Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Chemical said: legonun fiyatı eskiden böle değildi, baya baya alınabilirdi, sonra bi boklar oldu, şuanın 50-60 lirasına denk gelen setler, 200-300 oldu, kim yaptıysa kafam girsin zaten bu durumu. türkiyede figür, oyuncak hede hodo hiç insancıl fiyatta oldu mu ki? olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 beğler aklıma süper bi fikir geldi!!! figürleri biz getirip satalım netten!!! kapış kapış gider kesin!!! (lise zamanları iş fikri) üniye geçince "aslında işlek bi AVM'de leblebici / mısırcı / wafılcı aççaksın" a dönüşüyor bu. e haliyle bu yolun sonunda tekel bayii açmak var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bende stop motion film çekimi için lego medieval ürünlerinden arıyorum :) Lego Kingdoms serisindeki kaleler falan işte, tahmini fiyatı nedir bunların ya Türkiye'de ? 81 pound UK fiyatı çünkü, benzer birşeyse direk alacağım Adore'dan yoksa bilmiyorum, başka oyuncaklara kayabilirim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 netten buldum, 320TL fiyat çekmişler Türkiye'de :F ingiltere'den getirtsem 210'a denk geliyor hemen hemen, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abi lego için tek adres brick link legonun ebayi gibi bişey. tek tek figür, parça, kılavuz, boş kutu bile alabiliyosun. 80lerin setleri bile var. hangi dükkanın nereye gönderdiğine bakıp alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Chemical said: legonun fiyatı eskiden böle değildi, baya baya alınabilirdi, sonra bi boklar oldu, şuanın 50-60 lirasına denk gelen setler, 200-300 oldu, kim yaptıysa kafam girsin zaten bu durumu. valla ben 85 doğumluyum, çok iyi hatırlıyorum ben küçükken lego öbür oyuncaklara göre epey pahalıydı. şöyle tarif edeyim, bir ninja kaplumbağa fiyatına legodan anca ufacık inşaat aracı falan alabiliyordun. şimdi o paraya minecraft alabiliosun. danimarkalı açların bi tarafında patlasın asfafs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 yok işte danimarka çıkış fiyatlarında sorun yok lego boru hattında kaçak var çalıyolar çinliler. sahte çin malı olanlardan alın siz de MEGABLOKS falan hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar