dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 abi mum ile sen benim için abi kardeş gibisiniz karıştırıyorum uzaktan bakınca bazen! O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fen said: cerebralis said: valla sanırım en uygun yöntem o.disiplin olayı falan da aklımın ucundan geçmez isterse okulu yaksın. ''okuldan atalım!!!'' mantığı hiçbi zaman işe yaramamıştır.hiçbi öğrenci aldığı disiplin cezası sonunda doğru yolu(!) bulmamıştır.bu cezalar kocaman bi:öğrenciyi tamamen kaybetme riski bence. saolun patiler bu arada=) o öğrenci kaybedileblir ama diğer öğrencilere göz dağı olur. olmaz sa o zman çıakcak sıkıntıyı gör. peki sen öğrenciyi kazanmya açalışıyorsun ama diğer öğretmenlerde durum nasıl ya diğer öğretmenleri bilemem kimseye işini öğretemem üstelik henüz toyken eheuehu ama o gözdağı oalyına şaşakaldım.bi insandan bahsediyoruz burda.onun geleceği vs vs.iyi ki öğretmen olmamışsın eğer değilsen çok gaddar olurmuşsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sinifin selamati icin 1 kisi kurban edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 dasaaa said: abi mum ile sen benim için abi kardeş gibisiniz karıştırıyorum uzaktan bakınca bazen! O_o abi naptın? müm nireeee racta nire. canın sağolsun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ama hırsızlık bu. öğrenciye anlatamaz isen okulun kuralları bu diye diğerleri nasıl olsa birşey olmuyor der ve evamı gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 senko said: sinifin selamati icin 1 kisi kurban edilebilir. her ay müdür kurban mı istiyor nedir yani? bakir erkeklerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ya iyi de onlaral da bi rehberlik dersinde konuşuruz toplucanak.hani varya konuşa konuşa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bayrak direğine asın çocuğu ibret olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bence seviyosan konuş, yoksa çıkışa çağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 öğrenciyi tanımak lazım şayet pişman olacak tip se modern yöntemler uygulamak lazım ama anlamayacak birisi ise kural disiplin bunları işe koşmak gerekiyor. eğer öğrenci galip gelir se bu disiplin ve kuraldan vay haline okulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ayrı yazılan de bu arada se değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 büyük ihtimalle maddi değerinden çok içinde sınav soruları yada öğretmenin seksi fotoları vardır diye çalmıştır. çalma sebebini öğren bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 cocugun ayaklarini atese ver, havada dondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 oyle espriler onlerde yapilmis lan zaten, gec kalmisim. yo mama so fat, she make onion cry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 gel olum gel d,e gelişine vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kulaklarindan tutup havaya kaldir, sonra kendi eksenin etrafinda don. bu espri degil, tecrube. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 O çocuğun çalmaya devam etmesini engelleyemeyeceksin malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 coğu cocuğun olu r böle calma cıprma maceraları büyütmeye gerek yok, konul yeter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 babana söylerim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bi cak babası duysun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 diskin sahibine soylemesen bile cocugun ailesine bildir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 anaokul lise ilkokul ortaokul çocuğun evine git flashını çal bne yapsam iyi olur mu de ya da çantasında bişey çal çantasına flash at içinde çalmak kötüdür slayt hazırla ya da şey yap çocuğa limon sattır, parasıyla flash aldır, çaldığı kişiye yenisini bizzat takdim etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 çocuk için küçük bi adım, flash adına ise büyük bi adım olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 benim anlamadığım kısım ingilizce öğretmeni neden rehber öğretmen ? Beden eğitimi dersini de sen ver tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Pipet said: benim anlamadığım kısım ingilizce öğretmeni neden rehber öğretmen ? Beden eğitimi dersini de sen ver tam olsun her öğretmenin bir sınıfı oluyordu yaa ortaokulda hatırlamıyormusun bizimki edebiyat hocası rehberlik dersine girerdi böyle atar tutardı bişeyler bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar