Joker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 böyle içerde igne batırıyormuşsun gibi bi acı var. Bi bilgisi olan varmı nedendir? öğlen iş yerinde de oldu.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 doktora git ve kesin git dediğin gibiyse
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yaş, kilo, boy, geçmiş kalp rahatsızlığı ?
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Kas ağrısı da olabilir ama doktora gitmek olsun ilk işin yarın.
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kalp ağrısı genelde sırt ve sol kola yayılmış şekildeyken problem teşkil eder emme gene de doktora gitmekte fayda var. bazen kalp sanılan göğüste kas sıkışması da oluyor.
Joker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 25 ~70 174 daha önce bu oluyordu. olup olup geçtiği için çok takılmıyordum ama bi merakta yok değil içimde. öyle hastanelik bişeyim olmadı şimdiye kadar.
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ahah cidden öyle ucuz bi topik sandım
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Joker said: 25 ~70 174 daha önce bu oluyordu. olup olup geçtiği için çok takılmıyordum ama bi merakta yok değil içimde. öyle hastanelik bişeyim olmadı şimdiye kadar. aşırı kilo yok, yaşın da genç. geçmiş kalp rahatsızlığı da yok. bunlar hep iyi. tabi ileride olmayacak demek değil bu. yorulduğunda yada çok stresli olduğunda falan mı oluyor bu ağrı yoksa rastgele zamanlarda mı ? ben de sallamıştım baya bi benzer oalyı sonrasında kalp kapakçığı iltihabı şüphesiyle 2 hafta yatınca hastanede aklım başıma gelmişti. alakasız bişey çıkmıştı gerçi :> sen bi doktora git bence.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 üfürüm falan da olabilir annem de aynı şikayetten gitti bişi olacağından değil de ihmal etmeye gelmez yine de
Joker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 çok analiz edemedim ne zamanlar oluyor. spontane oluşuyor diye düşünüyorum. 2-3 dk sürüyor kayboluyor. şuan kayboldu mesela..
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Joker aynı durum bendede var hatta bazen çarpıntıda yapıyor sürekli erteliyorum doktora gitmeyi birde bende kiloda(180/105kg) var üstüne bizim ailede hipertansiyon var. git bi kalp damarcıya ihmal etme.
manve Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 said: Sen Benim her gece efkarım, gözümdeki yaşım, sigara dumanım Sen Benim damardaki kanım, alnımdaki yazım, şanlı Beşiktaşım... Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, alevler içinde Beşiktaş sana yemin olsun, bitmeyecek sevdan mezarımda bile... Beni benden alır siyah beyaz renklerin, sen Benim kalp atışımsın Sen bana babamdan kalan miras değil, oğluma olan borcumsun... Her maçına gittiğimde, o formayı gördüğümde hayallerim umudumsun Cebimdeki son bilet param, belki de son sigaram sen en büyük tutkumsun... Sen Benim her gece efkarım, gözümdeki yaşım, sigara dumanım Sen Benim damardaki kanım, alnımdaki yazım, şanlı Beşiktaşım... Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, alevler içinde Beşiktaş sana yemin olsun, bitmeyecek sevdan mezarımda bile... Birisi kalbimde ağrı var deyince nedense bu beste geliyor aklıma hep.
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Psikolojiktir. Anksiyetedir anksiyete...
Joker Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 reyou said: hareketsizlik ve mayonez. mayonez kullanmam. bizim nesile görede çok kötü beslenmem. tabi işimiz ve yaşam tarzımız gereği biraz hareketsizlik yok değil :P
Öne çıkan mesajlar