aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 lan ben niye kiz oluyorum alla alla, o olsun, madem o beni begenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 birinin aktif birinin pasif olması gerekiyordu. 'kıza nasıl açılabilirim' başlığındaki 'kız' a refer edilen şahsın tüm belirtilerinin size ait olduğunu dedektirflerimiz ortaya çıkarmış durumda. yarın sabah 08:00' da karnınız aç sırtınız pek bir şekilde ameliyathanemize gelmenizi reca ederiz. saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 kim çekti sacını nil ilkokulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 kopek cekicen abi karsisina gecip tren muamelesi yaparsan kıza kol saati alırsın anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 barbu said: Longshanks said: yoksa.... ArdA hanım??? abi bizim unide var arda diye bi kız. abi bildiğin taş gibi bir de varya. mavi gözlü filan. ama adı arda :( abi o kız göçmendir arda genelde göçmenlerde olur. benim adım da arda geçen unisex isim olduğunu öğrendim moralim bozuldu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 4 sayfa olmus okumadım ona küçük süprizler hazırla yazan oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 seviyorsan git konuş masaya vur ona küçük süprizler yap dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Loxias said: Kızın en yakın arkadaşına asıl. Bu hamleden sonra kız senden hoşlanmaya başlayacaktır. Teşekkürler, İyi forumlar.. (tu) doğru. yapılması gereken tek hareket bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 SoulCube said: kim çekti sacını nil ilkokulda ahah ispiyonlican mi? görkem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Açılırken dikkat edin kızda boğulmayın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 buraya yazdığına göre max 15 yaşındasındır o yüzden git direk sor en kötü ihtimal 3 gün e unutursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Ben&Jerry's said: buraya yazdığına göre max 15 yaşındasındır o yüzden git direk sor en kötü ihtimal 3 gün e unutursun sağol abe p.m gel tw ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 aynı sınıftaysanız hiç bulaşma bile çok ceremesini çekersin abi nasihati sana. ben mi nereden biliyorum? büyük konuştum üniversitede aynı boku yedim piç oldu özetle geriye kalan okul hayatım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 en rahat yakınlık kurulanı aynı sınıf abi , bi kere sürekli gördüğünden yaklaşma şansın daha fazla , diğerleri nasıl yapıyor onu anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 aramil said: aynı sınıftaysanız hiç bulaşma bile çok ceremesini çekersin abi nasihati sana. ben mi nereden biliyorum? büyük konuştum üniversitede aynı boku yedim piç oldu özetle geriye kalan okul hayatım... Adam çok haklı. Bildiğin gerizekalılık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 kız sana bi reaksiyon gösteriyosa, anlarsın zaten, ille de kızı elde etçem diye gözün kararmamışsa fark edersin sana hallendiğini, ondan sonra ne yaparsan yap, içinden geldiği gibi, zaten kız senin olmuştur çoktan bence. şunu unutma panpa; bi erkek bi kızı seçemez, kız erkeği seçer her daim. tabi richy rich diilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 "roket adam" said: aramil said: aynı sınıftaysanız hiç bulaşma bile çok ceremesini çekersin abi nasihati sana. ben mi nereden biliyorum? büyük konuştum üniversitede aynı boku yedim piç oldu özetle geriye kalan okul hayatım... Adam çok haklı. Bildiğin gerizekalılık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 herkes herkesi seçer birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 "bence" seçemez birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 "roket adam" said: aramil said: aynı sınıftaysanız hiç bulaşma bile çok ceremesini çekersin abi nasihati sana. ben mi nereden biliyorum? büyük konuştum üniversitede aynı boku yedim piç oldu özetle geriye kalan okul hayatım... Adam çok haklı. Bildiğin gerizekalılık bu. aynı isyeri de dahil buna hatta apartman sokak diye de genisletilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 "roket adam" said: aramil said: aynı sınıftaysanız hiç bulaşma bile çok ceremesini çekersin abi nasihati sana. ben mi nereden biliyorum? büyük konuştum üniversitede aynı boku yedim piç oldu özetle geriye kalan okul hayatım... Adam çok haklı. Bildiğin gerizekalılık bu. sen de aynı boku yemişsin heralde zamanında ehehe ilginçtir ben aynı haltı yiyip tutturan nadir insanlardan biriyim lan... ha ondan sonra komple aşağı doğru gitti ilişkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 "roket adam" said: "roket adam" said: aramil said: aynı sınıftaysanız hiç bulaşma bile çok ceremesini çekersin abi nasihati sana. ben mi nereden biliyorum? büyük konuştum üniversitede aynı boku yedim piç oldu özetle geriye kalan okul hayatım... Adam çok haklı. Bildiğin gerizekalılık bu. Hocam şunu biraz daha açsanıza, neden, niçin? Yeni sınıfta ünide süper hatunlar var, neden olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Oğlom, evladım kızı beğendiysen, tenhada devir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Aynı sınıfta iki kişinin ilişkisi bence de çok sakıncalı. Bir zaman sonra sıkmaya başlıyor her yerde o insan ile yüzyüze olmak ve bunun gereği olarak davranışlarına dikkat etmek zrunda olmak. Tabii bir de sürekli gardiyan edasıyla gezen ve diğer insanlarla ilişkileri denetleyen birinin olması bayağı sıkıcı oluyor. Ben yaşamadım ancak yaşayan arkadaşlarım en çok bundan yakınıyor, hiçbir kızla arkadaşlık kuramamalarından falan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 o değilde olm mathilda'nın kulaklarını çınlatıcam şimdi ilk postu atan kişiye recep'in nah yapan resmi nasıl ilaç gibi giderdi be off.. hayal edin şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar