barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 senko said: napae said: Suşi bana göre dünyanın en güzel yiyeceklerinden biri. Ama mesela bi Cafe de Paris soslu bonfileyle kıyaslayamam tabi. cafe de paris soslu sidik benimde favorim bir cafe puerta del sol değil ama idare eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 2 taneyi almıyo ki mide.bi de anlamsız bi tatlı sanki ya basmışlar fıstığıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 önüme koysan 1 kilo yerim. sora şeker komasına girerim. komadan çıkınca 1 kilo daha yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 http://img1.blogcu.com/images/s/e/r/serapcan/img_0082.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 barbu said: http://www.mado.com.tr/images/fistikli-dolama-Kesme-dondurma-ile.jpg işte bunun yanındaki kesme dondurma benim olsun.şıpp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 cerebralis said: 2 taneyi almıyo ki mide.bi de anlamsız bi tatlı sanki ya basmışlar fıstığıı fıstık tatlı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 nanik_atak said: En güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 cerebralis said: 2 taneyi almıyo ki mide.bi de anlamsız bi tatlı sanki ya basmışlar fıstığıı ah ah. genç nesiller nasıl öğretmenlere kaldı yerappim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 meyveden tatlı yapan zihniyeti de anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 barbu said: cerebralis said: 2 taneyi almıyo ki mide.bi de anlamsız bi tatlı sanki ya basmışlar fıstığıı ah ah. genç nesiller nasıl öğretmenlere kaldı yerappim. niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 kividen olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fede said: meyveden tatlı yapan zihniyeti de anlamıyorum ah şimdi ayva tatlısı olcak var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Ayva değil kabak. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 napae said: Ayva değil kabak. <3 o da ayrı bişey evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 elikanliadam said: barbu said: http://www.mado.com.tr/images/fistikli-dolama-Kesme-dondurma-ile.jpg işte bunun yanındaki kesme dondurma benim olsun.şıpp dondurması çok light lan. yanındaki fıstıklıyı ver bana bi tepsi içim yanaa yanaa, yemek borumu kavura kavura 1 yudum su ile hüpletiyim. bi antep seyahati ayarlıcam kendime patronla konuşup. nah şu anda karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 cerebralis said: barbu said: cerebralis said: 2 taneyi almıyo ki mide.bi de anlamsız bi tatlı sanki ya basmışlar fıstığıı ah ah. genç nesiller nasıl öğretmenlere kaldı yerappim. niye ki? anlamsız dedin gittin mukemmelliyetin resmine. ayıp ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 nanik_atak said: dondurması çok light lan. yanındaki fıstıklıyı ver bana bi tepsi içim yanaa yanaa, yemek borumu kavura kavura 1 yudum su ile hüpletiyim. bi antep seyahati ayarlıcam kendime patronla konuşup. nah şu anda karar verdim hakkaten o böyle tatlı şekilde yanar yemek borun filan. o sırada 2 yudum su içersin. resmen keyif ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fede said: meyveden tatlı yapan zihniyeti de anlamıyorum sensin lan meyve. o eriyik çikolatayı içiyorum ben. mümkün olsa damardan alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Un helvası :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fede said: meyveden tatlı yapan zihniyeti de anlamıyorum genelde hamur - tereyağı - yemiş - şeker dörtlüsünün özel işlemlerden geçirilip farklı kombinasyonlarda sunulmasını çözememiş toplumlardan gelen tatlılar onlar. çikolata, çok önemli bi tatlı. ama meyveyle çikolata fondü... çeşitlendirmede yetersizlik sadece. çalıştığım şirkette bizzat görüyorum istisnasız tüm ecnebiler hasta oluyo bizim tatlılara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ya ne biliyim hani bi numarası yok ki.ez fıstığı sıkıştır yut şekerliyip eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 pascalnouman said: http://img1.blogcu.com/images/s/e/r/serapcan/img_0082.jpg ya bu resim şu konuya hiç yakışmadı. foto kötü. bir de cimrilik yapmışlar pastada. insan çilek filan koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 evet mesele meyvede değil o eriyip kasenin dibinde yanmaktan sertleşmiş çikolatayı kazıyıp yemekte. boğazında kalır böyle oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 İrmik helvası. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar