaliteli midir bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bende lazio forması almayı düşünüyorum ama kendi sitesinde 70euro + 23euro kargo ücreti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 abi tr ici orjinal forma almak daha uygun. italyada inter formasi 90€ iken burda 90 lira. burda pahali formalar diye bi inanc var ama i$in ozu oyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 valla interin dragonlu formasını istiyorum ben mesela italya milli takım forması sonra roma forması nerden alabiliyoruz bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 nike magazalarinda manu,inter,celtic formalari falan var. daha yeni arkada$a hediye aldim interin dragonlu beyaz formasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 juventus forması bide :) gerçi giyiceğimden değilde insanın sahip olma duygusu işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 juve de var niketa. hatta 2 ce$idi var juvenin. kozyatagi carrefour nike a bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Esh said: abi tr ici orjinal forma almak daha uygun. italyada inter formasi 90€ iken burda 90 lira. burda pahali formalar diye bi inanc var ama i$in ozu oyle degil. Evet haklısın o konuda , TR de orj yurtdışındaki orj dan daha ucuz , fiyatlar 80 TL , 80 EUR , 80 $ , 80 Sterlin gibi oluyor hep :) Güzel bir formam olsun diyorsanız adidas , nike mağazalarını , outletlerini dolaşmak lazım sanırım. 6-7 forma alıcam , iyi kondisyonlu çakma olsun diyorsanız da demek ki artık Beyazıt falan. Sahibinden'e falan baktım , chelsea siyah formayı falan fena yapmamışlar sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 en iyi cakma bile orjinalin yaninda solda sifir. louis vuitton gibi cakamiyolar henuz formalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Roma forması bende istiyorum ya, böyle isim yazdırıp, Roma forması alabileceğim yer var mı istanbul içi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 roma kappadayken bulunuyodu da, hala oyle mi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Esh said: en iyi cakma bile orjinalin yaninda solda sifir. louis vuitton gibi cakamiyolar henuz formalari Doğru , yalnız bu yukarıda bahsi geçen DHGate'tekiler fena durmuyor =) Tabi o da ucuza gelmiyor 4-5 tane almadığın sürece Bi de bende çakma Belarus milli takım forması var Hleb'in , kısa gelmesine ve çakma olmasına rağmen keyifle giyiyorum. Harbi harbi çakma yalnız tam pazar malı 5 TL lik , beyazıtta 20-25 e stılanlar onlar kadar olmaz . Farklı takım olunca insan zevkle giyiyor zaten çakma olsa da. TR takımları olsa orj alıyorum da şimdi ne gerek var yabancıi takımlaırn orj toplamaya Edit : Bi 80-90 TL 'ye , kaliteli görünüyorsa çakma Tottenham Away (mavi) , Arsenal Away (Sarı) , Chelsea Home ve Away ( Siyah, Yeşil ) formaları almaya karar verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ya bazı durumlarda çakma alırım yalnız, şuna bakın ya http://www.dhgate.com/10-11-chelsea-away-black-soccer-jersey-and/p-ff8080812a3ca4de012a3e65c50928d1.html aha bunlarda orjinaller http://www.chelseamegastore.com/stores/chelsea/products/kit_selector.aspx?selectorid=228 yani premiere lig logoları beni büyüledi resmen, alırım ben bunu ağalar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 oo gerçi chelsea'nin sitesine baktım, 8 pound'a o logoları çaktırabiliyormuşuz asdfa o zaman chelsea forması üzerinden yapmayalım bu politikayı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Bu sitedekiler tarzı çakma formalar göründükleri kadar kaliteli mi hakikaten ya? Çok defa aklım gitti o tarz şeylere ucuzundan bulup bol bol alırım diye de dandiktir diyip caydım sonra. Çoklu söyleyince kargo ucuza geliyo mu bi de öyle bi durum var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 DarKRideR said: oo gerçi chelsea'nin sitesine baktım, 8 pound'a o logoları çaktırabiliyormuşuz asdfa o zaman chelsea forması üzerinden yapmayalım bu politikayı asdf formanın kollarına basılan premier lig logoları ek para zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar