BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Evet arkadaşlar 1. beylikdüzü buluşma rezaletimiz sağlandı ben dogmeat ve prawler ın gerçekleştirdiği bu iğrençlik kızların gelip cin çağırmaya başlamamızla koptu daha sonra ben kendimi tutamadım filan cini korkutup kaçırdım :) daha sonraki rezalet ise şişe çevirmeceydi :) kavga çıkıyodu oyunda kızlar arası o beni daha çok seviyodu filan son rezalet gelen bir taş hatun için dogmeatin diğer kızlara istemeden sizi bu kızla tanışmak istedim demesiyle koptu :) kızlar çekti gitti akşamda kafayı votkayla bulup sızdık resimlerde var ama benim telefonum bozuldu dogmeat te işte bir rezalet daha böyle bitti :)[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 gece bi alıversinde o cin seni kopsen tek basına oralarda..[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 hmmm deişik ama şunu demeden edemitcem o "taş" dediğin hanım wefendi gerçektende gerçktende gerçektdende çok çok çok çok çok çok çıok çok güzeldi be :( yani o cin cağıran kzıalra bi 5-6 saat daha dayanabilrim sırf onu 15 dakika görebilmek için :( sonuçta böle biş iyaptık eğlendik gaiba?eğlendikmi eğlendik,peki bu buluşmamayıd hayır,bide detayları girmişsin aa benim kusma olayım o cinci kıarlın tikkylii,üstüne o gü,zl kzın yaynında olmaınn verdiği ezikkikle olayı cirkefliğe vurmalı ve ksıkanıp evi terk etmeli.... yada wen iisi ben anlatam olayı,eğlence olsun diye eve tikky+aptal+gerzek diye nitelenebilecek 2 kız çaırdım,sadece cin cağıracaktık yok muabbet fln,buralrda böle kafeydi fln gibi ortam olamdıınnda eve açıdım yoksa o insanalrı sokmam evime ıy,neye,geldiler ama yanlarında bir ÜSTÜN VARLIK vardı,bir elf dezem bir ne desm işte güzellik,biz 3 erkeğin bu tek kıza oooeh moudna girmesi ile diğer kıar sıkıldı büzüldü ksıkandı ve kaçmaya yeltendi,ben tam onalr ayaklanmışken "ya durn ya siz gidersniz oda gider ya" diyerek oaşyı süper bir boyuta taşıdım tabiki kaçtıalr ayrıca sefsiz bir arkımn gelipte o güzel hatunu göremk için resmen evin kapsında yatması ayrı bi olayıd,biz yeni keşfetmişz,şu anda aşk acısı yaşıyorum,asşk acıısı ühühühü,gerçekten aşık oldum ya haahah komik ya aşık oolmak. :( bellow sübyancısın...[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ehue bu iyiydi walla :)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 şehir dışında buluşma yaparsanız sonucu böle olur işte, insan şehir içinde buluşur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: DoGMeaT, 30 Ağustos 2004 13:50 tarihinde demiş ki: bellow sübyancısın... ehehehe[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: nameless13, 30 Ağustos 2004 14:00 tarihinde demiş ki: said: DoGMeaT, 30 Ağustos 2004 13:50 tarihinde demiş ki: bellow sübyancısın... ehehehe adam bana sübyancı diyor ama aramızda 1 yaş var siz düşünün artık :)[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 adam çok pis aşık olmuş ondan şaşırmış demekki :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ya below rezilinin kızla arasında 5(BEŞ) yaş fark var adam evime misfr gelmiş,koşturmuş beni,işimi gücümü bıraktırmış bide gelimş kzıa yavşıo adam! olm sen git hadi bakim,pis sübyancı.adam pis ya.ıııy. şaka maka aşık olduk durup duruken iimi,imzam bile deişti,üüf :([signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 buyur sigara alır mıydın dogy? nıhaha[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 30 Ağustos 2004 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 kızın resmini yollardımda telefonum bozuldu :([signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Aşık oldum Aşık oldun Aşık olduk ühühühüüh Aşık oldum layn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 kızızn resmıını buyu bı merakla beklıoruz bıde cın ne alaka :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Dogmeat sadece karizma için sigara içer. Ondada 2 gözü bir çeşme oluyor garibimin hehe.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ehehe alexi :) şu an gerçekten canım çok sıkkın ama :([signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar