SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 organik kimya dediğiniz lise sondaki organik kimya değil bu arada Organik kimyaya giriş bağlar falan orda bahsediliyor ki organik kimyanın allah belasını versin onun dışında dediğim gibi organik kimya derken öyle 1-2-3 alican tetra osman falan değil de temel şeyler, giriş gösteriliyor. Öyle olduğunu anlatmıştı lise sonda kimyacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 yavaş yavaş tamamen kaldırmaya çalışacaklar içki tüketimini.şeriata gidiyoruz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 bi erkek olarak seriattan korkmuyorum 4 tane kadin alma ihtimalim baska hic bi sekilde yok tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Ayrıca lise sonda organik kimya gördüm de ne oldu ne öss ye organik bilerek girdim ne geçen yıl kimya dersinde organik öğrendim öss de halloldu kimya dersini de geçtim kimya okuyacak adama zaten 4s kuralıyla öğretecekler, sorun yok. Bizim gibi mühendislik okuyanlar da dc dd cc artık allah ne verdiyse geçiyor. Organik kimya kadar aptal bişey görmedim ben. Lisede öğretilmesi açısından söylüyorum. Yoksa git götür sabunculara kafasına vura vura öğret de yani. Sırf öss de soru çeşidi olsun diye müfredata ders koyuyorlar. Mutfaktaki tüpün içinde 4 karbonu organik bileşik olan bütanın olduğunu bilmek lise düzeyinde öğrenciyi bi arpa boyu ilerletmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Bide periyodik cetvelin allah belasını versin amin. ek olarak komple kimyanın içine tüküreyim anti kimya düşüncelerimi dökücem Ulan bilim diye çıkarıyosun. Bilim dediğinin kanunuları olur. Kimya resmen uydurma olm. A atomu ametallerle bileşik yapar. AMA soygazlarla sevişebilir de. B atomu bir elektron verirse kararlı olur AMA 3 elektron verip 1.5 elektronu yerse çükgaz olur. AMA ile bilim mi olur lan YAPMAYABİLİR, OLMAYABİLİR ile bilim mi olur? İstisna 1 olur 2 olur. Her kanunun bi istisnası olur mu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kimya değil de biyolojiden nefret ederdim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Estel_Anorien said: ideolojiyi değiştirmek istiyorsan önce eğitimden başlayacaksın. althusser de gramsci de anlatır bunu. eğitim programı devletin ideolojik aygıtları arasındadır. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Dök içini Seagle :) Makine Mühendisiyim o kadar Biyoloji gördüm, ne halta yaradı. "0". 1 Seneye unuttum hepsini. De biz bu lafları diyoruz zaten kaç yıldır. Ama dinletemiyoruz işte, çocuğum olsun okulun yanında ben eğitim vericem . Şimdi kendi çocukluğuma bakıyorum da susam sokağı falan fişman derken alfabeyi öğrendim, okumayı öğrendim az çok, toplama çıkarma falan onları sökmüştüm daha okula başlamadan ( susam sokağından sonra tsubasa falan geldi gerileme devrine geçtim, kurabiye canavarı falan derken bir anda "abi adam bir direkten digerine sicriyor kaleci böyle olur dedim( kendisi galatasaray'ın hayrettinli dönemlerine dek geliyordu sanırsam ki haklıyım yani :) ) ). Birde şimdi bak çocuklara. Ama işte burdada annemin babamın bana verdiği önemde çok fazla ön plana çıkıyor. Aile de salmıcak çocuğu ilkokula gidiyor, öğrensin orda herif diye. İlgilencekler kendileri tamamlıcaklar okulda ki eğitimi. Birde Türkiye'deyse o çocuk, aileye çok fazla önem düşüyor. Çünkü bu eğitim sistemiyle daha çok yıllar katedicez belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 komplo değil sadece kötü eğitim sistemi daha doğrusu beceriksiz insanların hazırladığı eğitim sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Aluriel said: kimya değil de biyolojiden nefret ederdim ben ya o da ayrı bi dert krebs döngüsünü öğrendikten sonra hüvrelere acıdım dedim 32 atp için bu kadar zahmete giriyorsa bunlar yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ne döngüsü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 krebs asetilkolin falan NAD geliyo ATP çıkıyo falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 bi atp kaç kilometre götürüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 SeaGle said: krebs asetilkolin falan NAD geliyo ATP çıkıyo falan.. lisede mi lan bu ? hiç hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 http://www.uic.edu/classes/bios/bios100/summer2003/krebs-cycle.gif http://tr.wikipedia.org/wiki/Krebs_döngüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 yok hacı silmişim o kısmı ben full yada görmemişim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 O değilde bende sinirlendim şimdi. Bu eğitim sistemi yüzünden Bilgisayar Mühendisi olamadım. Ulan ortaokul 1'de bilgisayarında Delphi, Visual Basic kurulu olan çocuktum. Her gün girer belli aralıklarla bu ne işe yarıyor bu ne ye yarıyor diye bakıyordum. Hatta ilk çalışan 1-100 sayı tahmin uygulamasını yaptığımdaki sevincimi unutamıyorum :) Hala üniversitede ki 1. sınıf çoğu bilgisayar mühendisi yapamaz. Hayvan gibi merakım vardı. Web tasarımdır falan canavar gibi bakıyordum programlara. Gene öyle bir sürü ortaokulda web sitesi tasarlamıştım. Harcadınız lan beni hoşaf herifler. "Ne oluyor üniversite sınavına ne zaman geldik biz, anam 6 ay kaldı hobbala" derken kaynadım arada. Şimdi okulda matlab falan lazım olduğunda hala o günler geliyor aklıma hüzünleniyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 bizim çocuklar akıllı. kaparlar hepsini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 İlk posta hitaben; Yok öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 O resimdeki döngünün hemen hemen aynısını ezberlemiştik biz Döngünün başında x tane asetilkolin sokunca bilmemnerde kaç tane ne oluşur diye soruyorlardı okuldaki sınavlarda anamın babamın adını unuttum onları ezberlicem diye zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 AKP ile alakası yok bunun 1950 den beri Amerikanlar belirliyor eğitim sistemini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 wikileaksle yalan oldu o DÜNYAYI AMERİKA PLANLIYOR komplo teorisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Adamlar onlar ile ilgili yapacağın muhalefeti bile wikileaks ile tasarladılar sen daha ayakta uyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 wikileaksde amerikanın oyunu !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 israil in arkasında amerika var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar