aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 zeper said: Çok fazlaaa gerilim.Bira daha fantastik olmalıydı.En azından büyücünün çırağı tadında bekliyordum ben. yanlis beklentilerle gitmissiniz demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 The Rock Con Air Face Off 1.5 sene içinde böyle 3lü kombo çekebilmiş olan aktör sayısı çok azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 face off baya aptal bi film, con airde de diger oynayanlar cok iyi. rocka bisey diyemem sean connery carpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 adam post kasmak için yazıyor lan haha. olum 50 mesaj felan kaldı, biraz daha cage'i aşağıla benim post sayımı geçeceksin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 buna ragmen yakin zamanda kickassde baya iyiydi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 5k vurmusum sana kanka, sen biraz calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 the rock ile face offu çok sevmem ama con aira bayılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 matchstick man de iyiydi ama işte genel olarak kötü adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 başarılı spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ben bilmem yanlış beklentilerle gitmeme neden olan fragmanın hatası o:) aquila said: zeper said: Çok fazlaaa gerilim.Bira daha fantastik olmalıydı.En azından büyücünün çırağı tadında bekliyordum ben. yanlis beklentilerle gitmissiniz demek ki. [hr] bu arada ben rock ve face off'u severim ya.güzeldiler:..burdan da gene ortaya çıkyıor ki renkler ve zevkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 burn the witch! burn the heretic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 save the cheerleader save the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Acikcasi ben filmi begendim..tamam ole 10 ustunden 9 bi film degil ama benden 7 aldi..Ron Pearlman da cabasi..biraz daha kassalar olabilirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 hiç bilmeden başka film bulamadığımızdan giriverdik lakin sons of anarchy'de çok sevdiğim kalın omuzlu amcamı görünca salonda bir hobareyy diye bağırmadığım kaldı nicolas cage'i de çok severim burda neden kimse sevmiyor anlam veremedim öyle zaman geçti işte adamları izlerken yoksa film tırt tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 yav said: nicolas cage'i de çok severim burda neden kimse sevmiyor anlam veremedim ben de severim;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar