Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Rüştü rençber F.C Barcelona takımında bılıyorsunuzkı pek ıyı bı form tutamamıstı ve yedek klubesınde oturruyodu.Fenerbahçeli yoneticiler yuvaya dön dıye çağrı yapmış rüştü de barcelonadılerle konusup anlaşmış ve 1 yıllık kıralamıs fener.Sizce ıyı mı oldu fıkırlerınız nedir?[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 hem fener'e hem rüştü'ye kötü olur gitseydi böle norwich city falan gibi dandik bir avrupa takımına.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 volkan'a yazık olacak neyse bizim için daha iyi[signature][hline]sert kal,taviz verme!
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 e bugun gazetede Rustu arkadaslarıyla vedalastı ve '' Barcelanoda devam edıcem 1 sene daha sıze bol sans '' Gıbı seyler solemıs yazıo Hangısı doru sımdı bunların[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 rüştü kiralık olarak geliyo, fener bonservisini alalım demiş bu yok ben seneye barcelonaya döncem demiş, sadece 1 yıllığına fenere geldim o da milli takım için formda olmam gerek o yüzden geldim fln demiş (tabi bunlar sabah-milliyet falan gaztelerden okuduklarım) eğer böyle düşünerek geliyosa hiç gelmesin, 1 yıl takılacam diye volkanın motivasyonunu bozup istikbaliyle oynamasının ne anlamı var, umarım volkan süper oynar da rüştüye gerek kalmaz.[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty"
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 fener ıcın kotu volkan ıcın kotu rakıplerı ıcın ıı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: LvL_Sabo, 29 Ağustos 2004 11:57 tarihinde demiş ki: hem fener'e hem rüştü'ye kötü olur gitseydi böle norwich city falan gibi dandik bir avrupa takımına. o zaman rustu ıcın daha kotu olurdu bence cunku unutulup gıden futbolcular kervanına katılırdı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Shagrath, 29 Ağustos 2004 16:23 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 29 Ağustos 2004 11:57 tarihinde demiş ki: hem fener'e hem rüştü'ye kötü olur gitseydi böle norwich city falan gibi dandik bir avrupa takımına. o zaman rustu ıcın daha kotu olurdu bence cunku unutulup gıden futbolcular kervanına katılırdı hayır orda form grafiğini yükseltip dikkat çekerdi,yani kendisi için çok daha iyi olurdu katılıyorum sabo'ya[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Patik Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 yaw rustu karıyerını fenere borclu. tekrar eskı takımına geldı. mıllı takımın kalecısı daha ne. rustu,rustudur
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 yok ya rüştü rüştüdür olur mu? otoritelerimiz üstte silmişler milli takım kalecisini.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Rüştü nün ilk maçındaki performansını ve Volkan ın Rüştü geldikten sonraki oynama fırsatı bulacağı ilk maçtaki performansını da merakla bekliyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 güle güle hatta tepe tepe kullanın...[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
vitae Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 volkan gibi cillop kaleci varken ne gerek var yaw gs de aykut var ne gusel ama bızım mondragon u oynatıyor pff
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Oyuncuları satıp 1-2 sene sonra aynen geri çağıran bi türk takımlarını gördüm ben. Ne garip adamlarız ya[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
Öne çıkan mesajlar