dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ??? benim mi senin ağzına çarpmamı istiyorsun? garip bi fantağzi.. ama ok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ama kosullu o rape, friend zonea koysam tamam kabulum, sozumden donmem, fakat oyle bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ama ne aşk yahu. adam aquila için paticiğe üye olmuş, ona özel topic açmış, aşkını haykırmış aa demiş tw demiş. bravaa. seviyormuş gelip söylemiş daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 hala kiz ve cevresi genis konularinda bulaniklik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 kızlardan burada a a var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 üstü kapalı mesajın özelliği o ama. her şeyi aynı anda açıklamasını bekleyemeyiz. bu bile büyük cesaret. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 abi ne bulanıklığı bırakta okadar fake şeyler yazsın. Ap açık ortada herşey... Seninde dediğin gibi enine çizgili giymicektin =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bilmiyorum valla, o deil de, ben diim t sen de w olayini hic anlamadim lan ben, ne demek o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 yarin oglen, arka bahcedeki camin altinda bulusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 aquila said: bilmiyorum valla, o deil de, ben diim t sen de w olayini hic anlamadim lan ben, ne demek o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 şükrü kızmıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 İçin için yanıyormuş hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ben de simdi ogrendim. i want to thank dasaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 adı şükrü olan kız. ismet ve fikretten sonra bu bir devrim olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bilseydim önce ben yazardım be hem çok iyi anlaşıyorduk.. şükrü'yü de şükran olarak değiştirdik miydi.... süper işte be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 şükrüye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 şükran, şukufe vs daha güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 adamın talipleri artıyor. forumdan tırsmaya başladım bildiğin <:/ şimdi de adama hangi isim yakışır tartışması başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 şükrüsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 şükrünur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 fede said: şükrünur çok muhterem bi isim olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Şükrügül ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 tek umudum selin, gel kurtar beni =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Sparkcaster said: saçını çek sora özür dile ben böyle biri değilim aslında de ahahaha ilkokulda ise yariyodu. ben asik olmustum sacimi ceken cocuga. ama tabi hafif ''piclik'' kiz kismini etkiler, o dogru. o degil de, acilma. kösede durup viskini yudumla o sana gelir. tam olarak böyle degil ama taktik etkili, abarti bi sekilde olmadan ilgisini cekmeye calis, git arada fazla yavsamadan bir iki kelime et, hava, ders bidi bidi temali. bu yeterli. kendiliginden gelisir olcaksa bisiler. senden hoslaniyorum, gözünün teki cok güzel demekle olcek seyler degil. karsi tarafta halk tabiriyle elektirink namina bisi yoksa. varsa zaten efora gerek yok, bi bakis yeter be. (fazla türk kanali izledim bugün) benden iyi wing girl olur. ask gurusuyum adeta eki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 isimden önce başka başka cerrahi girişimler lazım abi bunu niye kimse düşünmüyor?? niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar