yav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 30-32 yaşlarımı geçmeden önce bir 2-3 sene yurtdışı havasını almayı istiyorum açıkçası. Sonra belli olur napmak isteyeceğim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 y.lisans icin kabul edildim gecen heralde kalirim orda olmadi donerci olurum bu ulkeye donup muhendislik yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 istanbul'u boğazı ve denize karşı rakı balığı özlersin ha! yüzeysel mal argümanları vol 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnosss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Fin said: y.lisans icin kabul edildim gecen heralde kalirim orda olmadi donerci olurum bu ulkeye donup muhendislik yapmam. Hangi ülke abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Türkiyede bir geleceğimin olduğunu düşünmüyorum. Yurt dışı tek şansım gibi bişey. Yani elbet gitmeyi başaramazsam da yaşarım muhtemelen, ama böyle bir ülkede yaşamak, bir gelecek kurmaya çalışmak istemiyorum. Bunun için de bi yerden burs filan bulup yurt dışında yüksek lisans yapmayı amaçlıyorum. Gittiğim zaman ailemden başka hiçbir şeyi özleyeceğimi de sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 dasaaa said: istanbul'u boğazı ve denize karşı rakı balığı özlersin ha! yüzeysel mal argümanları vol 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnosss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 dasaaa said: istanbul'u boğazı ve denize karşı rakı balığı özlersin ha! yüzeysel mal argümanları vol 4 Hahaha aynen . Avrupa insanı çok soğuk , biz çok misafirperveriz , çok iyiyiz , çoh anlayışlıyız. Herkesin işine karışmayı samimiyet ve yakınlık sanan genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnosss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 barnacle said: dasaaa said: istanbul'u boğazı ve denize karşı rakı balığı özlersin ha! yüzeysel mal argümanları vol 4 Güzel (tu) Not : Smile koyarken fark ettim , yakında pati'den :)-D bunun kaldırılması için RTE kanun çıkarabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ben 1 sene dışarıda çalıştım, standartları daha kötü ama halkı daha insan olan nepalde, standartları ve hatunları güzel ama halkı beş para etmez azerbaycanda. bi ara pasaportumu kaybettim, kimliğimi kaybettim. 2 gün falan "vatansız" kaldım. Ordan buraya döndüğüm günü hatırlarım, nasıl unutayım ki. Ben, beni kessen bir daha bu vatan için ileri geri konuşmam :) ha millete laf ederim, ama toprağına kurban olim cennet ülkemin. ( evet askerliğimi yaptım, TC kimliğimin şu an benim üzerimde hiçbir yükü yok, araba kullanmıyorum benzin vergisi lol, maaşım kadar vergi ödüyorum ve inan buna deyiyor ( hayvan gibi standartlarımız var ya hu ) ). Bizden daha gelişmiş ülkeler, zannımca insanı cezbedebiliyor fakat insandan kayıp var. Yani mesela isterim gideyim kievde, migsk te yaşıyayım ( hatun bakımından gelişmiş ülke ), e ama çok hatun = hiç hatun benim için, sonu yok sonuçta. E hayat standartları, adalet güvenlik vs açısından üstün ülkelere gitsem, aldığım duyumlar insanların insan olmadığı yönünde. ( gerçi ABD ye gitmiştim 1 haftalığına, disneylandde zırıl zırıl ağlarken en az 30 kişi toplanmıştı başıma noldu ufaklık aileni mi kaybettin diye, ama orası ABD işte, bize benziyor herifler ). Nepal Mesela, hayat standardı diye bişi yok resmen. Ama insanı süper. Süper yani, zaten elektrikler yok gün içerisinde o yüzden orada ki her insan insanlığa +5 le falan başlıyor hayata. Sitelere benzetirim ben avrupa ülkelerini Yaklaşık bi 18 sene sitede yaşadım ben.Ailemin ah ettiği, keşke sitede oturmasaydık dediği bir hadise site olayı. Standartlar, güvenlik yüksek, Ulaşım süper ama komşuluk yok. Ben de o zamandan beri uzak dururum böyle şeylerden, varsın kapıcım olmasın, ulaşım için azcık yürüyim, ya da ne bileyim merkezi ısıtma olmasın ama aşure gününde bi kapım çalınsın, apartmanın içinde öksürüyorum diye üst kattaki teyze çorba yapıp getirsin, alt katta ki arkadaşım arasın "ozi hadi iki bira kap gel" desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sık kullanılanlarımın yarısı değişik ülkelerin göçmenlik büroları. böyle bi habervaktim haberi ya da salak bişeyler gördüğümde hemen girip inceliyorum. kendimi 5 sene sonra yurtdışında görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kithnosss said: Fin said: y.lisans icin kabul edildim gecen heralde kalirim orda olmadi donerci olurum bu ulkeye donup muhendislik yapmam. Hangi ülke abi? irlanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 http://captionsearch.com/pix/wsz0tgm4st.jpg Adam fişliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Denize karşı rakı balığı istanbul da kalsan da özliyceksin abi. your argument is invalid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 hacım bi daha oku bence sen yazdığımı.. ha bi de kendime konuşayım sahil yolundaki virajın hızlı giden arabaya uyguladığı merkezkaç kuvvetini bile özlerim ama rakı-balık? meh.. hiç umrumda olan bişi değil gerçekten said: Avrupa insanı çok soğuk , biz çok misafirperveriz , çok iyiyiz , çoh anlayışlıyız. aynen yahu! "ülken seni yetiştirdi" kısmını unutmayalım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Minsk'te 9 ay yaşadıktan sonra üsküdar bana mezar gibi geliyor abi :( 1 yıl daha buralardayım,sonrasında çin'e çince öğrenmeye gitmek istiyorum. Ondan sonrası Allah kerim. Muhtemelen çin,istanbul,minsk üçgeninde ticaret ile sürer gider hayatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 İnsanlaerın hayatında dinin olmadığı ya da en son kıstas olduğu herhangi bir ülkeye razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 numberten said: Minsk'te 9 ay yaşadıktan sonra üsküdar bana mezar gibi geliyor abi :( 1 yıl daha buralardayım,sonrasında çin'e çince öğrenmeye gitmek istiyorum. Ondan sonrası Allah kerim. Muhtemelen çin,istanbul,minsk üçgeninde ticaret ile sürer gider hayatım. hadi hadi organizatsya, triad, türkiye üçgeni de sen ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar