PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 KidLazer said: dün izledim herkes eleştiriyor ancak ben çok beğendim her filmde açık noktalar olur koca lost bile dandik bitti ardında bi dolu soruyla..film gayet başarılı ve konu da fena olmamış..bana göre açık noktaların bırakılmasının sebebi 2.filmin gelecek olması. spoylır bir arkadaş pek çok geminin olmasının araya sıkıştırılmış olduğunu söylemiş bence bu kısım da mantıklıydı kadının kurtuluşu yok derken bir süpriz yapılmış ve 2.filme kapı açılmış. bence güzel bağlanmış. Ridley Scott'san bu kadar bariz ve büyük hatalar yapmak gibi bir lüksün yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 aquila, seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Filmi izledim. Ridley Scott babanın dedim. O kadar bezdim ki. Sırf koca gezegende bi tane bina dışında bi yer gezmemelerini takılmıyım dedim. Ama film o kadar Alien ki. Aliene prequel çekicektik sonra caydık diyolar zatende keşke öle yapsalarmıi. mYeni bi film olarak efsane vasat. Resmen kötü yeni film olarak. Çünkü yeni hiç bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 yeni bir şey olmamasından ziyade olanlar da kötü yani. şu filmi bile sevdi ya millet demek ki önlerine ne konsa yiyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 PastorOfMuppets said: KidLazer said: dün izledim herkes eleştiriyor ancak ben çok beğendim her filmde açık noktalar olur koca lost bile dandik bitti ardında bi dolu soruyla..film gayet başarılı ve konu da fena olmamış..bana göre açık noktaların bırakılmasının sebebi 2.filmin gelecek olması. spoylır bir arkadaş pek çok geminin olmasının araya sıkıştırılmış olduğunu söylemiş bence bu kısım da mantıklıydı kadının kurtuluşu yok derken bir süpriz yapılmış ve 2.filme kapı açılmış. bence güzel bağlanmış. Ridley Scott'san bu kadar bariz ve büyük hatalar yapmak gibi bir lüksün yok. Yani Arka arkaya bir sürü kubbe var abi nasıl seyrediosunuz filmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ilk yarıda atmosfer, çekimler falan pek güzeldi de ikinci yarıda çok saçmalık vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Ridley Scott'ın sorunu cinematography değil ki, çekimler setler hep şahane. Bütün sorun plot ve karakterler. Lüzumsuz hareketler, gereksiz karakterler, çok boktan twistler. Ama çekim on numero, efektler on numero mesela. Bu yeni ekol zaten, son 3 yıldır bütün filmlerde böyle bir decline var. Şahane çek ama içerik bok gibin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 DOHO ÖYÖSÖNÖ SÖN ÇÖK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 goldbären said: DOHO ÖYÖSÖNÖ SÖN ÇÖK OHO NO DOYOCOGOMO SOSORDOM YONO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Damon Lindelof dünyanın en kötü senaristi, babası hollywood un sahibi falanda mı her bokun altından çıkıyor bilmiyorum filme gelirsek filmin en cool adamı fifieldin ölü uzaylı görünce karıya bağlaması esas biyologun yine ölu uzaylı görünce topukları vurması, jeolog olması gereken başrol kadının, biyologun klişelere harcanması sonucu herşeyi bilen bilim adamına dönüşmesi david'in charlie kesin akşama hanıma vurur, dur şuna biraz organizma vereyim de ortaya ne çıkıcak merağı lşsdjgjhkl of çok kötü daha yazamıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 no offence ne bu abi cakma alien vs predator?2. filmi cikar o dev amcalar predator summonlar salar alienlerin uzerine falan asfdsdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 PastorOfMuppets said: KidLazer said: dün izledim herkes eleştiriyor ancak ben çok beğendim her filmde açık noktalar olur koca lost bile dandik bitti ardında bi dolu soruyla..film gayet başarılı ve konu da fena olmamış..bana göre açık noktaların bırakılmasının sebebi 2.filmin gelecek olması. spoylır bir arkadaş pek çok geminin olmasının araya sıkıştırılmış olduğunu söylemiş bence bu kısım da mantıklıydı kadının kurtuluşu yok derken bir süpriz yapılmış ve 2.filme kapı açılmış. bence güzel bağlanmış. Ridley Scott'san bu kadar bariz ve büyük hatalar yapmak gibi bir lüksün yok. saçmalık. daha ardından ne gelecek bilmeden herzamanki gibi idam ediyorsunuz milleti. türk insanının ortak özelliği ne yazık ki. pek çoğu keanu reeves'e de kötü oyuncu der ama ne hikmetse cnbc'de constantin her yayınlandığında oturur izlerler. ayrıca filmde bahsettiğin gibi büyük hatalar olduğunu düşünmüyorum.abartıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 DA2019 said: PastorOfMuppets said: KidLazer said: dün izledim herkes eleştiriyor ancak ben çok beğendim her filmde açık noktalar olur koca lost bile dandik bitti ardında bi dolu soruyla..film gayet başarılı ve konu da fena olmamış..bana göre açık noktaların bırakılmasının sebebi 2.filmin gelecek olması. spoylır bir arkadaş pek çok geminin olmasının araya sıkıştırılmış olduğunu söylemiş bence bu kısım da mantıklıydı kadının kurtuluşu yok derken bir süpriz yapılmış ve 2.filme kapı açılmış. bence güzel bağlanmış. Ridley Scott'san bu kadar bariz ve büyük hatalar yapmak gibi bir lüksün yok. Yani Arka arkaya bir sürü kubbe var abi nasıl seyrediosunuz filmi?? +1 herkes buna büyük hata diyor 'pek çok gemi vardı' sahnesini filmi kurtarmak için yapılmış bir sahne olarak belirtiyor. yahu gemi inerken arda arda dizilmiş dolu gemi var belirttiğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 goldbären said: abi bacakları götüne girmiş adama gelip HEY SEN İYİ MİSİN? denmesi bile kolpa ahaahahahha.adam doğru diyor hakkaten.şu klişeler bitmedi bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Hayatin kliseleri onlar, gelene geldin mi demek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 hahaha gece gece yarıldım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 KidLazer said: DA2019 said: PastorOfMuppets said: KidLazer said: dün izledim herkes eleştiriyor ancak ben çok beğendim her filmde açık noktalar olur koca lost bile dandik bitti ardında bi dolu soruyla..film gayet başarılı ve konu da fena olmamış..bana göre açık noktaların bırakılmasının sebebi 2.filmin gelecek olması. spoylır bir arkadaş pek çok geminin olmasının araya sıkıştırılmış olduğunu söylemiş bence bu kısım da mantıklıydı kadının kurtuluşu yok derken bir süpriz yapılmış ve 2.filme kapı açılmış. bence güzel bağlanmış. Ridley Scott'san bu kadar bariz ve büyük hatalar yapmak gibi bir lüksün yok. Yani Arka arkaya bir sürü kubbe var abi nasıl seyrediosunuz filmi?? +1 herkes buna büyük hata diyor 'pek çok gemi vardı' sahnesini filmi kurtarmak için yapılmış bir sahne olarak belirtiyor. yahu gemi inerken arda arda dizilmiş dolu gemi var belirttiğin gibi. O zaman pek çok gemi olduğunu son anda fark etmeleri saçma oluyor. Neresinden tutarsan tut elinde kalır senaryo. O kadar gemi vardı, düştükten sonra niye üstün gelişmiş uzaylı, yamyam gibi kadını kovalıyor, gidip dünyayı yok etmek gibi önemli bir görevi var sonuçta, atla ikinci gemiye git. vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 charlize theron'un taytlı kıçından gözümü alamadım filmde noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 KidLazer said: PastorOfMuppets said: KidLazer said: dün izledim herkes eleştiriyor ancak ben çok beğendim her filmde açık noktalar olur koca lost bile dandik bitti ardında bi dolu soruyla..film gayet başarılı ve konu da fena olmamış..bana göre açık noktaların bırakılmasının sebebi 2.filmin gelecek olması. spoylır bir arkadaş pek çok geminin olmasının araya sıkıştırılmış olduğunu söylemiş bence bu kısım da mantıklıydı kadının kurtuluşu yok derken bir süpriz yapılmış ve 2.filme kapı açılmış. bence güzel bağlanmış. Ridley Scott'san bu kadar bariz ve büyük hatalar yapmak gibi bir lüksün yok. saçmalık. daha ardından ne gelecek bilmeden herzamanki gibi idam ediyorsunuz milleti. türk insanının ortak özelliği ne yazık ki. pek çoğu keanu reeves'e de kötü oyuncu der ama ne hikmetse cnbc'de constantin her yayınlandığında oturur izlerler. ayrıca filmde bahsettiğin gibi büyük hatalar olduğunu düşünmüyorum.abartıyorsunuz. Daha ardından ne gelecek bilmeden filmdeki hataları dogru kabul etmenin asıl fallacy oldugunu görememen sendeki yetersizlik. Hata, hatadır. Sonra gelecek film bu noktadan röh röh devam etmeyecek ki, baglantısı olmayacak çünkü herkes öldü. Onca shitto karater, side plot hepsi yandı kusura bakma. Ps: Constantine izleyeceğime oturur çizgi romanını okurum, bir boka benziyor. Sen git bi La Meglio Gioventu falan izle plot gör, kafanızı ridley scott'ın kıçından çıkarmış olursunuz. http://i.imgur.com/4uxev.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 lan biri drama romance biri sci fi ne alaka lan. art house film ile popcorn kıyaslamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sci fi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar