Joker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 böyle içerde igne batırıyormuşsun gibi bi acı var. Bi bilgisi olan varmı nedendir? öğlen iş yerinde de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 doktora git ve kesin git dediğin gibiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kısık kısık nefes ver öksürür gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yaş, kilo, boy, geçmiş kalp rahatsızlığı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Kas ağrısı da olabilir ama doktora gitmek olsun ilk işin yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kalp ağrısı genelde sırt ve sol kola yayılmış şekildeyken problem teşkil eder emme gene de doktora gitmekte fayda var. bazen kalp sanılan göğüste kas sıkışması da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 25 ~70 174 daha önce bu oluyordu. olup olup geçtiği için çok takılmıyordum ama bi merakta yok değil içimde. öyle hastanelik bişeyim olmadı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Llama said: aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ahah cidden öyle ucuz bi topik sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 gazdır. geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Reflu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Joker said: 25 ~70 174 daha önce bu oluyordu. olup olup geçtiği için çok takılmıyordum ama bi merakta yok değil içimde. öyle hastanelik bişeyim olmadı şimdiye kadar. aşırı kilo yok, yaşın da genç. geçmiş kalp rahatsızlığı da yok. bunlar hep iyi. tabi ileride olmayacak demek değil bu. yorulduğunda yada çok stresli olduğunda falan mı oluyor bu ağrı yoksa rastgele zamanlarda mı ? ben de sallamıştım baya bi benzer oalyı sonrasında kalp kapakçığı iltihabı şüphesiyle 2 hafta yatınca hastanede aklım başıma gelmişti. alakasız bişey çıkmıştı gerçi :> sen bi doktora git bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 üfürüm falan da olabilir annem de aynı şikayetten gitti bişi olacağından değil de ihmal etmeye gelmez yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 çok analiz edemedim ne zamanlar oluyor. spontane oluşuyor diye düşünüyorum. 2-3 dk sürüyor kayboluyor. şuan kayboldu mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Joker aynı durum bendede var hatta bazen çarpıntıda yapıyor sürekli erteliyorum doktora gitmeyi birde bende kiloda(180/105kg) var üstüne bizim ailede hipertansiyon var. git bi kalp damarcıya ihmal etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kalbin yetemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kesinlikle bir kalp testi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 said: Sen Benim her gece efkarım, gözümdeki yaşım, sigara dumanım Sen Benim damardaki kanım, alnımdaki yazım, şanlı Beşiktaşım... Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, alevler içinde Beşiktaş sana yemin olsun, bitmeyecek sevdan mezarımda bile... Beni benden alır siyah beyaz renklerin, sen Benim kalp atışımsın Sen bana babamdan kalan miras değil, oğluma olan borcumsun... Her maçına gittiğimde, o formayı gördüğümde hayallerim umudumsun Cebimdeki son bilet param, belki de son sigaram sen en büyük tutkumsun... Sen Benim her gece efkarım, gözümdeki yaşım, sigara dumanım Sen Benim damardaki kanım, alnımdaki yazım, şanlı Beşiktaşım... Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, alevler içinde Beşiktaş sana yemin olsun, bitmeyecek sevdan mezarımda bile... Birisi kalbimde ağrı var deyince nedense bu beste geliyor aklıma hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Psikolojiktir. Anksiyetedir anksiyete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 di said: Reflu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 hareketsizlik ve mayonez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 barbu said: gazdır. geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 reyou said: hareketsizlik ve mayonez. mayonez kullanmam. bizim nesile görede çok kötü beslenmem. tabi işimiz ve yaşam tarzımız gereği biraz hareketsizlik yok değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar