STY Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Daha önce açtınız mı konuyu ? aramada bulamadım. Captcha Trader isimli bir uygulama var. Dosya paylaşım servislerinden (hotfile , fileserver vb.) dosya indirirken captcha isimli forma girilmesi gereken sözcükleri sizin yerinize başkalarının girmesini/çözmesini sağlıyor. Kredi satın alarak veya başkalarının captcha larını çözüp kredi biriktirerek bu servisten yararlanabiliyorsunuz. aşağıdaki linkten üye olup deneyebilirsiniz http://captchatrader.com/users/refer/gozz/ edit:tipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Hayatımda gördüğüm açık arayla en saçma site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bana ne ki milletin captchasindan, anlamadim amacini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 simdi bir otomasyon yapiyorsun kendine, downloadlari listeledin gece yuklensinler diye ama captcha var. bu hizmet devreye giriyor. sen yokken baskasi senin captchani giriyor. ayni sekilde sen de baskasinin captchalarini girebiliyorsun anonimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Hayatımda gördüğüm açık arayla en saçma konsept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 "roket adam" said: Hayatımda gördüğüm açık arayla en saçma konsept. öngörüsü olmayan bu adam bu açıklamayı zamanında twitter ve facebook için de yapmıştı!!!! atıyorum tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Yok abi, valla FB ve Twitter'ın önü çok açık demiştim çook uzun zaman önce. Belki Wave konusunda yanılmışımdır ki orada da sistemin saçmalığından ziyade reklam ve tanıtımların tüketici beklentilerini yanlış yönlendirmesi vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 wavein konsepti ve amaci guzeldi ama uygulama pek olmamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 wave arayuzden kaybetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 "Facebook killer" diye çıktı Wave, FB ile alakası yoktu. En basit şeyi bu yani. Balon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 facebook killer iddiasi google buzz degil mi, wave new way of emailing falan diyeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 facebook "killer" daha cikmadi ki, baska bi social hede yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 orkut var, buzz var, daha neyine fb killer , yetmedi mi gugil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 orkutu sadece hintliler kullaniyo asdf, buzz da gg galiba. google abi bu, durmak yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 son gelen haberlere göre google'ı çinliler basmış 1000tane berbat taklit yapana kadar bırakmayacaklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 orkut degisik kafalarda, brezilya arjantin hindistan falan kullaniyor, bide underground yazilim, muzik camiasi falan. degisik kafalar. ben ne zaman girecek olduysam oo senin icindeki google saglam , ama iki dakka seni sign out edicez sonra girersin dedi. usenip cikmadim hep de kaldi oyle orkut hesabi kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 peki bunlarin captcha trader ile alakasi neydi? hic. iste o kadar kotu captcha trader, ilk defa roket ile ayni fikirde olabiliriz hatta, oylesine kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Orkut deyince gözümün önüne hep o Orkut'un tanıtım videosunda Orkut'un gay bi biçimde ingilizce tanıtımındaki konuşması geliyor sdfksdjfkisd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Bu fikir , aklımıza gelemeyecek , gelse bile programlamaya dökemeyeceğimiz kadar iyi *bence*. Bence sunulan hizmeti anlamadınız siz. Hatta web sayfasına bile bakmadan yorum yazdınız kesin ya neyse =). Bu hizmetin amacı , paylaşım servislerine üye olmadan birden fazla dosya indirenleri captcha larla uğraşmaktan kurtarmak. Başka bir özelliği yok evet. mesela global ısınmaya çözüm sağlamıyor(!). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 jdownloader? recaptcha harici çözüyor jdownloader. çok katkıda bulunmak isteyen varsa re-captchayı çözmek için algoritmayı yazsın göndersin onlar eklerler. re-captchanın da eli artmut toplamıyor tabi. böyle şeyler yapıldığını o da farketmiş ve muhtemelen algoritmasını değiştirmeye gitmiştir bile, yakında değişir sizin trader da patlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 image recognition dan dem vurucaktim ama vurulmus. ama image recognition da cozum degil tabii, mesela kuresel isinmayi onleyemiyor. search:pwntcha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 algoritmalık birşey yok ortada. senin benim gibi eleman giriyor sözcükleri. çözmüyor/kırmıyor yani captcha yı. ulen sadece yeni bir uygulama haberi verim dedim ; savunur oldum , reklamını yapar oldum... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Turing test diyorlar bu Captcha'lara ama turing makinalarımız bu testi geçti çoktan diye biliyordum ben. Bu nedenle gereksiz bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 iste onu diyoruz bizde. savunucak bisey yok , baska teknikler varken bosa ugrasmislar. kimse sana bisey demiyor zaten, sen paylasmissin, biz de konustuk. swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ya bişey dicem de ben değendim, mesela 1 saat aralıklarla 20 tane dosya download edicem, pratikte hiç kırılamayan bi captcha ile karşı karşıyayayım yani software ile halledemiyorum, saat başı gelip captcha girmek, ya da ip vs değiştirmek yerine, sitede 20 tane captchayı 1 dakikada giriyorum, elektrik grid'i gibi depolanması mümkün olmayan ve o an yaratılması gereken bir şeyi başkasına vererek sistemi dengeliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar