Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Anime

Overlord

Öne çıkan mesajlar

abi Madoka...

2 bölüm izleyip bırakmıştım hatta 3.4. bölümü çekmiştim izlemem herhalde diye silmiştim. Şirin kızlar büyücü oluo fantastik dünya witch dövüo laylaylom die. Viktor ve Kaedenin harika bi anime olduunu sölemesi üzerine tekrar izledim 8 e kadar ve

resmen işin rengi değişti, çok iyimiş be, müzikler falan zaten inanılmaz etkilio. ending theme i dinlemeden kapatmiorum özellikle.

Animeden sonra manganın yapılmaya başlaması da çok iyi hehe manga okuyup spoil edilebilecek bişey yok ^^
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi iyi bence karakterler kız emo değildi emoya bağlamaya başladı öle olunca normal yani küçüçück kız

daha ilerde ne olur belli olmaz, süper abi cidden çok beğendim hikayeyi animasyonlar çizimler müzikler zaten çok iidi de hikaye etkiledi beni ehhe

tek sorun şu : şimdi kedinin kötü olduğunu öğrendik ki zaten bi yerde böle belli ediodu her fırsatta contract yapmak istemesinden, anlaşılıodu mal mal sırıtıp duruo sonuçta her olayda. Bundan sonra animeyi çok uzatamazlar hani , kızlar bunun farkına varıp bi şekilde engellmeye çalışılar vs kedi yenilir biter konu , çok tadında olur ama plot twisti en başında verip sonra çok uzatıp sadece kapışma görürsek komik olur.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...