Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meyvalar Evlenmiş Ama Oha..

Qui

Öne çıkan mesajlar

"Bak Qui, şunun şurasından fotoşap olduğunu anlıyoruz" diyin banada rahatlıyayım. Bulamazsam, konuyu konu dışına taşıttıktan sonra en yakın fezaya yelken açıcam..

[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online

Sosyal ağlarda paylaş

Bu photoshop mu ? oha
ben bu seviyeye gelinceye kadar daha cok ekmek yemem lazim.
amatör olarak takiliyorum şimdilik.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Photoshoptur da ,
Genetic mühendisliği ile yaptilarsa vay halimize başımıza taş yağacak.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 26 Ağustos 2004 21:29 tarihinde demiş ki:
en çok da karpmuzu beğendim :-)

Bende onu beğenecektim de çekirdek olayına hala çözüm bulamamışlar. Sen karpuzu muz et çekirdeğini sakla. Asıl olan karpuzu muz etmek değil çekirdeğinden kurtulmak. Misal hamamböceği genleri ile karpuzunkini harmanlayıp kesildiği zaman çekirdekleri kaçışan karpuzlar yapılabilir. :-P[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

LoL Qui ne dememizi bekliyorsun? Bunlar aslında gerçek meyvalar mı diyelim?

İspat istiyorsan gözüme takılan bazı şeyleri sayayım. Misal şu benim de takıldığım karpumuz'a bakalım. Sürekli temas halindeki meyva kırmızı olduğu halde kabuk ace kullanılmış gibi bembeyaz. Kivilimuzdaki gibi meyvaya uygun bir şekilde kızartabilirdi rengi.

Ha kivilimuz demişken kivilimuz'a bakalım, iç meyvası bıçakla kesilmiş gibi dümdüz iken kabuklar pürüzlü.

Elmadomates'de ise dip tarafına doğru blur'un dozu fazla kaçmış. Hatta sanki iç meyve dışarıya taşmış gibi bir görüntü oluşmuş.

Ayrıca...

*yumruklarını havaya kaldırır*

You want a piece of me? Ha? Ha? :-P[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

color correction olayını benden çok daha iyi açıklayacaklar vardır elbette. birleştirilecek 2 görüntüdeki renk ortalaması ve ışık değeri dengesizliğini giderme işlemi diyebiliriz kabaca. montaj yapılmış bir görüntüdeki montaj parça ne kadar kusursuz konmuş olursa olsun renk ve ışığı esas sahnenin değerlerine getirilmediği sürece kabak gibi sırıtır ben ayrı görüntüyüm diye. tabi bu işlem, correction yapılan bölümün renklerini bir parça bozar.

mesela yukarıdaki çalışmalarda domaNara bakınca, domates kabuğunun renginde olmaması gereken yüksek blue değeri, kabuk üzerinde highlight yapan bölümlerde hemen gözü tırmalıyor ve green kanalına kayarak highlight yapan su damlacıklarıyla tezat oluşturuyor. nardaki blue değeri yüksek kırmızıyla dengelenmiş (aslında green değeri yüksek olması gereken) kabuktaki kırmızı, color coreection işlemini ele veriyor yani:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

ehu. sufi o domanar ın color correctionı çok mantıklı ve makul. aynı şeyi compositing i için söyleyemiycem. nar tanelerinin kenarları çok flu. tiril tiril, pırıl pırıl yapılmış dekupeler lazımdı o resme. elmates de en dandiği çocuk bile yapar.[signature][hline]your sight is a weakness...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 27 Ağustos 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
GE-TA karpuz kestin mi hic?
o dedigin rengin gecmesi olayini oole bi sekilde kendine aciklayabilirsin
kivi kes bi de
aradaki farki anlicaksin
ha photoshop olduklarinin en bariz kaniti worth1000 dir :p

Oo çok kötü ezdin volfied beni napacağım şimdi ben? Ağlasam yeridir. Ama kusura bakma photoshop'da hala berbat bir filtrecisin sen. *sniff* :lol:

Muz kabuğu ile karpuz kabuğu arasındaki farkı idrak edersen orada ne demek istediğimi anlarsın. Bunu anlamak için muz mu yersin karpuz mu kesersin artık orası da sana kalmış.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...