Araz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 google da aradım bir türlü bulamadım acaba bildiginiz bir internet alışveriş sitesi var mı güvenilir. ekran kartımın fanı cok ses cıkarmaya başladı.Bu ekran kartına uyumlu fan almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 en yakın bilgisayarcıya gidip söyle aydınlatır o seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 fanlar genelde uyumlu oluyorlar. boyutunu not alıp ya da fanı söküp bi bilgisayarcıya ya da vatan bilgisayar tarzı bi ere gidip alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 firebal.net diye bir site var, overclock mevzuları için parçalar satıyor. vatan vs bu tip ürünler satmıyor sanırım. hatta link: http://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?group=OVERCLOCK_VGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bunun bi standartı vardır. herhangi bir tanesi olcaktır bence. hatta kutusunda yazar hangi kartlara uyduğu. sonuçta bi vida delikleri uysa yetiyor. ha bide cpu'ya degmesi lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar