Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rüştü resmen fenerli

Shagrath

Öne çıkan mesajlar

Rüştü rençber F.C Barcelona takımında bılıyorsunuzkı pek ıyı bı form tutamamıstı ve yedek klubesınde oturruyodu.Fenerbahçeli yoneticiler yuvaya dön dıye çağrı yapmış rüştü de barcelonadılerle konusup anlaşmış ve 1 yıllık kıralamıs fener.Sizce ıyı mı oldu fıkırlerınız nedir?[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

e bugun gazetede Rustu arkadaslarıyla vedalastı ve '' Barcelanoda devam edıcem 1 sene daha sıze bol sans '' Gıbı seyler solemıs yazıo Hangısı doru sımdı bunların[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

rüştü kiralık olarak geliyo, fener bonservisini alalım demiş bu yok ben seneye barcelonaya döncem demiş, sadece 1 yıllığına fenere geldim o da milli takım için formda olmam gerek o yüzden geldim fln demiş (tabi bunlar sabah-milliyet falan gaztelerden okuduklarım)

eğer böyle düşünerek geliyosa hiç gelmesin, 1 yıl takılacam diye volkanın motivasyonunu bozup istikbaliyle oynamasının ne anlamı var, umarım volkan süper oynar da rüştüye gerek kalmaz.[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 29 Ağustos 2004 11:57 tarihinde demiş ki:
hem fener'e hem rüştü'ye kötü olur
gitseydi böle norwich city falan gibi dandik bir avrupa takımına.

o zaman rustu ıcın daha kotu olurdu bence cunku unutulup gıden futbolcular kervanına katılırdı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shagrath, 29 Ağustos 2004 16:23 tarihinde demiş ki:
said:
LvL_Sabo, 29 Ağustos 2004 11:57 tarihinde demiş ki:
hem fener'e hem rüştü'ye kötü olur
gitseydi böle norwich city falan gibi dandik bir avrupa takımına.

o zaman rustu ıcın daha kotu olurdu bence cunku unutulup gıden futbolcular kervanına katılırdı

hayır orda form grafiğini yükseltip dikkat çekerdi,yani kendisi için çok daha iyi olurdu katılıyorum sabo'ya[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...