Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 o beni almayın feryatlarındaki bendim,gece gece uğraştığım işte yarım kaldı,uykumda geldi.. ignorladım prawı[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 23de toplanıyormus bak adam dırek msne ye yazmıs sakat onlıne olmamak lazım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 23 gibi geln isteyen varsa ole flood fln yapilmiyack...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 23 de elit bi grup olarak msnde tarışmalar yapıcaz münazaralar yapıcaz herkesi bekleriz ..[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 pervert lol ahah Llama abi bu sefer dünkü gibi olmayacak tabi sen bilirsin. Oyun falan oynayalım basit multi turnuva yapalım o kadar kişiyiz[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 walla ya ama ne oynıycz?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 benide alın :) katılmazsam içimde kalır[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 tmm bn alcmz listeme snide silecek birini bulmak lazım cunku full dolu hee[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: wildpervert, 31 Ağustos 2004 14:42 tarihinde demiş ki: msnde 1 kaç kişiyi bırak 16 kişi konuştuk daha doğrusu konuşamamışınızdır herhalde :D[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yoq konustuk ama sonlara dogru ehe=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 heheh 16 kişilik karambol guseldi ama :D pawda ayrı telden çalıyodu zaten eheh[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 beni aldınız, zaten canım sıkkındı zırvaladım işte. Büyütülecek bir durumu yok olayın. Bu akşam sakın beni almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Em ay ar si diye bir program duydunuz mu hiç insanlara eziyet çektiriyosunuz cık cık cık :P (MIRC)[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 abi dün biz sabah 6 ya kadar wildpervertle güneşin doğuşunu yada aydınlanışını bekledik zaten saat 5 temi ne öle bi laflar ettiki tırsık ikimizde dedim şu an arkamda biri var gibi hissediyorum hassitir fln olduk böle :) adam arkasına baktı kimse yok ben bi baktım gitar gitarı adam sandım yusuf cektiydim huaahuah süperdi bizimle 6 ya kadar kalcaktınız!! ahuauha la wildpervert ne adamsın yaa :D Bu wildpervert benim klon ben neyi seviosam ne yapıyosam aynısı abi bune yaw :)[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 senin annen basınca çıktın biz orda yarıldık :D[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 dün bende vardım :) sonra 4 te format atmak için çıktım :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 abi cok pisti ama huauha geldi direk osmannnnn!!! niye yatmadın lan kıracam o bilgisayarı yeter ha b.kunu cıkardın fln saydırıo ben zor attım yatağa kendimi dedim anne ne bilgisayarı iyimisin fln yalan atma fln diyo koptum ben orda olm cok pis bastı ama böle duydum asansör sesini direk direk hemen kapatıp attım kendimi yatağa diyo müzik sesi nerden geliyo diye meğersem ordan çakmış :) ulan rezil olduk ya kehuehe[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Epxmadcat, 31 Ağustos 2004 15:51 tarihinde demiş ki: Ya yeter kardeşim bi giriyorum ortama 10 kişi var hepsi flodd yapıyor çat diye bilgisayar,msn göçüyor yeter be.!! said: Llama, 31 Ağustos 2004 16:23 tarihinde demiş ki: nette dolanıyom sakın sakın altta paso mavı ısık belırıyor cıkıyorum bırdaha bırı davet edıyor cıkıyroum bı daha davet edıyorum ensonunda msnyı kapadım +1 said: wildpervert, 31 Ağustos 2004 16:59 tarihinde demiş ki: 23 de elit bi grup olarak msnde tarışmalar yapıcaz münazaralar yapıcaz herkesi bekleriz .. elitinizi yesinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 dsadasd bone nettin abi süperdi muhabbet :D geljeque din[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: wildpervert, 31 Ağustos 2004 14:33 tarihinde demiş ki: evet dün patinin olmadığınından sıkılmış olan pati grubu msnde toplandık.. baya kişiydik 16 falan bulduk hatta bi ara ( makinası göçenler hariç :P) :D ahh kafama tas geldi =))[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bone dune bi çizgi çektik bugun herşey farklı olucak :Pp[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bi de clear çekiyorlar, ne yapmaya çalışıyorlarsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 he ya prawler deli ettiler abi adam fitil oldum :D[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ehehe güsel oluo ama ya =) her ne kdr bilg.göçse de..dayanamıo abicim konusmalarınıza ;)[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yanlışınız var 16deil 17kişiydik bi ara sora frp ciler bölündü bende dayanamadım çıktım ztn işim vadı...[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar