fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sizin adamınızdı ses kayıtları aldı almadı mı ben iyiyisi mi susayım köylüler
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Pipet said: bakın burası çok önemli... sen zaten beni... ; burada hiç kalbine almamışsın. fırsatını da buldun ya? fırsatını da buldun ya fırsatını... bakın... burası çok önemli -can yücel- ahahahaahahah bu çok iyi ahah
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 inanılmaz gerçekten.capslar falan ahhaha.gerçi bir çok inci kullanıcısının arkadaş çevrelerini de açığa vuruyor ya neyse :D
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Abi en çok sevdiğim şiirlerinden biri yazanlar falan süper ama ya
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 "bir kıza okuduğum ilk şiirdi, eskilere döndüm bak şimdi.adı neydi ya hatırlıyamadım" gibi bi yorum vardı.bildiğin ağladım
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ben vardım o yoktu zaten ardına hiç bakmadı buğulanırken gözlerim hala onu arıyorlardı aslında -can yücel- yazdm bakam ne olacak
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bas sütunu sütun diyorum anla işte... rahat ol, geniş takıl -can yücel-
HosH Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 her yanım kabus, halt etmiş freddy mısralarını okurken bildiğin gebereyazdım :D
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Archangel_ said: inanılmaz gerçekten.capslar falan ahhaha.gerçi bir çok inci kullanıcısının arkadaş çevrelerini de açığa vuruyor ya neyse :Deeööö hello kimde böyle arkadaş yok ki? ilkokuldan liseye sınıf arkadaşlarının çoğunu kafadan ekliyorsun. ilk okulda kankan olan adam mesela ülkücü olmuş her yeri cCc kaplamış. ön sırandaki kız abilere makbule yapar olmuş profil fotosunda gül ve ayetler var. vesaire :D
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 deli diyorlar bana desinler değişemem resimler değişemez yesin onu ninesi yesin onu babası... -can yücel-
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 hayat da çekirdek gibi tuzlu aslında bırakamıyorsun da çekirdek, kalp krizi gibisin.. -can yücel-
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 batarken güneş ardından tepelerin.. geldi, veda zamanı veda.. teletabilerin. Can Yücel
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Cystein said: Archangel_ said: inanılmaz gerçekten.capslar falan ahhaha.gerçi bir çok inci kullanıcısının arkadaş çevrelerini de açığa vuruyor ya neyse :Deeööö hello kimde böyle arkadaş yok ki? ilkokuldan liseye sınıf arkadaşlarının çoğunu kafadan ekliyorsun. ilk okulda kankan olan adam mesela ülkücü olmuş her yeri cCc kaplamış. ön sırandaki kız abilere makbule yapar olmuş profil fotosunda gül ve ayetler var. vesaire :D işte o zorunlu eklentilerin anasayfasında gözükmüyorum, onlar da benim :)
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 yine yeniden seni gördüm o sokakta ve sen yine yeniden konusuyorduk dereden depeden -reyiz-
Öne çıkan mesajlar