Trias Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Bizim hürrem, bazen nefes alırken burnundan hır hır sesler çıkıyor. (sanki içinde birşey varmış gibi) veteriner birşeyi yok dedi. Kedisinde böyle bir sorun olan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Bütün gün saçma sapan tv programları izlemektendir.. O nasıl oturuş öyle, önünde kumandayla. Tam tv izleyen yaşlımsı ev hanımı. Kedilerin hırhır ses çıkarmasına çok aldırmamak lazım. Burunlarından çıkarmazlar gerçi pek ama burnunda et olabilir veya tüyümsü bir şey kaçmış olabilir. Sonradan olan bir şey mi? bi de sürekli mi oluyor yoksa ara ara mı? Ara araysa sorun olmaz. edit: bunun gözleri de bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 fotoğraftan pek anlaşılmıyor da solunum problemi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 veteriner yok dediyse yoktur. zaten burdan bişey söylemek imkansız. güvenmiyorsan başka bir veterinere daha göster bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 veterine bisey dedikten sonra neden gelip burda soruyo insanlar anlamiyorum, veterinerin dediginden memnun degilsen, baska veterinere gotur. kedi hastaligini senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 kedilerin özelliği o. hırlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 aquila said: veterine bisey dedikten sonra neden gelip burda soruyo insanlar anlamiyorum duymak istedikleri cevabi vermemiz icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 kedinin 3 haftalik omru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Aslında ölmüş undead olarak takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Herzaman güvenilmiyor. İlk geldiğinde bir mantarı vardı, bir veterinere gittim, birşey olmaz dedi, diğer veterinere gittim çok tehlikeli dedi bir sürü ilaç verdi. Arada sırada ses geliyor ve rahatsız edici. En iyisi başka bir veterinere de göstermek. Buraya yazmamın sebebi, belki kedisinde aynı sorun olan vardır düşüncesi ileydi. resmi de acındırmak için koydum, asdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 güvenmiyorsa değiştir veterinerini direk. insanın içine sinmiyor öbür türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Veteriner hekim olarak ben varım. Şimdi o kediyi güzelce muayene etmeden ne diyebilirim buradan? "Doktor belim ağreyo sen biliyin nedendir" den farkı yok. Kısacası veteriner hekime götürün, hekimden memnun kalmadıysanız başka veteriner hekime götürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bizim kedilerden biri doğduğu ilk dkdan itibaren böyleydi, fırk fırk sesler geliyordu burnundan, büyüyünce geçti gerçi ama nefes almakla ilgili herhangi bir problemi olmadı hayvanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 2. veterinere de gösterdim, birşeyi yok dedi. içimiz biraz daha rahat etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 3.ye götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 siz yavastan gommeye baslayin onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar