Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2004 MTV Video Müzik Ödülleri bu gece

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
thrashı falan bırakında sırf gelen ünlülerin üzerindeki öküz gibi dekolteleri görmek için izlenir [bu abazanlıkla nereye kadar bakalım][signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Mesaj tarihi:
said:
kavun, 29 Ağustos 2004 22:04 tarihinde demiş ki:
mtv ödülleri bi moka yaramaz :).

çok mantıksız bir cümle.[signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
neden,, sence ödüller arasında great spender die bi kriter varken mantık nerde[signature][hline]The dream is true...

[Bu mesaj glamdring_S tarafından 29 Ağustos 2004 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bir tek o kategori yok ama diğer kategorilerde var.Benim gibi MTV severler için güzel bir olay.Veya benim gibi popçular için mi desem.[signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
ben thrash yada metal yada hard rock vs... bu müzik türlerini sevmiyor olabilirim ama bu türlere ve dinleyicilerine saygı duyuyorum.Gereksiz bulmuyorum.dalga geçmiyorum.[signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
tamam kralsınız thrash till death de konu bu değil, öyle bir noktayı ıskalamışsınız.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki:
Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı
Yapacak birşey de..
Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece
Mesaj tarihi:
hahaha "popçu kardeş" :) 2 post'undan biri trash till death olan adamın müzii piyasa aracı olarak görmesinden başka bişi olduunu sanmıyorum.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
ee ben tören falan göremedim ? kaçtaydı ki tören[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Mesaj tarihi:
said:
glamdring_S, 30 Ağustos 2004 00:13 tarihinde demiş ki:
hah o zaman naturel arkadan bağırır
*thrash till DEATH*

hafı aldın ağzımdan;)

thrash tepki mziği olduğundan dolayı ''thrash till death'' desturaction vokalistinin söylediği gibi ''MTV izlemeyin mtv'ye inanmayın,orda çıkanların %99'u gerçek müzik yapmio,onlar sizin beyinlerinizi yıkı,onlar size göstermek istedikleri şeyleri gösteriolar''[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
yani desturaction vokalisti senin beynini yıkamıyor ?[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki:
Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı
Yapacak birşey de..
Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece
  • Yeni Oluştur...