quuq Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 arkadaşlar elimde 2k civarında şarkı barındıran bir playlist var.winamp ile oluşturulmuş ve uzantısı m3u.bu playlistin içindeki şarkıları kopyalamam lazım.ama tek tek arayıp bunları bilgisayarda bulmam çok uzun sürücek.bu işi yapan program var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 searchwin: *.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Onları tek tek seçebilip kopyaladıktan sonra bir de eski haliyle aynı yere koymalısın. Yoksa playlist bulup çalamaz veya her şarkıda nerde bu diye sorar. edit: Şöyle bir şey varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 aimp kur playlisti aç, playlist içerisinden sürükle bırakla dosyaları kopyalayabiliyorsun. winampta yoktu o özellik bildiğim kadarıyla ama aimp yapabiliyor. her gün daha çok seviyorum şu programı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 xaty said: Onları tek tek seçebilip kopyaladıktan sonra bir de eski haliyle aynı yere koymalısın. Yoksa playlist bulup çalamaz veya her şarkıda nerde bu diye sorar. edit: Şöyle bir şey varmış. vermiş olduğun linki baz alarak bir araştırma yaptım ve aradığım programı buldum Playlist Copier. teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar