patiseek Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 şu saati kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 swatch dünyanın en kötü saat markası diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 gözümde casio ile aynı ekoldeler swatch. tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Swatch zaten buhran zamaninda orjinal Isvicre saatlerinin satislari azalinca bu saatlerin yaninda promosyon olarak verilmeye baslanmis Swatch Group tarafindan, marka bile degil aslinda yani. Gunumuzde kendi pazarini olusturabilmis. Yoksa cami felan bildigin sert plastiktir, bozulursa icini acamazsin kullan-at tarzidir modelleri, icerisinde parca sayisi cok azdir vs. Gercek bir saat istiyorsan gideceksin bir saatciye full Isvicre yapimi saat isteyeceksin. Ortalama 1000TL den felan baslar. Bu parayi vermem diyorsan farketmez ne aldigin zaten begendigin bir marka-modeli al direk. Bir de Cin yapimi saatlere giyim markalari basip satilan saatlerden uzak dur kesinlikle. Asagidaki linkte Isvicreli saat ureticilerinin listesi var. Swatch Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 tourbillon lu saat dediğin zaman 4-5 milyara kadar çıkar minimum fiyatlar. boşuna dememiş pierre cardin saat erkeğin tek takısıdır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bende bundan var, severek kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 güzel seçim speysçiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bende de bu var ama kullanmiyorum. http://www.tamba2.org.uk/pix/2006/sk116.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Estel_Anorien said: güzel seçim speysçiim. sağol jnmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ve bunu istiyorum abi, çok görgüsüz ama istiyorum yani. yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 forumdan adam banlatir bu saat. o kadar gorgusuz. bu arada skagen in tr distributoru So Chic. ve 3 kati fiyata satiyolar. amazonda 170$ olan saat so chicte 650 lira ahan da link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 sipeyskeyk said: ve bunu istiyorum abi, çok görgüsüz ama istiyorum yani. yapacak birşey yok. rolex molex ama cok kotu duruyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 sipeyskeyk said: bende bundan var, severek kullanıyorum. güzelmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 O.D.M kullanıyorum. Her gören ne güzelmiş diyor. Öneririm. aha hatta resmi modelin adı da odm unerring III black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 rolex ağır kıro saati bu arada belirtmeden edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Estel_Anorien said: rolex ağır kıro saati bu arada belirtmeden edemedim. yanli$. Fenevbahceli kro saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 saat tasimayin artik hamallik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Kargo ücreti ekleniyo mu buna?urwerk dasaaa said: zıh zıh zıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 içindeki kırmızı rengine bitip almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar