nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Selam, birkac arkadasimin zoruyla tekrar oynamaya basladim, is gucten arta kalan zamanda takiliyorum simdilik ama akacak kan damarda durmuyor, gunde bi kac saatte olsa raid yapmak istiyoruz. Simdi durum soyle, chamber of aspects denilen realmde, horde tarafinda oynuyoruz, raid baslangic saati 23:30, bitis saati 2 olur 3 olur kafaya gore simdilik, isinden gucunden oturu oyuna anca gece girebilen tayfaninda raid yapma sansi yakalamasini hedefliyoruz. Oynamayi bilen, raid gecmisi olan, retard checklerde fail olup digerlerini sinir krizlerine sokmayacak 5-6 kisi ariyoruz. Uygun olan arkadaslari bekliyoruz. 10 man yapmayi, 25 man'e bulasmamayi planliyoruz... Invite icin buraya yazabilirsiniz, ya da direk servera gelip puzzles denen guildle iletisime gecebilirsiniz. Hirslarina kapilmadan yumusak yumusak raid yapip, dunyaya gore geriden geriden bosslari kesmeye okey olan arkadaslari aramizda gormek isteriz. Benim charin nicki sarrow, eski sahibi oyle koymus para verip degistiresim gelmedi, bu da ek bilgi. Bu arada baktik boyle yurumuyor, gec saatte raid yapan bir guilde de birkac kisi olarak gecebiliriz, onun teklifinide yapabilirsiniz, yeter ki raid yapalim inceden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 aynı sorun bizdede var olurda Twisting Nether'a düşerse yolunuz bizde bekleriz :) öyle 2-3 günlük raid yapan insanlar değiliz raid yapmaktan sıkılmış casual takılan insanlarınız ama arkadaşında dediği gibi arada insanın canı çekmiyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ;...( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 11.30-2:00 çok vahşi ya uykusuz kalırsınız işte ertesi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ben de onu diyecektim o nasıl bir uyku düzenidir arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 mortisi atalım gel pazartesi bizde başla warlock olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Ben alisigim gunde 4 saat uyumaya, ilginc bir duzenim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Hayalimin raid saatileri aslında 23.30 - 3.00 Biliyordum benim gibi insanlar oldugunu biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Nayııır yeniden kanıma giriliyor. Şu sıralar tekrar başlasam mı diye düşünüyordum. Bunu gördüm daha bi fena oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Vargath said: Nayııır yeniden kanıma giriliyor. Şu sıralar tekrar başlasam mı diye düşünüyordum. Bunu gördüm daha bi fena oldum. gel lan homorushtayiz bizde oyle kasuyel takilioz + arena mate lazim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Vargath said: Nayııır yeniden kanıma giriliyor. Şu sıralar tekrar başlasam mı diye düşünüyordum. Bunu gördüm daha bi fena oldum. Benimde kanima girdiler, basta guzel oluyor heroic filan eglencelik model takiliyosun sonra bi bakiyosun hc ten alacak itemin kalmamis, iste o noktada game over oluyor duzgun 10 tane arkadasin olmayinca, ya birlikten guc dogar diyecez ya da benimde accountu kapamam yakindir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 nihlathak said: Benimde kanima girdiler, basta guzel oluyor heroic filan eglencelik model takiliyosun sonra bi bakiyosun hc ten alacak itemin kalmamis, iste o noktada game over oluyor duzgun 10 tane arkadasin olmayinca, ya birlikten guc dogar diyecez ya da benimde accountu kapamam yakindir :/ +31 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Yok mu ya gece raid yapan bir guild girelimde iki raid yapalim? Kaldim ortada resmen saka gibi :) Beni tekrar bu oyuna baslatanlarin kulaklarini cinlatiyorum an itibariyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 valla biz yapıcaz 2-3 kişi daha bulursak. stormreaverdayız bekleriz zaten herkes patiden. ally bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abi yok hardcore oynadıktan sonra iflah etmiyor casual takılmak. sinir krizleri geçiriyorsun pc başında. ya da ben beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 onu sahsen bende yapamıyorum su aralar. napsam netsem diye bakıyormda. sonra geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 nihla ne class oynuosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Aluriel said: abi yok hardcore oynadıktan sonra iflah etmiyor casual takılmak. sinir krizleri geçiriyorsun pc başında. ya da ben beceremedim Hmm bak aslinda haklisin bi yandan krize sokabilir insani fail wipelar. @ mortis Warlock as intended :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Cons said: valla biz yapıcaz 2-3 kişi daha bulursak. stormreaverdayız bekleriz zaten herkes patiden. ally bu arada arkada kalmış bu gelin haftasonuna doğru raidler başlıyo yetişin zaten eğlencenin doruklarına ulaşırsınız ayrıca guild üyesine veya guild masterına laf soktuğunuzda guildden yada herhangi bi yerden atılma riskiniz yok. sadece bebeyseniz eğer biz laf soktuğumuzda guildden falan çıkarsınız o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kapın nihlayı progressiniz %100 artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 noldu zorunamı gitti gökhan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bizden önce baradin ilk boss unu kesin çar silcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 çar silmesine düyel aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 adamlar gerçi iyilik adına savaşıyo bizi yenerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 baradin ilk bossu? asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar