pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 saha daha belli olmadan demis vidar ama o zaman onu da geliyor yazıyorum o zaman tamamiz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 fede said: ben de sizin şirkette çalışmayı düşünüyodum ama çok çalışyosunuz lan siz dlfksj gel olm gel ucuz iş gücü lasım bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 çok istiyorum gelmeyi, patlayacam artık ama kan alıyorlar bölümden :/ önümüzdeki haftalarda umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 anladim doktor zaten havalar da iyiden ısınmaya basladi gibi maclari bir gun/saat e sabitliycem haftaya insallah persembe ve cuma harici haftaici bir gun saat de varsa 8-9 yoksa 7-8 saha olarak da ulasimi en rahat olacak bir saha bulucam YAPAZAM OLAZAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Benimde misafir var bu hafta. Onun dışında da sigarayı azaltmam lazım yoksa ölecem sahada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Salı günü olmasın numan zaten 2-3 haftadır gidemiom iş bağlantılarım yüzümü unutmasınlar fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 carsamba uymayan yok heralde kimsye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 abuk biyerden almada sahayı.. cok kucuk olmasın bide mumkunse zeminide iyi olsun. soyunma kabini guzel olsun. elektronik skorbord olsun olsun da olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 karşı takım kız olsun, soyunma odası 1 tane olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ahah ben de bir sey isteyeceksiniz sandim kuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben geliyorum saha belli olduktan sonra tekrar yazma ihtiyacı duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 tmmdir aldim zaten kadroya bro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben nası gelicem bilmiyorum hala. kaybolursam karakola gideirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Fatih kaybolursan yolun kenarına geç, bacaanı sıyır ve hınzır bi bakış at yoldan geçen arabalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 aaaaabi cok cilgin bir mac oldu yaa yuruye yuruye oynadi herkes saha kucuk oldugundan skor ne oldu bilmiyorum ama bi ara kaleden attigim her pas gol oluyodu gdsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ss or it didn't happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sen kaleye alıştın iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ya mac cok bombaydı bizim adamlar diger sahada karsi takim bizim sahada defans kavramı yoktu pek pası atiyorum 3 e 1 pozisyon karsi kaleci bi sallıyor hoop bu sefer ben kaliyorum 3 e 1 gene bogazim yırtıldı bagirmaktan aynı arkadasa bi daha cagirmicam maca zaten cok salak hareketler yaptı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Bu dikmen caddesindeki sahayı beendi miydiniz? Orası baya iyi hatırlıyorum orda yapalım maçları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sporland diye süppper bi saha var asıl. oyak-sancak mahallesi taraflarında. ankaradaki en güzel saha orası ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ya onur bsg kim gidecek oraya sadece sizin eve yakın orası dikmendeki sahayı cok begendik bakalım belki oraya abone olabiliriz ama oranında ulasimi pek rahat degil kızılaydan dolmusa bineyim dedim dolmus yok etrafta bi ton da insan vardi yurume cok uzak degil belki ama hep yokus olesiye yokus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Kızılayda dikmene ilker, sinan caddesi ve keklik olarak 3 ayrı dolmuş var len oraya giden O_o Ayakta gidiver geç kalıcaksan yakın zate hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 saha işini önceden halledelim de yine darda kalmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hakan dolmus yoktu diyorum bir suru insan sıradaydi hani en az 6dolmus sonra binebilirdim o zamanda mac sonuna anca yetisebilirdim o gun neyse ben yarın abonelik isini halledicem insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 pascalım numanım gg olmuş buradan nefr e sesleniyorum; sayın adminim ankaralılar olarak bi tane patisel aktivitemiz vardı, onu da pascalnouman organize ediyordu.ban haklıdır tamam ama en azından şuraya yazabilsin arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar