patiseek Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Selam arkadaşlar , Bu sene resmi olarak (stajım eksikti o yüzden ilişiğim kesilmemişti ) Yazılım Müh - Bahçeşehir'den mezun oluyorum. Askerlikten yırtma amaçlı bir master programı düşünüyorum , esasen ilgi alanım İşletme , Ekonomi tarzı bölümler . Öncelikle bu bölümler sarar mı , yoksa bu tarz hiç ders almamış bir mühendis için işkence mi olur ? Bu tarz bir bölüme girmezsem , computer science ilişkili bir bölüme girerim heralde. B.içi falan gibi yerlere kasmak pek mantıklı gelmiyor aslında , özel okullar da burs ne kadar sağlar bilmiyorum . Bursu bol kese dağıtan bir uni var mı ? Okan Uni vs herşeye açığım :) Ales 91 falandı , ortalamam 3.47 , bölüm 2. ya da 3. sü olarak mezunum sanırım , ingilizce için de her türlü prof testini geçerim. Aslında benim ihtiyacım tam e-learning olan akredite bir bölüm :D Yok di mi öyle birşey TR ' de ? Yaya yaya okumayı düşünüyorum , 3-4 yıldan önce mezun olmam , sanıyorum okuldan atma işi de kalktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Yüksek lisansta basıyorlar tekmeyi. Yaya yaya okuma yok. Tezli girersen de okula gitmiyim, sınavdan sınava dersen yine zor, sunum, ödev, proje bol oluyor genelde. Tezsiz yaparsan o da 1 sene. Bence askerden yırtayım diye düşünüyorsan, bir an önce askere git gel kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 yüksek lisans dedigin şeyi önce senin istemen ve bunu istediğini hocalara göstermen gerekli diğer türlü hiç gitme zamanına yazık.. ilerde gidersin hoby olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Iyi de askerliği ertelemem lazım.Yuksek lisansta sınıfta kalma vs olmuyor mu ? Normal lisans 7 seneydi , sınırsız yaptılar , yüksek lisans programına girip dersleri geçemezsem atıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 askerligini yap daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Askerlikle ilgili tavsite isteseydim , Konu dışına onunla ilgili bir bölüm açardım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 hacım vaktim yok. şöle yazayım hızlıca git bi üni.nin yükseklisans kataloğunu indiriver. orada kuralları yazar kimisi ortalamayı dönem dönem tutturamazsan atar. kimisi 4dönem sonu ortalaması tutmazsa atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 marmaranın tezsiz uluslararası uyguamalı ticaretine başvur akşam 7 den sorna dersler sınıfı geçmek kolay 2 sene de proje teslimi ertelersin bu da sana 3 sene kazandırır yalnız prokram yıllık 7000 tl ayrıyntılı bilgiyi de aç sbe.marmara.edu.tr den bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 tobb etü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 thecure said: tobb etü kırk ettü pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Okan sana %50 burs verir. Atmıyor onlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 BabacumMostors said: marmaranın tezsiz uluslararası uyguamalı ticaretine başvur akşam 7 den sorna dersler sınıfı geçmek kolay 2 sene de proje teslimi ertelersin bu da sana 3 sene kazandırır yalnız prokram yıllık 7000 tl ayrıyntılı bilgiyi de aç sbe.marmara.edu.tr den bak Oha amma kazıkmış lan . Vakıfa git daha iyi =) Tezli bir programa girsem , derslerden çaksam atarlar mı okuldan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 GERGE said: Okan sana %50 burs verir. Atmıyor onlar sanırım. Bi kerede 6-7 bin ödeyip , bi daha atmıycaklarsa fena değil aslında. Her yıl para ödiyceksek olmaz tabi :) Program fiyatı yazıyor uni ler ama , uzarsa alıyorlar mı acaba birşey. Tanıtım günlerinde bi konuşmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 oha 3.47 ortalama yazilim muhendisligi diyor adam saygi duydum. yalniz niye turkiye de dusunuyorsun ki, amerika da cogu okul burslu alir seni her sekilde ivy leauge fln dusunmuyorsan. amerika da bulamazsan kanada da kesin burs bulursun. hani bu ortalama ile turkiyede kalmayi dusunmen hata bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 İş kurdum Türkiye'de. Çalışma hayatı asıl amacım , pek öyle sonuna kadar okuma hayalim yok. Belki ileride =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ise al o zaman beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Hehehe yazılımla pek alakası yok , sanmıyorum bizimle çalışmak istiyeceğini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 MBA yapabilirsin madem iş hayatındasın. Ancak Sabancı, Koç gibi özeller Gmath ister. Baya yüksek alırsan %100 burs ama kurallar katıdır, yaya yaya okuyamassın. Elektrik elektronik mezunu arkadaş Sabancı MBA %50 bursa 13.5k veriyor bu sene yanlış hatırlamıyorsam. Koç daha fazla. İlk başta memnundu şimdi ebesi belleniyor biraz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnosss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Hehehe yok ya , uymaz o . Bu Okan Üni fiyatları falan fena değil aslında , program fiyatı :14k diyor , en az yüzde 50 burs zaten hakkım . Deselerki ver 7 K yı , atmıycaz seni , istediğin sürede bitir . 3-4 yılda bitirsem , ne güzel olur . Fazla okula da gitmem , yük de olmam aslında , win/win bi durum bence :) Tanıtım günleri mevzularını kaçırmayıp gidip herkesle açık açık bir yüzyüze konuşup , fikir almak lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Beyler bayanlar, Lisansüstünde okuldan atma olayı iptal oldu , sadece harçlar gittikçe daha tuzlu olmaya başlıyor buraya kadar doğru muyum ? Lisansta da okuldan uzaklaştırılma kalktı çünkü , master da öyledir hearalde ? Tezli bir programa girsem , arada ders/ödev yapsam , ya da hi yapmayıp ders alıp harçlarımı yatırsam , okuldan uzaklaştırma almam değil mi ? Yaz bitmeden bi kaç programa başvurayım diyorum , tezli - tezsiz ne ise artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 öyle de hayvani rakamlara ulaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Nası hayvani yıllık 600-700 TL falandır olsa olsa ? Bi kaç bin tl olmuyordur heraalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar