MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj gelmiş açarken, daha okuyamadan sildim ve şimdi mesajta ne yazdığını çok merak ediyorum. Acaba turkcelli arayıp oğrenebilirmiyim bana son mesaj atan kişinin numarasını? Kim atmış ne yazmış deli olurum ben... Varmı bir yolu sayın seyircileer?[signature][hline](- -) (uyuyo..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 garbage..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 niye garbae onuda açıklarmısın? bir pati yardım sitemiş,belki oneml ibr msj beklodu,öle "garbıç "diyip kaççana yardım etmeyi düşünsen.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 malesef arkadaşım böyle bir sistem mevcut değil..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: DoGMeaT, 31 Ağustos 2004 16:55 tarihinde demiş ki: niye garbae onuda açıklarmısın? bir pati yardım sitemiş,belki oneml ibr msj beklodu,öle "garbıç "diyip kaççana yardım etmeyi düşünsen. Ezme be abi herkes garbage diip kacior bi suru onularda bnde yapiim dedm=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 eh yani özürün kabahatindende beter. neyse.....[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 zauhahu sakadan anlayn biraz ya....=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yetmez mi sizce de arkadaşlar?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Kimden yaz 6575 e gonder. Kaçırdıgınız mesajlar cebinize gelsin.. o adamın ses tonunda ama hani kalın gibi sesi varya[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Valeron, 31 Ağustos 2004 17:06 tarihinde demiş ki: Garbage falan değil . bu topic garbage'e gitmez gayet mantiklica bişey sormuş adam ya . Kofti topicleri savunursunuz buna garbage dersiniz . Bu en azindan cam neyle silinir diye bir topic değil. Sorununa gelince ; sanirsam bencede boyle bir sistem mevcut olmayabilir ama telefonunda olabilir kurcalarsan silinmiş mesajlari bi kutuya atabilir falan e-mail hesabi :P ama bi türkcelli ara bence yok öyle bişi:D Fanteziye bak beD:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 göremezler sanırım atılan mesaj'ı. görseler bile açıp böle böle diye belirtsen söylemezler okumazlar mesaj'ı.. tekrar atarlar umarım mesaj'ı.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 nedanko benim bildiğim kadarıyla yok böle bi imkan fakat 444 0 535 yada hatlıysa el 444 0 532 yi ara bi sor ama sanmıyorum :-/[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 abi bi oyles,ne garbage yazdk gelip dovmediinz kaldi ayrica hivbir konuyu garbagea gonderildi die savunmadm nese bu kadar ustne gelinmez insann bi hata yapti die...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Aradım ama bi işe yaramadı.. Off be...[signature][hline](- -) (uyuyo..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Belki bu makus talihimin değişti andı.. Belki madonna aradı. Ben boşanıyorum gel sen kal şatoda evlenelim. Paraya boğayım seni. felan dedi.. Ya kader'im değişti o mesajı silmemle.. Belkide Bush aradı. Savaşı bitiriyim mi bitirmiymmi dedi? Kimbilir? Belkide internetin anhatarını vericeklerdi.. Off be.. kiss you sayın seyirciler. Sinir oldum..[signature][hline](- -) (uyuyo..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 neyse tamam,ciddiye almamam lazım tamam dicem. [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 31 Ağustos 2004 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: nedanko, 31 Ağustos 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Aradım ama bi işe yaramadı.. Off be... yaramaz. önemli bi msj mıydı ?[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: KarafatmaMan, 31 Ağustos 2004 17:00 tarihinde demiş ki: zauhahu sakadan anlayn biraz ya....=) kıvırsaydın bari.[signature][hline]Guitarist Orc Chief ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Gitmeyin üstüne adamın tamam diyip geçin.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ya atan no yu da mı görmedin?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 İşte önemlimi değilmiydi onu bilmiyorum.. İşle ilgilide olabilir. Hatun meseleside olabilir. her şey olabilir.. edit: görmedim no yu[signature][hline](- -) (uyuyo..) [Bu mesaj nedanko tarafından 31 Ağustos 2004 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: DoGMeaT, 31 Ağustos 2004 17:34 tarihinde demiş ki: said: KarafatmaMan, 31 Ağustos 2004 17:22 tarihinde demiş ki: abi bi oyles,ne garbage yazdk gelip dovmediinz kaldi ayrica hivbir konuyu garbagea gonderildi die savunmadm nese bu kadar ustne gelinmez insann bi hata yapti die... ama tabi 10000 kere garbıç desen ooh ne güsel madalyaar fln dimi? bunu 1,5 ayda 1220 mesaj atan adama mı söylüyorsun?[signature][hline]Guitarist Orc Chief ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Salak erikson, tuş kilidini açma ile, bir mesajı yada telefon nosunu silmeyi aynı kombinasyon yaparsa olacağı budur.[signature][hline](- -) (uyuyo..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: nedanko, 31 Ağustos 2004 17:41 tarihinde demiş ki: Salak erikson, tuş kilidini açma ile, bir mesajı yada telefon nosunu silmeyi aynı kombinasyon yaparsa olacağı budur. +1[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 telefonuma laf yok ! herkes alışmış bi nokiadır gidio ama ericsson t610,t630 (kendi telefonum evet ama sonuçta tartışılmaz) bir şekilde gelişmiş ve birçok nokiadan daha iyi o kocaman 6600 vs. dışında.[signature][hline]Guitarist Orc Chief Paticik Rebel ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar