Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 üni.de son sınıftayken bi ara alışkanlık olmuştu, her akşam bi film açıp (imdb top 250yi komple izlemek gibi bi misyon da edinmiştim kendime) yanında bira çekirdek falan takılıyodum. anca öyle içerim evde yoksa manasız geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Mikrocu taktı bana geçirmiyo adam Napayım geçirmesini sağlayım ya yapıyorum cevapları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ona minik sürprizler yap fgsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yılbaşı günü ders yaptı ya sdf Yılbaşı ders mi olur yeaaa gelmem ben haftaya dedim.Gavur bayramını kutlamaya ne meraklısın dedi.Yeni yıla girmeyi kutluyorum christmas değil falan dedim taktı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ufff sen unut o dersi=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 param olsa içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Hayır ben niye karışıyosam zaten dersine girmiyorum adamın yılbaşında ders yapsa bana ne.Off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 öyle asilik yapmıcaksınız itaat ediceksiniz öğrenemediniz mi daha. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Hoca haklıdır, hocanın haksız olduğu durumlarda ise yine hoca haklıdır.. Bu değil mi olay? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 haahha aynen:D daha dün bi öğrencisinden ciddi ciddi özür dilemiş bi örtmen söylüyo bunları=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ayda yılda bir 2 bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 örtmenim yok ki öyle öğretmenler.. Hor gördü beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Dartanian said: Hoca haklıdır, hocanın haksız olduğu durumlarda ise yine hoca haklıdır.. Bu değil mi olay? :D 3-4 izbandut tutup adamı bi güzel karambolde dövdürt olaydan hemen sonra şans eseri ordan geçiyormuş gibi yap ve hocaya yardım et O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ben de büyyünce öyle örtmen olcam.kariyer hedefimde bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 örtman tarot nooldu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 alkolun cogu zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 cerebralis said: ben de büyyünce öyle örtmen olcam.kariyer hedefimde bu var İsminin başına bişey gelince değişiyolar :P doçent gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 daha var ya tarota 72 kartın 20si anca bitti :D hem burda bilim insanı modunda konuşurken öyle tarot marot nerden çıkarıyosunuz eheuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Dartanian said: cerebralis said: ben de büyyünce öyle örtmen olcam.kariyer hedefimde bu var İsminin başına bişey gelince değişiyolar :P doçent gibi :D hadi doçent doçent olmuş da normal öğretmen modelleri de var onların =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Valla en son hoca dövdürt falan diyordum. Bilim dediğimiz oysa humm muhammed ali falan baya büyük bilim adamı O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ben yahuuu kendimden bahsediyodum böyle eğitim bilimlerinden artistik terimlerle konuşmama devam edicekken tarot dedin bitirdin beni eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 peki bundan sonra öm olarak bızıklarım özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yokyok zaten olayı çöziyim burda da reklam yapıcam tarot bakılır diye=P ee ekmek parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 muhabbet olursa icerim yoksa tek basima icmem cok nadir yani belki bilardo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 abi niye öyle dedin ya. aç bi bira maç yada film falan izlerken. güzel yani o da, illa muhabbet mi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar