Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle Chest Aldım


Cin Ruhi

Öne çıkan mesajlar

Evet WoW dünyasına ilk adımımı atıyorum şu an kuruluyor. Daha önce SWG oynadım baya ama nedense WoW oynamamak için kastım baya.

Artık bana yardımcı olursunuz. Diğer yeni başlayan arkadaşlar için de bir yardımcı WoW başlangıç topiği olabilir bu..

Nick'imi ve server'ımı burda ilan edecem birazdan. Kardeşimin server'ında başlıcam..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle söyleyim
dps bi karakter açtığında oyundaki dps bolluğundan dolayı dungeon yada raidlerde spot bulamıycan kolay kolay ilk başlarda ve bulamadığın taktirde ise dps karakter hakkında bilgilenmen uzun süreni alacak.
ama bi tank yada healer olduğun vakit pat diye random dungeonlardan spot bulucaksın ve gebere gebere, vipe yiye yiye bi şekilde öğreneceksin. adamlar sana hatanı söylerler yada salak değilse 1 hatayı 2. kez yapmazsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca pvede levellarken her class ve nerdeyse her spec kasmadan baş ağrısı yapmadan self heallarla çatır çatır oynanıyor. Merak etme yani eskisi gibi değil.misal warrior kasmak ızdıraptı vanilla ve yakın zamana kadar. 60 olana kadar kanser olurdun şimdi hem hasarlar hem self heallar op düşük levellarda. Ama ilk izlenimim hunterdan memnun kalıcaksın gibi zevklidirde özellikle levellaması dungeonları vs. değiştirme kararını derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

level 15i geçtim. 20de mount geliyomuş galiba. kardeşim sağolsun çok yardımcı oldu. ama ben oyunu biraz yorucu buldum. questler seni devamlı yeni haritalara sürüklüyor. tam bi yere alışmışken başka yerlere sürükleniyon..

bu arada Auchindoun'da Bowabe nickiyle bir orc hunter açtım.. arkadaş olarak ekleyebilirsiniz..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...