Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ayrıca bir sanayi önerim var.Bunu mail olarakda bildirdim.Ancak bilmiyorum ne düşündüler. Türkiye'de enflasyon şu anda alt seviyelerde.Ancak şimdide gizli enflasyon çıktı. Ha bu enflasyon'dan kurtuluş çaresi yok mu?Bitmeyecek mi bu kriz? Bitebilir.Bakın önerimi dinleyin ve mutlaka yorum yapın. Türkiye'de araştırmalarıma dayanarak söylüyorum 1500'den fazla kullanılamayan fabrika duruyor.Kullanılabilinir.Ama yeterli güç Türkiye tarafından sağlanırsa zarar edilinir. Bu Fabrika'yı özelleştirmek en doğru ve en iyisi.Ama nasıl özelleştirme?Asla ve asla Türklere değil.Bu özelleştirme Dünya'ya açık olacak. Msl:Bu fabrika'yı 100$'a (gerçek fiyat diyorum)bir İngiliz'e satalım.Bu İngiliz burayı işletmek isteyecek ve kendisi harcamalar yapacak.Bu ek para Türkiye dahilinde olacak.Bu ek para sayesinde Fabrika yenilenecek ve bundan Türkiye'de faydalanmak isteyecek.Bu faydalanma vergi,elektrik gibi gibi şeylerle sağlanacak.Ayrıca +iş gücü gerekecek ve o bölge kalkınacak. Saygılar ;[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 peki, fabrikayı alan ingiliz,güzelinden bir Asimilasyon yapmayacak mı? Yada şöyle bir gözden bakalım... Süper bir şekilde kalkındırıp,sonra bir anda elini çekerse ne olacak?? Hiç bir zaman dış kuvvetlere güvenilemez konu iç kalkınma olduğunda...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! O Şimdi Londoncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Halfmumi, 30 Ağustos 2004 02:07 tarihinde demiş ki: peki, fabrikayı alan ingiliz,güzelinden bir Asimilasyon yapmayacak mı? Yada şöyle bir gözden bakalım... Süper bir şekilde kalkındırıp,sonra bir anda elini çekerse ne olacak?? Hiç bir zaman dış kuvvetlere güvenilemez konu iç kalkınma olduğunda... Kontrat diye birşey var :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bence çok zor güven olmaz yabancılara[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 çok anlamam bu işlerden ama, fabrika orayı doğru düzgün işletebilecek türklere satılsa, üretilen mal ihrac edilebilse; ingilizin yapacağı yatırımdan fazla olcak olan kar bizim elimizde kalsa sanki daha bir güzel olmaz mı?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Kontrat olsun, adam ayarlar,süper bir şekilde önce kalkındırıp sonra süründürecek hale getirir.. Kontrat şart değil,kendiside yapar zarar vermek için.. Bir süre o fabrikadan AŞIRI kar eder... Sonra kendi fabrikasını havaya uçurur bir güzelce.Şahsen ben bir "düşmanıma" yapacak olsam,gider onun toprağındaki fabrikayı alır,işletir,yüklüce kar elde eder sonrada bir güzel uçururdum... Eninde sonunda,dış güç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bak öle bir fabrika satışı yapınca ne olur sana söliyim mi bir çin yaratırsın Türkiyede. İngiliz gelir ucuz işçi diye askeri ücrete işçi çalıştırır böylece işsizlik azalır ama para kazanan insan geçinemez aynen nike ın adidas ın tayvanda kurğu 1$ a işçi çalıştırırım mantığı ne eksiğimiz var çinden değil mi bizde 1$ çalışırız hem bakın herşey 1 milyon (ingiltere versiyonunu gördüm herşey 1 Pound tu) dükkanları var heryerde türüyolar hem çabuk çine bu konuda ambargo yoksa türk emektarına para kalmıyor[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Çine her konuda ambargo uygulanmasından yanayım kesinlikle.Oyunlarda,Mal satışlarında,Nüfus-popülasyonda. Her yerde hayatın içine ediyorlar maşallahları var. Eleman bakıyor,Türk malı 3 milyon,çin malı 1 milyon.Türk malı çok daha kaliteli ama "Yok abi sen bana oradan bi tane çin malı ver,bozulunca bir tane daha alırım" diyor. 3 gün sonra bir tane daha... Bir tane daha... Bizzat bu olaya,burada,bisiklet parçası satan bir dükkanda hergün şahit oluyorum...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 enflasyonu %0 yapmak çooook kolay bir iş... bugün siz ekmeği 20.000.000 TL yapın bunu baz alarak tüm temel ihtiyaç maddelerinin bu fiyata getirin enf=%0 alım yok satım yok şunu bir düşünün neden türkiyedeki insanlar enf. %200 iken fakat "nereden buldun?" yasası çıkmadan önce daha "mutlu"Lardı ??? [Bu mesaj Criminal2 tarafından 30 Ağustos 2004 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Halfmumi, 30 Ağustos 2004 02:20 tarihinde demiş ki: Çine her konuda ambargo uygulanmasından yanayım kesinlikle.Oyunlarda,Mal satışlarında,Nüfus-popülasyonda. Her yerde hayatın içine ediyorlar maşallahları var. Eleman bakıyor,Türk malı 3 milyon,çin malı 1 milyon.Türk malı çok daha kaliteli ama "Yok abi sen bana oradan bi tane çin malı ver,bozulunca bir tane daha alırım" diyor. 3 gün sonra bir tane daha... Bir tane daha... Bizzat bu olaya,burada,bisiklet parçası satan bir dükkanda hergün şahit oluyorum... Biraz tarihten ders çıkartalım Türk malı=çok kalitesiz ve çok pahalı. yıllarca böyle olan bir mamül artık değişse bile kimse umursamayacaktır. Yıllarca türkiyeye ithal araba sokmak için arabanın fiyatının ~2katı vergi ödeniyordu. Neden ? bazı (koç) kişiler kar etsin diye ![signature][hline]www.asmworm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 özeelşetirmeye evet ama yabancı sermayeye özelleşime hayır o zaman cumhuriyetin ilk yıllarında yapılmış olan her şey boşa gitmiş demektir.. kurtuluş savaşı bile dedelerimiz bu ülkeyi yabancıların elinen kurtardılar, şimdi sie biz ükeyi onlara peşkeş çekiyoruz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 gavur isi saglam deildir =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 cumhuriyetin şlk yıllarından beri Atatürkün aklında kendi ayakları üzerinde durmayı başadrabilen bir toplum ideali vardı bunu da sağlayablecek tek geçerli sistem librealizm dir ama o dönemde halkın ne hammadde alacak parası ne d eişleyecek fabrikası vardır işte bu döneme deletçilik politikasına gidilindi amaç devlet tarafından bankalar ve fabrikaları kurmak ardından bu banka ve fabrikaları türk halkına özelleştirmekti çünkü; devlet ticarethane değil ülke yönetim birimidir ama beklenen olmadı ve sonrada gelen her hkümet devletin bu yağlı kaymağını yemeye başladı ve olan yine halka oldu bugün ise bizi yönetenlern aç gözlülüğü yüünden bizim ola şeyi "özelleştrme" maskesi altında kaybetmek üzereyiz ya Atam sen rahat uyu fakat gel gör ki bu kadar demokrasi ve bu kadar ekonomik özgürlük bu koyun sürüsüne fazla geldi...[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: Criminal2, 30 Ağustos 2004 02:33 tarihinde demiş ki: enflasyonu %0 yapmak çooook kolay bir iş... bugün siz ekmeği 20.000.000 TL yapın bunu baz alarak tüm temel ihtiyaç maddelerinin bu fiyata getirin enf=%0 alım yok satım yok şunu bir düşünün neden türkiyedeki insanlar enf. %200 iken fakat "nereden buldun?" yasası çıkmadan önce daha "mutlu"Lardı ??? [Bu mesaj Criminal2 tarafından 30 Ağustos 2004 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] Ekonomi bilgine ve teorilerine hasta oldum valla süperler. Ama sen yine de ortalık yerde söyleme bunları, ekonomi profesorleri kendilerini ezik hissetmesinler. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 @ghaldszar: 1... o metindekileri zaten ekonomi prof.'ları çok iyi biliyor. kendilerini ezik hissetmelerine gerek yok. 2... Sen daha enflasyon nedir onu bilmiyorsun. enflasyon düşdüğünde pazardaki fiyatları düşeceğini veya alım gücünün artacağınımı sanıyorsun !?[signature][hline]www.asmworm.com [Bu mesaj Criminal2 tarafından 30 Ağustos 2004 04:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: SatanJager, 30 Ağustos 2004 02:16 tarihinde demiş ki: bak öle bir fabrika satışı yapınca ne olur sana söliyim mi bir çin yaratırsın Türkiyede. İngiliz gelir ucuz işçi diye askeri ücrete işçi çalıştırır böylece işsizlik azalır ama para kazanan insan geçinemez aynen nike ın adidas ın tayvanda kurğu 1$ a işçi çalıştırırım mantığı ne eksiğimiz var çinden değil mi bizde 1$ çalışırız hem bakın herşey 1 milyon (ingiltere versiyonunu gördüm herşey 1 Pound tu) dükkanları var heryerde türüyolar hem çabuk çine bu konuda ambargo yoksa türk emektarına para kalmıyor işsizlik olacaıma 1$ a bile çalışırım...yoksa sen kahvede oturmayımı tercih ederdin..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 helal olsun kardesim koskoca koca italyan takimli 1000€ ayakkabili abiler dusunemedi, cozumu sen buldun dur ben bunu sener e forwardliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 olayın ekonomik yönü yanından bakıyorsun peki ya sosyo-kültürel yönü, ya siyasi yönü? toplum asimülasyonlarının başlıca sebebi diğer ülkelerin o ülkedeki sanayinin hakimi olmasıdır(diğeri de din dir tabiki) bence devlet işadamlarına yeteri kadar destek, yeteri kadar güven verirse o 1500 fabrika da dolar taşar devlet egitime önem vermeli, devlet sanaiye önem vermeli, devlet sistemleri tekrar gözden geçirmeli... biz hiçbir yabancı devletin işadamlarına muhtaç degiliz bizde yeteri kadar hammadde, yeteri kadar işgücü var.. önemli olan onu kullanmayı bilmek, önemli olan devletin insanları yönlendirebilmesi...[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi... Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 30 Ağustos 2004 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 abi adamlar amerikalı e mühendisleri de kendi ülkelerinden getiricekler işsizlik artacak beyin göçü artacak saadece asgarinin de altında türk işçi çalıştıracaklar bu da eziyet. mallar belki ucuz olabilir ama onlar da ihrac a gidecek. biz yine dışarıdan mal alıcaz.(kendi ürettebilme gücümüz varken) bunun en güzel örneğini kendimden veriyim. ben çiftçiyim her yıl tonlarca kaliteli buğday vs devlet tarafından bizden 28o bine alınırken , dışarıdan hayvan yemi için olan buğdaylar 400 bine alınıyor sadece peşkeş çekmek için. bizim herşeyden önce sağlam bir yönetime ve dışarıdan bağımsız bir ekonomiye ihtiyacımız var...[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Köprüyü geçene kadar ayıya dayı derlerse olmaz.. Halfmumi'nin söledigi gibi süreklilik lazım.[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: Laistragon, 30 Ağustos 2004 02:03 tarihinde demiş ki: Msl:Bu fabrika'yı 100$'a (gerçek fiyat diyorum)bir İngiliz'e satalım... Ben tanırım ingilizleri öyle dolarla felan iş yapmazlar, ama 100 paunda satalım dersen o zaman başka..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 En büyük sensin Criminal başka büyük yok. Böyle devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 forumda ne cevherler varmış da haberimiz yokmuş helal olsun.. bu işler abaküsle hesaplanabilinecek kadar basit olsaydı forumdan dünyayı yönlendirirdik, güzel fantazi ama hiç realist değil tabii.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 öldürdü bu adam beni gülmekten ya... vik vik ettiğin kişi bu işin eğitimini almış birisi criminal... bilmiyorum haberin varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 yeni birşey bulmamışsın, sorun da o yabancıyı getirmekte.. tavsiyem iktisatın temellerine tekrar bir göz atman.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar