pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kosuyoluna pas konusunda bende cok hataya dustum adam ayagina pas istiyor alsa atacak sanki haspam neyse ya iyi mac oldu terimizi attik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Numan benim için biriktirdiklerini millete kusmuş gibi ahgfasgkd Misafirim geldi ben izlemeye gelemedim nan. Halbüsü negzel sahanın önünden geçtim 2 kere falan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 adam mac boyunca aynı tempoda yurudu durdu seni aratmadi yani fadskhfasghd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Vay arkadaş duyanda sanki sürekli duruom hiç koşmuorum falan sanacak.. ki benim attığım aldığım top sayısı alayınıza kitler çünküm sürekli baa verionuz topu ilerde afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 surekli ilerde durdugun icin olabilir mi bunun nedeni acaba hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 numan sen hangi takımdan oldun ki bu maç ? sizin derdinize ben derman olabilirim ancak. boşuna stres olmayın siz. bi dahaki maça geleyimde bari napalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 E abi defansa geliyorum bu sefer de ilerde kimse olmuyor? İstiyorsan her yerde ol, 1 saat full koştur ben sana derim öyle birini bulursan getir beraber sevişelim. fasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Geldik geçen hafta, yaptık her şeyi, daha ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 evet dreagloth resmen her yerdeydi gecen macta reynada saglam defans yaptı dun bizde cakili vardi bir kisi ama napsin adam tek basina ortada durun kenarlara fazla acilmayın capraza kosun diye bagirmaktan sesim kısıldı resmen abi herkes cil yavrusu gibi koselere dagilmis donen her top adamlarda ayar oldum sonra kaleden ciktim ortaya gectim topu aliyom etrafimda 3 kisi var hepsi karsi taraftan ben bagirmiyim da napim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 O adamlar biz oluyoruz. Abi o kadar iyi oynadık mı biz ya :D Gerçi ben nefes nefese kalmıştım başka boyutlardaydım ama :) Ben kaleye geçtiğimde uzaktan çekecektiniz işte. Her gelen gol olurdu. 1 tane kurtardım oda top sekerek geliyordu gozumu kapatıp tokatladım topu :D Yok bir tane daha bacagımla kurtardım hala sızlıyor orası boşuna toptan korkmuyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 dreagloth said: Geldik geçen hafta, yaptık her şeyi, daha ne yapalım. sevişelimmi? Bir de numanın her zaman ki hali yea bikbikleyip duruyor her maç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bide garip sesler çıkartıyo maçta :) ama söylemeden edemicem ünidekinden daha iyi oynuyo düşün artık ünide nasıl top oynadığını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Kızlar takımı falan yeniyordu herhalde sizi ahuehaufaksld o sesler de ondan dolayı çıkıo numandan bence. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 pascalnouman said: dun bizde cakili vardi bir kisi ama napsin adam tek basina ortada durun kenarlara fazla acilmayın capraza kosun diye bagirmaktan sesim kısıldı resmen abi herkes cil yavrusu gibi koselere dagilmis donen her top adamlarda ayar oldum sonra kaleden ciktim ortaya gectim topu aliyom etrafimda 3 kisi var hepsi karsi taraftan ben bagirmiyim da napim abi oyun hakimiyeti sizdeydi bu kadar şikayet edilecek bi durumu yoktu bence sizin takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 CuteButPsycho said: bide garip sesler çıkartıyo maçta :) ama söylemeden edemicem ünidekinden daha iyi oynuyo düşün artık ünide nasıl top oynadığını :D olm ben teknik adamım oyle itme kakma tekmeye gelemiyorum o yuzden cok top tutmam ayagimda gecen mac biraz oynuyim dedim bilekler yara bere hep bir de lakabim mr voice du lisede zaten garip sesler uzmanlik alanim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Eee bu hafta ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 fatih sen bi ataturk anadoludaki sahaları sorar misin bossa orda yapalim ulasim fln cok rahat olur olmadi gene bahcelide yapariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sorayım akşama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ayağım hala iyi deil + baya yoğunum iş açısından gelebilirsem izlemeye gelirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 hala duzelmedi mi mudur tırnagın neyse fatih basgan nedir durum var mi bos saha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 cumhuriyet dolu hep abi aboneli orası. gençlere gidemedim bugün bakıcam bi oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar