Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kostum ve hala saglamim!

di

Öne çıkan mesajlar

Bugun kisa sureli de olsa spor salonunda kostum ve hala saglamim! Dizlerimde agri bile yok. Mucize gibi bir sey olsa gerek.

Sag kalmami yeni aldigim ayakkabiya bagliyorum. Cidden muhtesem bir seymis. Israrla onerip "abi bunu al" diyen elemani gidip opucem.

Ayakkabi da ahanda bu;

http://www.reebok.com/TR/product?modelId=30038944&articleId=J21316
Sosyal ağlarda paylaş

diz ağrısı bende de sıkıntı oluyor. kardio yapmıyorum yüzden. koşu ayakkabım yok ama o kadar farkediyor mu? finaller bitince doktora gitmeyi düşünüyordum ben de. halısahada sakatlamıştım gibi gelmişti bana ama ayakkabı o kadar farkediyorsa koşubandında da olabilir sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

güle güle kullan
o 100 gram olan pabuçlardan mı bunlar?
ayakkabı önemli valla
en çok paranın harcanması gerektiği şey ayakkabı hatta giyim konusunda
gerçi tam öyle olmaz fiyatları göz önünde bulundurursak da hani önemli yani kuruşuna değer onu demek istedim
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Abi herşey iyi güzelde 174 lira çok değil mi ya.İçiniz acımıyor mu verirken.Boşver converse le koş abi. ( 50 liraya aldım conversimi.Düz taban falan ama 174 lira :/. )

Valla su agrilarimi sadece 2 gun boyunca cek, gidip 1740 lira bile verirsin ayakkabiya. O kadar iddialiyim.

Bir de converse 50 lira edecek ayakkabi degil. Duz taban degilse bile ayak yapisini bozup duz taban yapiyor insani. Giymeyin giydirmeyin.

Ciddi anlamda cok cekersiniz ilerde ve basa gelmeyince nasil kotu bir sey oldugunu bilmiyorsunuz ciddi ciddi.

Yuruyememek her adimi korkarak atmak falan inanilmaz kotu.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Abi herşey iyi güzelde 174 lira çok değil mi ya.İçiniz acımıyor mu verirken.Boşver converse le koş abi. ( 50 liraya aldım conversimi.Düz taban falan ama 174 lira :/. )

ortalama bi fiyat abi 174. sürekli alınan bişey değil bi kere. bi de hele bu ayakkabı sadece koşu için alıyorsun yani, 2-3 sene kullanırsın en az.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Valla su agrilarimi sadece 2 gun boyunca cek, gidip 1740 lira bile verirsin ayakkabiya. O kadar iddialiyim.

Ciddi anlamda cok cekersiniz ilerde ve basa gelmeyince nasil kotu bir sey oldugunu bilmiyorsunuz ciddi ciddi.

Ne oldu dizlere? merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

di said:

Ne oldu dizlere? merak ettim.

Spora 10 sene ara verdikten ve 30 kilo daha aldiktan hemen sonra hali saha macina ciktim. Ilk ve son oldu zaten =P Kikirdaklarim zedelendi. 2,5 senedir de iyilesmedi. Zindan hayati yasiyorum.

Ustune bir de omurgamda diskler kaydi. En azindan ust kisim saglam derken simdi ikisi de gitti. Yuzme haricinde pek az sey yapabiliyorum. Tam kisir donguye girdim.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

günlük hayatta kullanıyor musun bunu?
işe giderken, yürürken vs ne kullanıyorsun?

Yok abi sadece salonda giyicem bunu.

Gunluk hayatta tabani duz olmayan ve tabani darbeyi az da olsun emebilen ayakkabilar giymeye calisiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben gundelik is icin

http://www.merxmarx.com/en/nike-air-toukol-ii-premium-345007-004.html

bunu kullaniyorum.

inanilmaz memnunum..

gunluk kot altina falan ise bunu

http://www.kaboodle.com/reviews/nike-air-zoom-vomero-3-5

muthis bisey bu son linkledigim, inanilmaz hafif bisey..

benimde ayak sagligi anlaminda ve dizler anlaminda bir kac sorunum oldu... bunlar direk cozdu abi durumu, taban dusmesi falan duztabanlik falan yok ama yillarca bi ton farkli spor yuzunden sacma sapan bi deformasyon olmustu ayaklarda.. bunlarla hayatim guzel oldu :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...