Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Captcha Trader

STY

Öne çıkan mesajlar

Daha önce açtınız mı konuyu ? aramada bulamadım.

Captcha Trader isimli bir uygulama var.
Dosya paylaşım servislerinden (hotfile , fileserver vb.) dosya indirirken captcha isimli forma girilmesi gereken sözcükleri sizin yerinize başkalarının girmesini/çözmesini
sağlıyor. Kredi satın alarak veya başkalarının captcha larını çözüp kredi biriktirerek bu servisten yararlanabiliyorsunuz.

aşağıdaki linkten üye olup deneyebilirsiniz

http://captchatrader.com/users/refer/gozz/

edit:tipo
Sosyal ağlarda paylaş

orkut degisik kafalarda, brezilya arjantin hindistan falan kullaniyor, bide underground yazilim, muzik camiasi falan. degisik kafalar.

ben ne zaman girecek olduysam oo senin icindeki google saglam , ama iki dakka seni sign out edicez sonra girersin dedi. usenip cikmadim hep de kaldi oyle orkut hesabi kenarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu fikir , aklımıza gelemeyecek , gelse bile programlamaya dökemeyeceğimiz kadar iyi *bence*. Bence sunulan hizmeti anlamadınız siz. Hatta web sayfasına bile bakmadan yorum yazdınız kesin ya neyse =). Bu hizmetin amacı , paylaşım servislerine üye olmadan birden fazla dosya indirenleri captcha larla uğraşmaktan kurtarmak. Başka bir özelliği yok evet. mesela global ısınmaya çözüm sağlamıyor(!).
Sosyal ağlarda paylaş

jdownloader?
recaptcha harici çözüyor jdownloader. çok katkıda bulunmak isteyen varsa re-captchayı çözmek için algoritmayı yazsın göndersin onlar eklerler.

re-captchanın da eli artmut toplamıyor tabi. böyle şeyler yapıldığını o da farketmiş ve muhtemelen algoritmasını değiştirmeye gitmiştir bile, yakında değişir sizin trader da patlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya bişey dicem de ben değendim, mesela 1 saat aralıklarla 20 tane dosya download edicem, pratikte hiç kırılamayan bi captcha ile karşı karşıyayayım yani software ile halledemiyorum, saat başı gelip captcha girmek, ya da ip vs değiştirmek yerine, sitede 20 tane captchayı 1 dakikada giriyorum, elektrik grid'i gibi depolanması mümkün olmayan ve o an yaratılması gereken bir şeyi başkasına vererek sistemi dengeliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...