Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Şimdi ccna için sınava sadece kitaptan hazırlanmak yeterlimidir yoksa illaki düzgün bi kursamı gitmek lazım? Sınav ingilizce mi birde? Yakın zamanda giren varsa bir kaç sorum daha olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ccna için kursa gitmeye gerek yok diyorlar ama ben girmediğim için kesin konuşmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Benim 5-6 arkadaşım CCNA a son 5 ay içinde girdi hepsi de kursa gitti ama kurs olmadan da çalışarak yapılırdı dediler. Bir kısmı kursa gittikten 3-4 ay sonra sınava girdi 600 civarı soru varmış sanırım bu sorulara çalıştılar sadece ve geçtiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Zamaninda CCNA kursuna gitmistim. Kurstayken de kursa gitmeden de olur diyorsun da kursa gidince daha hizli ve daha saglam ogreniyorsun. Kursa baslamadan yuzeysel bir okumak lazim dokumanlari. Kurstaki zamanda da daha cok lablar uzerine egilip cozumleme yaparken egitmene surekli soru sorup kendi kendine ogrendigin zamanda cozum bulamayip saatlerini harcadigin sorulara daha hizli yanit alarak kursu yararli hale getirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Kurs kitaplarini alirsaniz kurssuz olmaz. Zira kitaptan cok slide tarzinda yapilmislar onlari. Sadece lazim olani goruyorsunuz ama aciklamasini kursta yapiyorlar. Onlarin icerigine uygun network kitaplari alirsaniz, ustune de bu is icin hazirlanmis ornek test'lere goz atarsaniz olur bu is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 şimdi kurslar zaten 6ay falan sürüyor birde hızlandırılmış kur var 6gün ama o da ağır gelir. 6ay ise fazla uzun. kursların tek avantajı katılım sertifikası ama değermi işte 6ay boyunca. Bana en yakın yer izmir gibi görünüyor şu anda. Kursa gidip gelmesi tam bir eziyet olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 NA değil de, NP için gitmen gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 peki ccna'ya girmeden ccnp sentifikasi almak mumkun mu? Hizlandirilmis kursu fln olsa aslinda, askerligi bekliyene kadar kursuna giderdim hem eylencelidir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 NA'in üstüne alınıyor NP bildiğim kadarıyla, yanılıyor da olabilirim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 na almadan np alamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ok peki hizli kurs olayi fln var mi bunlarin? soyle 3-4 ayda ikisini de almak mumkun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 CCNA icin hizli(hirsli) kurs olayini yaptiydim ben. ITU de vardi hala var midir bilmuyorum bakmak lazim. bizim grupta 15 kisi varsa 1 tanesi aldiydi sanirim sertifikayi. ha digerleri sinava dahi girmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 itude olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 basligi gorunce cagrisim yapti C C C P U T I N R E Y I S C C B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 arada cnap la da karıştırmyın. ccna cnap la neredeyse aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi ccna nın neresi 6 ay sürüyo ya? hergün 1 saat mı işliyolar? ben gittiğimde 3 ay sürmüştü ki araya bayram girmişti bi de. sadece haftasonları sabahtan öğlene kadar. 100 saat falandı kurs. kurumlarda 2 çeşit eğitim oluyor genelde. bi kurumsal bir de bireysel. kurumsal eğitimler 5 gün 10 gün ya da 15 gün sürer sabah girer aakşam çıkarsın eğitimden. o açıdan hızlı. bireysel eğitimlerde de haftasonu ya da haftaiçi 2-3 gün belirli saatler gidersin. ccna için kursa gitmeyebilirsin çünkü soru havuzu da çok ortada ve o sorulardan çıkıyor çoğunluğu. (2 sene once falan oyleydi şimdi ne durumda tam bilmiyorum). ccna sertifikası olmadan ccnp alamazsın. bir de amacın ne? sadece sertifikayı almak mı yoksa öğrenmek mi? öğrenmek istiyosan kursa git. çünkü mülakatta adamlar o sertifikanın içini doldurup doldurmadığını iki dakkada anlıyolar zaten. ayrıca kursa gitmiş olman uygulama yapmış olduğunun göstergesi. bu da mülakatta bir artı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Kurs falan şimdi kim çekecek o kadar süre diyorsan... http://www.trainsignal.com/Cisco-Training.aspx Tavsiye ederim eğer ingilizcen iyiyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ya ben aslinda okul bitince askerlige kadarki zamani doldurayim istiyorum, network temelim iyidir, hatta TCP'yi iyi bilirim diyebilirim. soyle 4-5 aylik bir surede hem ccna hem ccnp'yi alabilsem sukela olur, o kurumsal kurslara tek basimiza yazilabiliyormuyuz acaba :D veya kurs verenlerle oturup ozel boyle yogun bir program hazirlanabiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 valla onu bilmiyorum ama konuşursan neden almasınlar seni de. ayrıca trainsignal yerine cbt nuggets de öneririm baya iyiler. hatta ccnp vardı bende video seti. gayet güzel anlatıyorlar. yalnız şöyle bir sorun var, ccna için cisconun kendi simülatörü var ama ccnp için yok. onun için de gns3 emülatörü kullanılabilir ama sağlam pc istiyor biraz. lab ortamı sıkıntısı var yani ccnp seviyesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Tam onu diyecektim ben de, bunun lab deneyleri var, saha deneyleri falan var ya, onlar nası yapıyosunuz kursa gitmeden? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Ağustos ayında CCNA sınavına girmek için hazırlanıyorum öğrendiklerimi deneyebileceğim windows 7 de çalışan bir simulator önerebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar