Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sürükleyici roman önerileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzun zamandır baya bayık kitaplarla takılıyorum. Okula gidip gelirken falan okuması zoro luyor böyle kitapları, özel bir dikkat istiyor. Bana kafayı kaldıramadan okuyacağım romanlar lazım.Kitabın arkasında tek solukta okuyacaksınız!!!1 yazan ve gerçekten de öyle olan romanlardan. Bilim kurgu, fantastik kurgu, gerilim, polisiye, macera ne olursa okuyorum genelde, iyi olsun yeter.
Mesaj tarihi:
şöyle bi kitaplığıma baktım ve olasılıksız'ı gördüm tanıma uygun. sonra da stephen king'in hayvan mezarlığı, tepki, göz gibi romanlarını gördüm... giderleri var bunların. stephen kingleri lise başında olasılıksızı da lise sonunda falan okumuştum hani onu demiş olayım.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

İngilizce, Türkçe? Çeviri okur musun?

Bir iki kere denedim de bitirmek çok zaman alıyor ya, çeviri okuyamam vallahi.

stephen king'in çoğu kitabını okudum bu arada.

adam fawer'ın da empati kitabını okudum. Sonrasında olasılıksızı okumayı planlıyordum ama empatiyi okuduktan sonra adama nobel verseler yine de okumam bir tek kitabını daha.
Mesaj tarihi:
http://img03.blogcu.com/images/c/o/r/corcianaz/buz_20kapani_1252925355.jpg

Okumuşsundur büyük ihtimalle, eski bi kitap. Lakin sürüm sürüm sürüklüyor , okumadıysan oku sdf
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Çeviri okuyamam derken İngilizce okuyabileceğini söylediğini anladım ben sen üzerine King de okudum diyince.

Buraya gir, şu numaralara bak: 4, 10, 23, 28, 34, 40, 45, 48.

Bold olanlar aralarında en sürükleyici olanlar bana göre.
Mesaj tarihi:
Önerilerinizi bir köşeye not ediyorum. Bu sürükleyicilik konusunda en çok robin cook'u seviyorum ben. 6. kromozom'u falan okumamış varsa okumasını tavsiye ederim, tıp-polisiye-macera.
Mesaj tarihi:

18 saatlik bursa - elazığ yolunda 258 sayfa okumuştum, 4. günde bitti.

bazı cümleleri anlamak için tekrar tekrar başa dönmüşlüğüm oldu, düz yazı seviyosan tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
10 küçük zenciyi okudum, agatha'nın çok fazla kitabını okumadım, en beğendiklerinizi yazarsanız okurum mutlaka. kayıp sembolü ingilizce alıp okuyamamıştım, korsanını bulursam okuyacağım =D
Mesaj tarihi:
john fowles ve tom robbins'in romanları.
ve dostoyevski tabi ama sürükleyici bulmayanlar da olduğu için bilemiyorum.

aa aslında camus'nün romanları hepsinden sürükleyici. yabancı, düşüş...
Mesaj tarihi:
abi camus'un romanları oturup sakince okunması gereken ağır kitaplar, evde bile not alarak falan okudum ben yabancıyı, vebayı. ben otobüste okuyacak kitap arıyorum, daha çok macera falan olacak şekilde.
Mesaj tarihi:
evet camus'u bende english litrature dersinde okumuştum,böyle hemencecik okunacak kitaplardan değil...christophe grange dendi mi?? kızıl nehirler çok iyi,taş meclis de keza öyle.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...