Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 o cover resmi nedir öle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Kaede said: http://images.4chan.org/a/src/1298661960308.jpg bu hangi anime?anidb linkini veriseniz süper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 infinite stratoss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Cuce said: o cover resmi nedir öle... ter o ter için fesat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ya gec! elmacık kemiklerimi terlemiş kızın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bukkake OST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 çoraplı don ve askısı - final http://2.bp.blogspot.com/_dgPSWTQz3RY/TRa8i4yWuHI/AAAAAAAAAGM/N1kqe7pjHrw/s1600/1293247909222.png yarım dk metamorfoz için değmez. http://static.funnyjunk.com/pictures/631e9fd7_c2bd_8ebb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi Madoka... 2 bölüm izleyip bırakmıştım hatta 3.4. bölümü çekmiştim izlemem herhalde diye silmiştim. Şirin kızlar büyücü oluo fantastik dünya witch dövüo laylaylom die. Viktor ve Kaedenin harika bi anime olduunu sölemesi üzerine tekrar izledim 8 e kadar ve resmen işin rengi değişti, çok iyimiş be, müzikler falan zaten inanılmaz etkilio. ending theme i dinlemeden kapatmiorum özellikle. Animeden sonra manganın yapılmaya başlaması da çok iyi hehe manga okuyup spoil edilebilecek bişey yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 madoka o kadar emo bi karakter olmasa daha süper bi seri olacak da işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 yok abi iyi bence karakterler kız emo değildi emoya bağlamaya başladı öle olunca normal yani küçüçück kız daha ilerde ne olur belli olmaz, süper abi cidden çok beğendim hikayeyi animasyonlar çizimler müzikler zaten çok iidi de hikaye etkiledi beni ehhe tek sorun şu : şimdi kedinin kötü olduğunu öğrendik ki zaten bi yerde böle belli ediodu her fırsatta contract yapmak istemesinden, anlaşılıodu mal mal sırıtıp duruo sonuçta her olayda. Bundan sonra animeyi çok uzatamazlar hani , kızlar bunun farkına varıp bi şekilde engellmeye çalışılar vs kedi yenilir biter konu , çok tadında olur ama plot twisti en başında verip sonra çok uzatıp sadece kapışma görürsek komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 12-13 bölümdür zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 freezing in son bölümü, lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Cuce said: magical girl izleyip izleypi sonuna kulp takıyolar. biz en azııdan is izlerken mechi diyoruz trolluyolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ben daha erkeksi cizgi film izliyorum diye birbirinize girmenize hayranim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 biz en azından sapıklık icgüdüsüyle izliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 hay iciniz gudulsun e mi. chifuyu saaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 fransiz memelerini nerde sakliyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 arkaya atio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 desu wa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 LEVEL E! 6. bölüm... LEVEL EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! 6. bölüm!!! Allah belanızı vermesin... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ooo coloor rangers ikeeee coloor rangers tatakaee coloor rangers genshoku sentai coloor rangeers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 IS ne guseldi son bolum breh alamancı azgın cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ahaha lan alyen dedik troll cikti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Neotwo Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 teşekkürleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi göremedik prensi bu bölüm : / yalnız bu dogura'nın prensi buysa kralı melih gökçek falan çıkabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar