Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kayıtlı 32 GB iPhone 4

VoodooRush

Öne çıkan mesajlar

abi turkcell'le calısması icin iste, daha dogrusu at&t'den farklı bir gsm sebekesiyle calısması icin unlock gerekiyor, seninki de unlock'lu zaten, pasaport'a kaydettirmek ayrı bi geyik, turkiyede calısması icin ettirilmesi gerekiyor da, eger seninki edilmediyse arada kacan kapatılmayan telefonlar oluyor demek =)... senin turkcell'le calısmasıyla ilgili kilit durum unlock iste...

edik: su verilen siteden sorgulamayı denesene =), belki biri kaydettirmistir bi ara gidip ehueh...
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

bi daha anlatıyım
att sözleşmeli alındı telefon
pasaporta kayıt filan da ettirmedim kutusunu ben açtım aletin
taktım türkcell simkartımı dayadım JB+Unlocku patır patır çalıştı
Lan sen almanyada değil misin? Ne kayıtı yaptırıcan ki?

Pasaporta kayıt yaptırmadan TR'de kullanmaya başlarsan, 1 ay sonra kapatıyorlar telefonunu "hadi kardeş kayıt ettir de kullan" diye.

Unlock : Farklı sim kartları kullanmak
JB : iPhone'a özel bir olay. Application falan cart curt, bunun sim kartla falan alakası yok. Detaylı bilgiyi yazsın başkası.
Pasaport Kayıt: Türkiye'ye yurtdışından gelen telefonların Türkiye sınırları içerisinde kullanılması için, son 1 ay içinde giriş yapmış bir pasaportun üzerine telefonunun kayıt ettirilmesi gerekiyor.

Hala anlamadıysan bırak okulu gel, sen zaten mezun olamazsın lan
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahah ne olmuş başlıkta ya :D Neyse kayıtsız telefonu Türkiye'de unlock ile bir aydan daha uzun süre çalıştırabilen arkadaş varsa o unlock'u hepimiz yapalım. Hatta 50 TL'den millete satalım ki 100 lira boşuna pasaport kaydına para vermesin millet.

İlan güncel bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

tantun said:

VoodooRush said:

Hatta 50 TL'den millete satalım ki 100 lira boşuna pasaport kaydına para vermesin millet.

Neresi burasi? Gecen hafta Cepa Turkcellde 5(yaziyla bes) liraya yapti arkadas gozumun onunde

kaydi 100 liraya yapmiyolar zaten, pasaportunu verecek adama 100 lira veriyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

millet jb yok diye ağlıyo iphone topiğinde ya bu nasıl jb'li mesela? sürüm farkından dolayı mı? maksat topic uplansın

Millet JB yok diye ağlamıyor. Unlock yok diye ağlıyor. Benim cihaz ilk geldiğinde 4.0.1 ve Baseband 1.59.00 idi. Dolayısıyla JB ve unlcok işlemi uygulanıyor. Baseband update etmeden 4.1'e çıkardığım için de hala kullanabiliyorum cihazı.

Dark_Soul said:

aynen benim bildigim kadarıyla 4.1 saglıklı bir jb yok su an.

Yanlış biliyorsun. 4.1 için sağlıklı Jailbreak var. Baseband 2.10.04 müdür nedir, 1.59.00'dan sonra çıkan bb için unlock yok. Sağlıklı veya sağlıksız yok şu an için. Belki şubat içinde çıkacak.

Korax said:

tantun said:

VoodooRush said:

Hatta 50 TL'den millete satalım ki 100 lira boşuna pasaport kaydına para vermesin millet.

Neresi burasi? Gecen hafta Cepa Turkcellde 5(yaziyla bes) liraya yapti arkadas gozumun onunde

kaydi 100 liraya yapmiyolar zaten, pasaportunu verecek adama 100 lira veriyolar.

Arkadaş yazmış ama ben son sayfada görünsün, bilmeyen tekrar sormasın diye yazayım buraya dedim. O 5 liraya kayıt yapan arkadaşın son bir ay içinde yurt dışından giriş yapmamış olsa kayıt yapma imkanı yoktu maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...