Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Random oynayıp oyunu geliştireyim diye golda kadar düştüm, terran ve zerg oynayışılarını biraz kavradıktan sonra tekrar p ye döndüm, plat oldum. Oynadıgım her oyun neden colossus fuck fest ayda 2 gate proxy yapan adamlarla anlamıyorum. Hani cheese seven bir adam degilimde, millet cannon rush giderse "aaa adam cannon gidiyo değişiklik bak" diye seviniyorum acıkcası. 4gate razıyım, 3 gate blink play e razıyım. Ama eğer, olabildigince sentry chronola, hoppp colossus fuck fest, veyahut proxy gate mass zealot istemiyorum. Plata geri düştüm şu kadar mal pvplerle uğraştığım için qqluyorum. Şu anda diamonda geri dönüp -nispeten- daha düzgün oyunlar atana kadar 4gate whoreluk yapmak üzereyim bana çare bulun.
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 proxy gate mass zealot giden adamlara void gitmeyi denedin mi? Deneme. Hani bu sefer silvera falan düşsem gene zerge switch etmek niyetindeyim açıkçası.
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Turtleda pek bi severim. Hos zerge geçsemde platta gene white-raya özenip 5-wg/4-wg takılan herifler cıkacak karsıma cıkacak iyice idraya dönücem. Nesteade degilizki savunalım.
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 war of the worlds pvp'yi bitiricem kesin!watch closely 9 pylon 12 gate 14 pylon 16 gate 17 zealot 20 gaz 21 pylon zealot 24-25 core 2 x zealot pylon 2 stalker chronoboostlu şimdi şöyle:erkenden 2 tane gateimiz oldugu için cheeseproof bir build bu.4:50 civarında 4 tane zealotumuz olucak onlarla saldırıyoruz.arkadan 2 tane stalker zealotlara tam karşı rampada falan yetişir.Amaç maksimum ekonomik hasarı vermek.Rakip sizin buildinizi scoutladıgında 2gate all in sanıp ya full zealot + en fazla 1 stalker basıyor.ya forge atıyor.ilk durumda stalker sayımız fazla oldugundan combatta avantajımız oluyor ve yüksek ihtimalle ekonomik zarar verebiliyoruz.Forge atarsa iwin buttonumuz oluyor expand atiyoruz rahat rahat. Forge atmazsa kendi forgeumuzu atıp expand ediyoruz.ekonomik avantaj bizde oldugundan oyunu biz belirliyoruz.concil gidip önce blink sonra charge resarchlüyoruz.Archives yapip archon yapiyorz.Adamın colosusları critical masse ulaşmadıgından archonlar hayvan gibi tanklıyor.Stalkerlar blinkle colosusları snipelıyor gg *Colosusun 1a gücü olmadıgı için mikro intensive build bu baya.kendinizi geliştirin *canon rush,2gate all in,proxy gate gibi salak buildlere yenilmiyosunuz.4gate savuşturmak baya kolaylaşıyor *canon yaptiginiz için dt'de yemiyosunuz.güzel placementla tabi *9pylon scout etmeye gerek kalmiyor cheeseproof oldugu için *sentry fazlaca olmıycak archon oldugu için.yapmayın az yapın *timingler çok önemli.A.I'a karşı oynayın.ideal olan 4.50 civarında 4 zealotunuz + yolda 2 stalkerınız olmalı.3 zealot varsa yine saldırmanız gerekiyor *probe kesmeyin çok hayvan 4gate baskıları dışında have fun
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 @Tyrannus abi iyice biraktin zergü. inadim inat fönixim iki kanat diyorsun.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 1 base collosus'a karşı ne yapabilir bu build?
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 en temiz 1 base colosus ölüyor nerdeyse replay bi bu kalmış elimde buyrun http://hotfile.com/dl/97526673/e9f2224/1bcolo_visas_arcane.SC2Replay.html
artstvol Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Tyrannus said: en temiz 1 base colosus ölüyor nerdeyse replay bi bu kalmış elimde buyrun http://hotfile.com/dl/97526673/e9f2224/1bcolo_visas_arcane.SC2Replay.html aga bunun doğru replay olduğundan emin misin ? arcane vs fevax maçı var bunda.Ve macı da alması gereken ırk (p) değil de,zerg alıyor zaten.Ama güzel maç :)
bakas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Abi bir de maç 16.dakikada bitiyor hangi sapık 15 dakika çıkmadıysa oyundan artık replay 31 dakika maşallah. He mutaling op ayrıca onu da belirtmeden geçmeyim.
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 aehuaeh o kadar iyi toss oynuyorum ki siz zerg gibi görüyosunuz abi
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 abi tyrannusun dedikleri güzelde sakin kafali colosus basan adam hala alir çünkü rasyonel olan o.
Öne çıkan mesajlar