Daesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 oh yes, cekseydide patlatsaydı ardı ardına keşke. herşey trilogy gidiyo artık fena bayıyor beklemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Sırf atmosferi için bile izlenir film.Başyapıt deil ama bence gayet başarılı bir seri giriş filmi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 bluray geldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yok gelmedi. ISO formatında bir DVDrip mi ne geziyor ortamlarda. Kaç gündür Bluray bekliyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Bluray de director cuts olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 oha len Şurda okudum 2. film paradise diyor 2015'de mi gelcek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Setting şahane, çekimler şahane. Nedense son dönemin yeni modası çok iyi çekip tamamen içerikten batırmak. Film gayet iyi devamı varsa, böyle bitirmesinler de. Bazı plot tercihleri ciddi rahatsız etse de genel manada iyi. Hani crew'ün bu kadar aptal şeyler yapmaması lazım, üstüne David'in bazı tavırlarında direk malice var, o baya sinir bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 br gelmiş ama directrs cut deil galiba 124dk cünki. dvdlerde 120 gibi birşeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 "Yeah guys we'll just... live you in an alien ship for the night. Not going to watch you because I'm tapping some vamp ass." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 zenciyi kaptan yaparsan boyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 PastorOfMuppets said: we'll just... live you in an alien ship PastorOfMuppets said: just... live you PastorOfMuppets said: live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 extended bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 axedice said: PastorOfMuppets said: we'll just... live you in an alien ship PastorOfMuppets said: just... live you PastorOfMuppets said: live http://i.imgur.com/Msd7Z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Bu ikinci baskı oldu ya başka bi topiğe de koymuştun. Orijinalliğini kaybediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 dün akşam izledim muhteşemdi.... merak edilen birçok soruya cevap vermiş film :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 axedice said: Bu ikinci baskı oldu ya başka bi topiğe de koymuştun. Orijinalliğini kaybediyorsun. O kadar iyi ki tek kötü başlıkta harcamak istemedim be koç. Of çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Simdi o alien efsanesi, bi robotun elemanin ickisine koydugu bakteri ile sevistigi karisinin rahmine dusen yaratigin gurbuzlesip engineerlarin icine girmesi ile mi ortaya cikti? meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 kiymaliborek said: Simdi o alien efsanesi, bi robotun elemanin ickisine koydugu bakteri ile sevistigi karisinin rahmine dusen yaratigin gurbuzlesip engineerlarin icine girmesi ile mi ortaya cikti? meh. Yok canım o kadar rastlantısal bir olay değil bence. İçinden çıkan Queen değil bir kere, reproductive değil yani. O olay daha baya level atlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ridley neden filmlerinde uzay gemilerinin tüm mürettebatının katledilmesi gibi bir tema işliyor anlamadım? birde bu predator içerikli alien filmleri ile ridley'in alienları kurgusal olarak bir birleri ile bağlantılı mı yoksa ridley baba bu filmleri saymıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 meh miş ya. cok bi olay böremedim filmde ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 lord_gorthaur said: Ridley neden filmlerinde uzay gemilerinin tüm mürettebatının katledilmesi gibi bir tema işliyor anlamadım? birde bu predator içerikli alien filmleri ile ridley'in alienları kurgusal olarak bir birleri ile bağlantılı mı yoksa ridley baba bu filmleri saymıyor mu? ölecek tabi abi yoksa icin zevki cikmaz. hayir alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 AvP'ler varsayan kimse yoktur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 AvP gerçek bir abominasyon. Bu film çok olaysız, tek affı 3leme olması dicem, yine kurtarmıyor. Ciddi plot sorunu var. Theron ablanın hikayeye katkısı yok, para babası abimizin belirmesi 10 mil öteden belli ve lüzumsuz. Ya herşey bi kopuk. Kaptan çok iyi oynuyor, çünkü THE WIRE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 extended versiyonu çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 extended beklemeye değer mi yoksa izliyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar