fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sizin adamınızdı ses kayıtları aldı almadı mı ben iyiyisi mi susayım köylüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 aahaha çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ben beceremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 face e yazar yazmaz yedi bir kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Pipet said: bakın burası çok önemli... sen zaten beni... ; burada hiç kalbine almamışsın. fırsatını da buldun ya? fırsatını da buldun ya fırsatını... bakın... burası çok önemli -can yücel- ahahahaahahah bu çok iyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 inanılmaz gerçekten.capslar falan ahhaha.gerçi bir çok inci kullanıcısının arkadaş çevrelerini de açığa vuruyor ya neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Abi en çok sevdiğim şiirlerinden biri yazanlar falan süper ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 "bir kıza okuduğum ilk şiirdi, eskilere döndüm bak şimdi.adı neydi ya hatırlıyamadım" gibi bi yorum vardı.bildiğin ağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 3 tane kız düştü abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ben vardım o yoktu zaten ardına hiç bakmadı buğulanırken gözlerim hala onu arıyorlardı aslında -can yücel- yazdm bakam ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 e bu romantik olmus harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 evet dynun un olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bak içime kurt düştü şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 dur hemen gereksiz bi konu bulayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bas sütunu sütun diyorum anla işte... rahat ol, geniş takıl -can yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 her yanım kabus, halt etmiş freddy mısralarını okurken bildiğin gebereyazdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Archangel_ said: inanılmaz gerçekten.capslar falan ahhaha.gerçi bir çok inci kullanıcısının arkadaş çevrelerini de açığa vuruyor ya neyse :Deeööö hello kimde böyle arkadaş yok ki? ilkokuldan liseye sınıf arkadaşlarının çoğunu kafadan ekliyorsun. ilk okulda kankan olan adam mesela ülkücü olmuş her yeri cCc kaplamış. ön sırandaki kız abilere makbule yapar olmuş profil fotosunda gül ve ayetler var. vesaire :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 makbule ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 deli diyorlar bana desinler değişemem resimler değişemez yesin onu ninesi yesin onu babası... -can yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 hayat da çekirdek gibi tuzlu aslında bırakamıyorsun da çekirdek, kalp krizi gibisin.. -can yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kedi canını senin. -can yucel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 batarken güneş ardından tepelerin.. geldi, veda zamanı veda.. teletabilerin. Can Yücel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 FEDE -can yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Cystein said: Archangel_ said: inanılmaz gerçekten.capslar falan ahhaha.gerçi bir çok inci kullanıcısının arkadaş çevrelerini de açığa vuruyor ya neyse :Deeööö hello kimde böyle arkadaş yok ki? ilkokuldan liseye sınıf arkadaşlarının çoğunu kafadan ekliyorsun. ilk okulda kankan olan adam mesela ülkücü olmuş her yeri cCc kaplamış. ön sırandaki kız abilere makbule yapar olmuş profil fotosunda gül ve ayetler var. vesaire :D işte o zorunlu eklentilerin anasayfasında gözükmüyorum, onlar da benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 yine yeniden seni gördüm o sokakta ve sen yine yeniden konusuyorduk dereden depeden -reyiz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar