MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Güya ıraklı bir çocuk yazmış bunu. Ohh ne yazııış.. Maille geldi.. IRAK savasinda babasi ve annesi ölen, kendininde kollari ve bacaklari kopan Müslüman bir çocugun IRAK savasini yöneten Tommy FRANKS a yazdigi siir. Merhamet hür Dünyaya bu kadar mi IRAK ' ti? Ben Basrali Ömer, Belki haberin yoktur diye yaziyorum Mr. Franks. Önce demokrasi yagdi göklerimizden, Sonra özgürlük geçti üstümüzden Palet palet. Ve insan haklari Namlularindan Yüzü maskeli adamlarin Saniyede bilmem kaç adet. Demokrasi bizim evede isabet etti Bir gün sonra anladim koptugunu ayaklarimin. Tam onsekiz adet insan haklari saymislar Vücudunda babamin. Annem yoktu zaten Ben dogarken ilaç yoklugundan ölmüs Ambargo falan dediler ya Anlamadim çocukluk akli iste Olusmadan sokülmüs. Sizde de baris böylemidir Mr. Franks? insan haklari çocuklari yetim Ve ayaksiz birakir mi orda da? Düser mi ayin kan gölüne aksi Güpegündüz düser mi Pazar yerine demokrasi? Zenginlik insanlari korkudan uykusuz birakir Kuslar gökyüzünü terk eder mi orda da? Babamla mirildandigim son dua dilimde Ayaklarimin hastanede Ve giymeye kiyamadigim pabuçlar Kaldi elimde. Çocuklarin varmi Mr. Franks? Al, ogluna götür onlari Bari ise yarasin Kim bilir belki baktikça Bazen beni hatirlasin. Bu nasil demokrasi Mr. Franks? Düstügü yeri yakti Merhamet hür Dünyaya Bu kadar mi IRAK ' ti?[signature][hline][spo1=Önüm arkam sağım solum sobe saklanmayan ebe...] Bööö.... ........._|/_ .........(o o) --oOO-(_)-OOo--[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ben de yedim. neyi? kafayı yedim... ayrıntılı açıklama: ne demek istediğini anlamadım [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 30 Ağustos 2004 05:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 maile ıraklı cocugun yazdıgı söylenen bi $iir gelmi$.nedanko da ben inanmadım diyor. anladın mı bone? :) p.s:ben dogru anladım mı acep? :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Irak kelimesini 2 anlamda kullanmış orada.. buda türkçeye has nette biraz araştırdım.. onlarda yok bole bişi..[signature][hline][spo1=Önüm arkam sağım solum sobe saklanmayan ebe...] BÖÖÖ.... ........._|/_ .........(o o) --oOO-(_)-OOo--[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Ayrıca hep türkçe kafiyeler falan.. Yani Sanmıyorumki tutsun o kafiyeler ve şiirin ahengi..[signature][hline][spo1=Önüm arkam sağım solum sobe saklanmayan ebe...] BÖÖÖ.... ........._|/_ .........(o o) --oOO-(_)-OOo--[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 sonuc olarak yalan ıraklı flm yazmadı dıyorsun di mi?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Evet öyle diyor.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 tmm o zmn bone bu sefer anlamı$sındır herhalde :) p.s:gecenın bı yarısı kafa ho$ cözdum ya hll bana eheh[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 güzel yazmış ama yazan da[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Irak'lı yazmamış ama güzel yazılmış[signature][hline]ben içki içmeyi, bilmiyorum tek votaka zumum. bu arada mezuniyetbalmda tek başımaydım hiç bi arkım beni yanına almadı dans etmeyi biliyorum tek basşıam ritimsiz hopladım durdum üstelik mezuniyet balosunun vidyousnu fln herkese gösterrimki bayıp ölsnüler,bölece dünyayı ele geçireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ben de yemedim :)[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 yenir mi yenmez mi bilmiom ama çok içten yazılmış helal olsun.. sevgilerimle..[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ahha kimse yememiş ne gusel :P şiir gerçekten çok güsel zaten o yaşta çocuğun böle siyasi bi şiir yazması beklenemes[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 demokrasi memokrasi işleriyle ilgili bu kadar posta koyan bir şiir nasıl yazabilir merak ettim dorusu[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Prawler'a +1 diyorum. Belli ki bir türk yazmış ama güzel yazmış.Her ne kadar bu yazış olsa da oradaki insanlar canlarını kurtarmaktan vakit bulabilirlerse Tommy Franks e ne şiirler yazarlar..[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 kolları kopan bi çocuğun yazy yazması zor olsa gerek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: darkwingduck, 30 Ağustos 2004 13:36 tarihinde demiş ki: kolları kopan bi çocuğun yazy yazması zor olsa gerek konuya bu açıdan bi yorum getirmeni bayaa ilginç buldum... yorumsuz...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 kara elfe katılıyorum[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 şiiri Iraklı çocuğun yazdığını yememişin aferin de, olayı da anlayamamışsın... Kız Çocuğu şiirini de Japon kız çocuğu (üstelik ölü) yazmamıştı zaten. neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 kim yazmış olursa olsun cok güzel yazılmış.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 bir Türk yazmış muhtemelen ama iyi anlatmış herşeyi.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 şiiri güçlendirmek için ırakli bir çocuğun ağzından yazdığını anlamamak ayrı bir kabiliyet :tebrikz:[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 bunu bizle paylaşan arakadaşa da burdan teşekkür ediyorum, bende arkadaşlarıma iletcem en yakın zamanda, gercektende konu kimin yazdıı diil, ne hakkında ve güzellik açısından nasıl yazdııdır...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 prawler +1 walla duygulandım...[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Bende herhalde oh ne zekiyim demek için koca şiiri buraya post etmedim. Bende beğendim ki yazdım. Ama bu laf oyunlarını sevmem. Güçlendirmek için yalan soylemek daha da düşürüyor.[signature][hline][spo1=Önüm arkam sağım solum sobe saklanmayan ebe...] BÖÖÖ.... ........._|/_ .........(o o) --oOO-(_)-OOo--[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar