Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pati ank halı saha org ltd sti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anladim doktor zaten havalar da iyiden ısınmaya basladi gibi maclari bir gun/saat e sabitliycem haftaya insallah persembe ve cuma harici haftaici bir gun saat de varsa 8-9 yoksa 7-8 saha olarak da ulasimi en rahat olacak bir saha bulucam YAPAZAM OLAZAK
Mesaj tarihi:
ya mac cok bombaydı bizim adamlar diger sahada karsi takim bizim sahada defans kavramı yoktu pek pası atiyorum 3 e 1 pozisyon karsi kaleci bi sallıyor hoop bu sefer ben kaliyorum 3 e 1 gene bogazim yırtıldı bagirmaktan aynı arkadasa bi daha cagirmicam maca zaten cok salak hareketler yaptı gene
Mesaj tarihi:
ya onur bsg kim gidecek oraya sadece sizin eve yakın orası dikmendeki sahayı cok begendik bakalım belki oraya abone olabiliriz ama oranında ulasimi pek rahat degil kızılaydan dolmusa bineyim dedim dolmus yok etrafta bi ton da insan vardi yurume cok uzak degil belki ama hep yokus olesiye yokus
Mesaj tarihi:
pascalım numanım gg olmuş buradan nefr e sesleniyorum; sayın adminim ankaralılar olarak bi tane patisel aktivitemiz vardı, onu da pascalnouman organize ediyordu.ban haklıdır tamam ama en azından şuraya yazabilsin arkadaş :)
  • Yeni Oluştur...