shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 oyunu oynayan kalmadı galiba tüm topicler zaman aşımına uğramış :) 7 day trial'ını indirdim. bu akşam oynayamıcam yarın bakıcam eğer beğenirsem başlamayı düşünüyorum ama türk yok mu hiç türk?[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 taze bıraktım oyunu. =P 3 ay içinde karakterlerim gidicek. =([signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 var baya oynayan[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ben charimi ebayde satmıstım ne kadar pismanım simdi. aptal ben...[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sipidi_Gonzales Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bende oynuourm 7day tiral ile nick sipidi[signature][hline]İmza yoq parnak bassam olurmu ? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaraSafak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 evet ben oynuyorum deli gibi. ama daha Turk e raslamadım. bı bulsam fecı de yardımcı olcam ama nafile. bak ben rimor serverındayım.allah askına gel oyna cook evklı .bırakan arkadasları anlamıorum. ben de 4 tane char var. birisi doctor=Cajun. nicki ile. bide Sithofdark var.soldier. öellikle Cajun u listene ekle ben 10 saat online ım hergun beklıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bırakan arkadaşları birkaç sene sonra anlayabilirsin ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Sipidi_Gonzales, 05 Ağustos 2004 21:17 tarihinde demiş ki: bende oynuourm 7day tiral ile nick sipidi ya ben yükledim 7day trialı ama kullanıcı adı almak için kredi kartı nomu istediler 7 gün beleş bu trial falan diolardı ama tırsdım :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ben Asli 220 Agent, Odence 217 Soldier, Disquast 214 Doctor,Docnyks 216 Doctor, Golestandt 216 Enforcer, Zupah 95 Doctor, Bralo 192 Keeper, Mrfloat3 158 Agent. Hepimiz RK1 deyiz. Golestandt Docnyks ve Mrfloat3 Omni, diğerleri Clan. Organizationlarda Asli, Odence, Bralo, Darkfixer Adrenaline Rush. Disquast ve Zupah Black Dawn Syndicate Golestnadt Cognizance Docnyks HYDRA Disq satıcısı bahaneler üretmedigi zaman beraber ava filan çıkabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ehem 106... Zupah 106 ;)[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 belli olmaz. ben her an dönebilirim. umarım aktive ederken sadece ayın parasını ödüyoruzdur. alien invasion 1 eylül'de çıkıyormuş sanırım. iyi iyi 3 ay geçmeden açarım. bu arada karakterim giderken uyarı yollayacaklar mı?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 benim 1 sene kapalı kaldığı bile oldu karakterlerim silinmedi bu silinme işi nerden çıktı ki? ya da neye göre siliniyor, silinmediği durum var mı?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bana 3 ay tutulacak db'de dedi.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 benim bi bucuk yil kapali kaldi, gecenlerde acildi, aynen duruo hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 karakterlerim giderse ağlarım ama =P neyse sonuç olarak alien invasion ile geri dönerim büyük ihtimal.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 AMAN YARABBİ o da ne, citir oyuna geri donmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Ehehe sana madalya vermek lazım bu kadar dönülmezki :P[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueIce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bende oynuyorum ... Lumichun nickim 80 MP yim şuan ... Oyunda bi ara birilerine bi tell atarım canım sıkılıyo arada :) yardımcı olursunuz bana artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merck Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 AO m depreşti ...Dönsem mi acaba ...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Bu arada o unvanda gorunen onzac şahsı tarihe karıştı artık 119 Doctorum Zupah var[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 208 olabildim anca team bulmak adami cileden cikario[signature][hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bende geri gelmeyi dusunuyorum =P su kredi kartını yenilim bi geliyorum heh doctorda hazir varmis team icin zuppah[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bende birakmaya karar verdim. Sacma sapan tasarimli endgame den gina geldi.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 Soidia - Saint - 205 Chrysaor - The Man - 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 gelirsin sıkılınca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ha bide dbodyi odunc ver bari ara verioken :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar