Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pati ank halı saha org ltd sti

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

evet dreagloth resmen her yerdeydi gecen macta reynada saglam defans yaptı dun bizde cakili vardi bir kisi ama napsin adam tek basina ortada durun kenarlara fazla acilmayın capraza kosun diye bagirmaktan sesim kısıldı resmen abi herkes cil yavrusu gibi koselere dagilmis donen her top adamlarda ayar oldum sonra kaleden ciktim ortaya gectim topu aliyom etrafimda 3 kisi var hepsi karsi taraftan ben bagirmiyim da napim
Sosyal ağlarda paylaş

O adamlar biz oluyoruz. Abi o kadar iyi oynadık mı biz ya :D Gerçi ben nefes nefese kalmıştım başka boyutlardaydım ama :) Ben kaleye geçtiğimde uzaktan çekecektiniz işte. Her gelen gol olurdu. 1 tane kurtardım oda top sekerek geliyordu gozumu kapatıp tokatladım topu :D Yok bir tane daha bacagımla kurtardım hala sızlıyor orası boşuna toptan korkmuyorum ben :D
Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman said:

dun bizde cakili vardi bir kisi ama napsin adam tek basina ortada durun kenarlara fazla acilmayın capraza kosun diye bagirmaktan sesim kısıldı resmen abi herkes cil yavrusu gibi koselere dagilmis donen her top adamlarda ayar oldum sonra kaleden ciktim ortaya gectim topu aliyom etrafimda 3 kisi var hepsi karsi taraftan ben bagirmiyim da napim

abi oyun hakimiyeti sizdeydi bu kadar şikayet edilecek bi durumu yoktu bence sizin takımın.
Sosyal ağlarda paylaş

CuteButPsycho said:

bide garip sesler çıkartıyo maçta :)
ama söylemeden edemicem ünidekinden daha iyi oynuyo
düşün artık ünide nasıl top oynadığını :D

olm ben teknik adamım oyle itme kakma tekmeye gelemiyorum o yuzden cok top tutmam ayagimda gecen mac biraz oynuyim dedim bilekler yara bere hep bir de lakabim mr voice du lisede zaten garip sesler uzmanlik alanim :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...