Borastus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Steins;gate in çevrilmesinden umudu kestiğimden animesiyle ilgili bilgilere baktımda. - White Fox diye bir stüdyo yapıyor daha önce duymadımda en azından madhouse degil. - Açılış Itou Kanako, kapanış Sakakibara Yui olması güzel. - Seslendirme ekibi sağlam baya kobayashi, hanazawa falan var. - Çizimleri orjinalinden baya değiştirmişler, klasik animeler gibi olmuş fena değil yine de. Chaos Head gibi 13 bölüme tıkıştırmazlarsa güzel olma ihtimali var. http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=11770 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Korewa Zombie Desuka'nın yapımcısı kesinlikle bir 4chan'cı. Buna emin oldum. :D Opening'e kadar izleyin siz de hak vereceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 IS 8 son sahnesi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hah şimdi tam oldu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 IS 8 son 1 dakka http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/4509744/what-the-fuck-is-going-on-here.jpg?imageSize=Medium&generatorName=compcat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 izlemedim daha ya merka ettim DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ahahahahah IS8in sonu mükemmeldi Sonlara doğru hafiften kalp krizi geçirtmeye başlamışken son saniyesinde ters köşeye yatırıp beyin ölümü geçirtmesi, son andaki dialoglar filan, ne desem boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 süper bölümdü ahah canavar gibi aksiyonla girdi sonra dram gaz komedi şu combatı bidaha izliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 IS izledim bikac bolum, ne salak bisey lan bu. o durumda olmak vardi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ahah sword block sonra point blank shotgun fransa herşeyiyle on numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 http://images.4chan.org/a/src/1298661960308.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ya bölüm yine süperdi de, 8 bölüm olmuş favorim houki'nin hala personal IS'siz underdog takılmasına sinir olmaya başladım. gladiator magelerin arasına düşmüş pve setli warrior gibi battleshout atıp chargelıyo o kadar gg. neyse sonraki bölüm beach ep'miş iyi houki servis olmazsa kavga çıkartırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 gelsin aka tsubaki kendinden geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 anladigim kadariyla elimizde yeni bir yeto guts karakteri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Kaede said: gelsin aka tsubaki kendinden geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 o değilde madoka hastasıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Aaaaabi Level-E son bölüm bitirdi beni. Korewa Zombie Desuka da iyi dram vardı. Mitsudomoe'ye de baktım, çok salak bir ilk bölümdü. Gülsem mi nefret mi etsem anlayamadım. Ama en babası da Infinite Stratos... Aaabi ecci gibi oldu, yaoiye döndü, dibine vurdular cinsel karmaşanın. En son gelen o öpüşme sahnesi falan oooof. En son bu kadar Yoruichi ve Ichigo beraber banyo yaparken gülmüştüm. Çok çok iyiydi bu bölüm. :D Kesinlikle favorim IS. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 SenariouS said: o değilde madoka hastasıyız olm madoka 8 ya aynen sole izledim ok... wut? lol wut? WUT? WHAT THE FUCK IS GOING ON HERE????!!!!!! http://img3.sankakustatic.com/wp-content/gallery/cache/93095__468x_madoka-8-001.jpg FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!! http://i54.tinypic.com/2qi9349.jpg herifler grimdark magical girl yapti ya, agzina sictilar simdiye kadar oturmus algi ve tabularin muzik olsun cizimler olsun son 5 yilin en iyi animelerinden biri, kendi topicini acariz bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bişiyi izlerken arada reklamı giriyodu ama... çok tırt gözüküyodu öyle değil mi madoka? güzelse açın bi konu artıkın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 said: madoka madoka nın ilk iki bölümü ile gerçekten klasik magical girl animesi gibi başlıyor (ilk rüya sahnesini saymazsak) sonradan işler baya bir karışıyor. 4. bölümden sonra her bölümde bir cliffhanger var. Aslında konu ile ilgili hiçbir şey bilmeden izlemek çok daha güzel olurdu ama çogu kişi 1. bölümden droplıyor genelde. Yazarı Gen Urobuchi ki kendisi en iyi yazarlardan biri olarak gösteriliyor şu an (Fate/zero, saya no uta ). Aslında baştan itibaren bir konu açılıp tartışılsaydı güzel olurdu, ama artık baya bir ilerledi seri bilinmeyen noktaların sayısı oldukça azaldı. Daha 1. bölümden çok sayıda tartışma teoriler falan döndü 4chan da falan. Genel olarak tartışmaları bir wiki sayfasında derliyorlar. http://wiki.puella-magi.net/Articles aslında spoiler alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hacı izlediğim tek magical girl animesi "Mahou Shoujo Ai San". o da çok eminim çok çok alakasız :P ayrıca neyi tartışıyolar ki mystery/thriller mı bu? altı üstü puririn puririn yapıp adamın kafaya vuruyo sonra "Ay! kötü adamın yanlışlıkla kafasını yardım" diyor (varsayıyorum mahou shoujoları). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 magical girl izleyip izleypi sonuna kulp takıyolar. biz en azııdan is izlerken mechi diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 öyle magical girl mevzularını bilmene gerek yok, o resimdeki abuk yaratık gelip kızlarla contrat yapıyor işte bundan sonra witchlerle savaşıp dünyayı kötülüklerden koruyacaksın diye. baya bir tartışmalar falan var çünkü dedigin gibi mystery/thriller türüne daha yakın şu an. Hikayede baya bilinmeyen noktalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kesin evaya baglicak yanniz, adamalr hinti evrdi zaten http://images.puella-magi.net/7/7d/Morning_rescue.jpg MORNING RESCUE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 PSG de ne OST varmış arkadaş http://www.youtube.com/watch?v=R9UTHS7g6Fw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar