Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CCNA-CCNP

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Zamaninda CCNA kursuna gitmistim. Kurstayken de kursa gitmeden de olur diyorsun da kursa gidince daha hizli ve daha saglam ogreniyorsun. Kursa baslamadan yuzeysel bir okumak lazim dokumanlari. Kurstaki zamanda da daha cok lablar uzerine egilip cozumleme yaparken egitmene surekli soru sorup kendi kendine ogrendigin zamanda cozum bulamayip saatlerini harcadigin sorulara daha hizli yanit alarak kursu yararli hale getirirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Kurs kitaplarini alirsaniz kurssuz olmaz. Zira kitaptan cok slide tarzinda yapilmislar onlari. Sadece lazim olani goruyorsunuz ama aciklamasini kursta yapiyorlar.

Onlarin icerigine uygun network kitaplari alirsaniz, ustune de bu is icin hazirlanmis ornek test'lere goz atarsaniz olur bu is.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi kurslar zaten 6ay falan sürüyor birde hızlandırılmış kur var 6gün ama o da ağır gelir. 6ay ise fazla uzun. kursların tek avantajı katılım sertifikası ama değermi işte 6ay boyunca. Bana en yakın yer izmir gibi görünüyor şu anda. Kursa gidip gelmesi tam bir eziyet olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ccna nın neresi 6 ay sürüyo ya? hergün 1 saat mı işliyolar?
ben gittiğimde 3 ay sürmüştü ki araya bayram girmişti bi de. sadece haftasonları sabahtan öğlene kadar. 100 saat falandı kurs.

kurumlarda 2 çeşit eğitim oluyor genelde. bi kurumsal bir de bireysel. kurumsal eğitimler 5 gün 10 gün ya da 15 gün sürer sabah girer aakşam çıkarsın eğitimden. o açıdan hızlı.
bireysel eğitimlerde de haftasonu ya da haftaiçi 2-3 gün belirli saatler gidersin.

ccna için kursa gitmeyebilirsin çünkü soru havuzu da çok ortada ve o sorulardan çıkıyor çoğunluğu. (2 sene once falan oyleydi şimdi ne durumda tam bilmiyorum).

ccna sertifikası olmadan ccnp alamazsın.

bir de amacın ne? sadece sertifikayı almak mı yoksa öğrenmek mi? öğrenmek istiyosan kursa git. çünkü mülakatta adamlar o sertifikanın içini doldurup doldurmadığını iki dakkada anlıyolar zaten. ayrıca kursa gitmiş olman uygulama yapmış olduğunun göstergesi. bu da mülakatta bir artı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben aslinda okul bitince askerlige kadarki zamani doldurayim istiyorum, network temelim iyidir, hatta TCP'yi iyi bilirim diyebilirim.
soyle 4-5 aylik bir surede hem ccna hem ccnp'yi alabilsem sukela olur, o kurumsal kurslara tek basimiza yazilabiliyormuyuz acaba :D
veya kurs verenlerle oturup ozel boyle yogun bir program hazirlanabiliyor mu
Sosyal ağlarda paylaş

valla onu bilmiyorum ama konuşursan neden almasınlar seni de.

ayrıca trainsignal yerine cbt nuggets de öneririm baya iyiler. hatta ccnp vardı bende video seti. gayet güzel anlatıyorlar.

yalnız şöyle bir sorun var, ccna için cisconun kendi simülatörü var ama ccnp için yok. onun için de gns3 emülatörü kullanılabilir ama sağlam pc istiyor biraz. lab ortamı sıkıntısı var yani ccnp seviyesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...